В момента е: Чет 12 Дек 2019, 03:18 Часовете са според зоната UTC + 2 |
LOCK-ON
Модератори: SHMITZA_BG, Stoyan, su27 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 3 от 87 [1305 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 85, 86, 87 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
King_Rat
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3183 Местожителство: Пазарджик |
Patch 1.01 http://www.sukhoi.ru/forum/showthread.php?s=6167f365bfe113a793c70d728711a6d8&threadid=19666 _________________ mostly harmless ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
AirBus7er
Регистриран на: 13 Яну 2004 Мнения: 778 Местожителство: Високо над облаците |
na tazi mashina moje i da vurvi kato horata: ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
калло
Само дето чини 7500 в зелено, пък и в-картата й не е чак толкова добра. Ама 16 гига РАМ!!! абе след година-две и тя ще е стара. чувам аз едни неща за процесори от над 5 Г |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
Imam vypros otnosno LOMAC i 6te byda blagodaren ako mi otgovorite. Zna4i puskam az igrata, vyrvi gore dolu normalno, no po edno vreme kakto si igraq i kokpita iz4ezva. Ina4e ne zabiva, vyrvi si, samo deto priborite i indikatora na 4elnoto styklo gi nqma. Sy6to i kato prevklu4a na vyn6en izgled smoleta nikakav go nqma ![]() ![]() Ma6inata mi e Athlon 1700+ , 384DDR, Gf2MX40064. Draiverite sa Detonator 47... ne6to si ne sum siguren to4no posledno kakvo slagah, OS-a e WinXP PRO SP1 HELP! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
калло
Заради видео-картата е - проблемът със синия екран и изчезващите машини го има при всички МХ-карти - те не поддържат пикселни шейдъри, които пък правят графиката на играта много добра. ако си вземеш по-нова и мощна карта обаче, пикселните шейдъри ще ти забавят фреймрейта много. единственият изход засега е изключване на ефектите, което обаче лишава играта от красота ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
Уф! Май ще трябва нов комютър ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
HOKUM
[Moderator] ![]() Регистриран на: 17 Яну 2004 Мнения: 316 Местожителство: Пловдив |
Аз имах същата машина като теб и нямах проблеми с играта ![]() _________________ "С пистолет и добра дума се постига много повече, отколкото само с добра дума." Ал Капоне |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
cybermate
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 502 |
Я погледайте малко висш пилотаж ето тук : http://www.strizhi.ru/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=multiproject ![]() http://www.strizhi.ru/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=pilotsphotoglance _________________ ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
cybermate
Eto kakvo namerih , rovichkaiki se iz interneta ! ![]() http://www.mig.km.ru/photovideo/mig-29/index.htm _________________ ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
Help! imam problem s demoto na lock on PC-to mi e: cileron 2.4Ghz ATI radion 9200 256 RAM OS XP i tapoto demo kato go pusna i vutre kabinata premigva t.e.tu e ima tu e nqma otvun samoleta i toi taka a na gforse 4 vurve6e normalno taka pravi6e samo na nai visok setings ot kakvo moje da e a we cibermate ti igrata na disk ima6 li q ako q ima i ako ima6 zapisva4ka stava li da mi dade6 adresa ti i az da ti ptatq prazen disk da mi zapi6e6 cqlata versiq 4e moqta e precakana imli nqkoi drug vuvu foruma ako q ima s nego da svar6im rabotataaa |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
Kato si s Radeon 9200, svali i si posledniq CATALYST 4.2 ot www.ati.com , svali go i opitai pak ili si svali modificiranite draiveri ot http://www.omegacorner.com az sum sus radeon 9600 i igrata vurvi kato besna, nqma sini ekrani, nqma nishto ! Mnogo e vazhno kak ti e sglobeno PC-to , ako imash nqkakuv konflikt v BIOS-a nqma da stane dalaverkata, ama ti ako ne si naqsno ne ruchkai , da ne precakash neshtata ! Sushto vnimavai sus Omega draiverite, ako ne si naqsno kakvo pravish , ne gi ka4vai, ina4e az sum s tqh i stigam do 105 fps ! ![]() A vutre sum na okolo 38-40 a, nisko dolu kum 25 fps, na Medium/High settings. DirectX 9b e zadulzhitelen ! Za igrata , sorry no nqma kak da ti pomogna (ne sum v BG) no pregledai post-ovete, mislq 4e nqkoi q imashe ! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
cybermate
abe tozi gore sum az da mu se nevidi i cookies ! ![]() _________________ ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Maverick_su27`
Гост |
10x cibermate a onq pi4 deto mu stavalo taka kato na mene deto mu iz4ezvali razni raboti taka be6e i pri mene az si go opravih slojih texturite na 32 bita ne na 16 i mi se opravi hora nqkoi ako ima lock on cqla ta versiq ne demo molq da se obadi da mu pratq disk po po6tata da mi go zapi6e 4e nemoga da si go namerq ot nikade imam samo demo ama mi omrazna a su6to i mi nasi4a malko ako sloja ram dali 6te se opravi |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
Аз съм "пичач-отгоре-дет-ми-изчезваха-работите" ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
cybermate
Ето какво казва Waggs за новия пач(за тези, които не са прочели в Ubi.com)
_________________ ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 3 от 87 [1305 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 85, 86, 87 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0926s ][ Queries: 13 (0.0133s) ][ Debug on ] |