В момента е: Вто 19 Фев 2019, 19:32 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Покани за дуел
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 3 от 3 [35 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3 |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Gaden Gogi
Da se направи свестен кораб в 1/720 отива страшно много време, освен това в БГ-то се намира само този на Ревел който предположително е реинкарнация на Мачбоксовският, което пък събужда не радостни мисли в мен, италерският е много по-хубав но не се намира, в 1/720 съм навит на Худ, в Лозенец има поне два. Пък и какво му е лошото на 1/1200? супер мащаб, пък и за скрач билд говорим все пак, иначе остава вариантът със средновековните кашици, или фентъзи. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
warko
![]() Регистриран на: 30 Яну 2006 Мнения: 10 |
може ли да попитам има ли желлаещ за един дуел за изработване на МиГ-29К в Мащаб 1/144 ![]() _________________ какво е да виждаш как любим човек си отива ![]() да виждаш очите му за последен път ![]() да си опитал всичко което е по силите ти ![]() и да не си го спасил ![]() по добре е да не знаете ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
wolf_
въпреки че не е моя мащаб и аз бих се навил да направя едно такова животинче ![]() само че кита на кои прозводител .... и откаде да го намеря ? ![]() говоря с условности защото сам го закъсал от към парите и ако е мнго скъпо ... и на фона на поканите за дуел .... примерно на някои да му се занимава с як-23 на копро или ф-6 шеянг джи /така де миг 19/ на мастеркрафт(пак копро....) в 1:72 че тия двата ги имам ... и са леко подхванати/напасване и чистене на литъци / а да и п-40 на ревел ..../имам 2 и ..../ или зеро на хасегава /рана продукция имам 2 различни модела но са еднакви освен една бомба и малка разлика в декалите/ пак в същия мащаб поне като омацвам нещо ![]() _________________ ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
warko
![]() Регистриран на: 30 Яну 2006 Мнения: 10 |
на ревел китчето на стрижи 7 лева маи беше аз направо ще направя конверсия ![]() _________________ какво е да виждаш как любим човек си отива ![]() да виждаш очите му за последен път ![]() да си опитал всичко което е по силите ти ![]() и да не си го спасил ![]() по добре е да не знаете ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
Абе има ли мераклии да се подуелираме? Темата е М1А1 абрамс, мащаба е 1/72, кита е без значение(търся си мотивация да си сглобя третия абрамс, а нещо не артисва време, пък като артиса нямам желание). Ако някой има мерак да участва с А2(такова му се намира под ръка примерно) също се приема. Общо взето абрамсите в 1/72 на пазара са готини китове, които се сглобяват лесно, и това дава мегдан(и повечко време) за мазотене, качулене с кво ли не и други разкрасяваници Предварително да кажа, че аз ще участвам с това Не съм решил дали ще му сложа трала П.с. Понеже никой не отговори на поканата, а аз се чудих какво да правя цяла неделя, взех че си направих абрамса и поканата се отменя засега. Като си взема апарата ще му пусна ривю. Впрочем ако някой все пак иска да се дуелираме и знае къде из магазините в София мога да си намеря някой ревелски абрамс да свирка - таман ще си окомплектовам цял танков взвод, че в момента една машина не достига _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 3 от 3 [35 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0772s ][ Queries: 13 (0.0076s) ][ Debug on ] |