В момента е: Сря 11 Дек 2019, 19:18 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Предложения
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 3 [43 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
eagle1
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1696 Местожителство: Габрово |
Пущам темата за да има къде да обсъждаме неща свързани с раздела, без да пущаме за всяко нещо нова тема или да пълним съществуващите с неща нямащи връзка с тях. В този смисъл имам предложение: Всички теми прегледани повече от 1000 пъти да бъдат регистрирани като "Важна тема". Такива са "чалъми", "Модели и производители" и т.н. "Новини" вече е такава. Като "Важна тема" пущам и тази, за да можем без усилие да намираме темата в която да обсъдим някой проблем... Така тези теми ще са групирани най-отгоре в списъка, дори и когато известно време не е писано в тях. По този начин ще се избегне търсенето им когато човек иска да си направи някъква справка в тях ![]() _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Mitko
Регистриран на: 29 Яну 2004 Мнения: 19 Местожителство: Аксаково, Варна |
Гениялно!! Мисля,че това беше крайно наложително ![]() В този дух като сме почнали - дали не е възможно да се организира нещо като търсачка? Например - търся как се китосва - и за целта трябва да изчета цялата тема "Чалъми" ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 778 |
Търсене ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гост
Гост |
Май се изказах неподготвен! ![]() ![]() ![]() Благодарско Alexxx, ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Fox Mulder
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3301 Местожителство: София/Димитровград |
Предложения - едно. Когато има теми написани на латинеца, то кирилизирайте им заглавията. Така форумния раздел става доста по-пригледен и приятен за окото, а и човек не губи време да превежда. ![]() _________________ In My Humble Opinion ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
Съжалявам бях го проспал. Вече е коригирано _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
piko1
![]() Регистриран на: 01 Фев 2004 Мнения: 710 Местожителство: sofia(червеното село) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() във моят раздел няма 6-5 всичко е редактирано на кирилица ![]() малко повече работа е ама ти е кеф след това да четеш кирилица ![]() _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе Последната промяна е направена от piko1 на Вто 07 Сеп 2004, 16:01; мнението е било променяно общо 2 пъти |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
ARTU
![]() Регистриран на: 03 Яну 2004 Мнения: 509 Местожителство: Стара Загора |
DELETED! _________________ Първият български сайт за мащабно умалени модели |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
piko1
![]() Регистриран на: 01 Фев 2004 Мнения: 710 Местожителство: sofia(червеното село) |
аиде виж как е там и после говори моля не коментираи това което не си виждал дори упс голям гаф не съм го забелязал ![]() _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Buk
Гост |
"Не са изсрал в клдененца ми го бутнал с клечка!" -- народна поговорка Първо беше "крелица", сега стана "крилица", по-късно евентуално може и да се поправиш пак. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
piko1
много съм ядосан и за това вече ям и букви хакер протър уф пак _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Gaden Gogi
Пише се "Хакър ПРОСТър". Може да гадае от къде произлиза. Пък и защо смяташ че на някого тук (освен на рибовидния бозайник) му пук в какво настроение си ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
Както е тръгнало след ден два ще местя темата в общи приказки... _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Fighterland
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1246 Местожителство: София |
Няколко от най-често използваните теми станаха "важна тема". Но дали всички от тези теми трябва да са в тази група. Някои от темите са достатъчно популярни и без да са важни, други пък не са чак толкова посещавани, като например за "Новини". Вярно е че така се избягва пускането на безсмислени теми /повтарящи се/, но пък половината от форума излиза във "важна тема"... Предлагам да останат две или три такива, а темата за представянето на самите моделисти да е със статус на съобщение. _________________ На десет мили от Монтана, в посока Дунавския бряг |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
ARTU
![]() Регистриран на: 03 Яну 2004 Мнения: 509 Местожителство: Стара Загора |
DELETED! _________________ Първият български сайт за мащабно умалени модели |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 1 от 3 [43 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0733s ][ Queries: 13 (0.0045s) ][ Debug on ] |