В момента е: Чет 12 Дек 2019, 02:14 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Красота
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 25 [363 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 23, 24, 25 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
eagle1
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1696 Местожителство: Габрово |
За това и казах че термина не е особенно точно преведен на български. А разликата не е само от материала. Зависи и от посоката на валцоване, начина на обработка, евентуално нагряване и т.н. При всички случаи моделите са перфектно изработени за да не се забелязват дефекти под този почти огледален филм... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 778 |
Спомняте, ли си технологията за облепване с фолио, описана в два последователни броя на "Модел"? Дали, не е това, питам се аз ![]() Като цяло, аз май яко се падам по натуралния алуминиев камуфлаж, с лаковете си му там, естествено ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
Радва ме, как е направил, малките следички мръсотия ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
piko1
![]() Регистриран на: 01 Фев 2004 Мнения: 710 Местожителство: sofia(червеното село) |
![]() ето това е красота _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
piko1
![]() Регистриран на: 01 Фев 2004 Мнения: 710 Местожителство: sofia(червеното село) |
ето и пследната птичка в небето на драгон ![]() _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
Желзен в 1:48. И тоя изглед на същия модел е супер: ![]() Само не съм много сигурен за правилноста на позицията на задкрилките... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
Само соплата ме съмняват нещо ![]() Днес получих два модела, една баба съм и бил симпатичен и ми даде ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
![]() ![]() Моделите ми харесват. Жалко само, че 16-ката не е пооцапан поне малко ![]()
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
Какъв способ за намаляване на снимките използвате в тоя ред на мисли? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
какъв да е редактор за снимки... Аз ползвам вградения в ACDSee, но това е само един от купищата варианти, начело с маститите приложения от сорта на ADOBE PHOTOSHOP
Не са... Аз моите си ги слагам в "Модели и производители" (скоро нищичко не съм слагал ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Super Tomcat
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 295 Местожителство: София |
Ама това на снимките модели ли са??!Много е ефектно! ![]() _________________ Flying isn't dangerous.Crashing is! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 1 от 25 [363 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 23, 24, 25 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0943s ][ Queries: 13 (0.0086s) ][ Debug on ] |