В момента е: Пон 18 Фев 2019, 08:26 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Сп. КЛУБ МОДЕЛ - ОН-ЛАЙН...
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [5 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Здравейте моделисти! На този адрес може да си закупите от 1 до 17 брой на сп."Клуб Модел", както и да прочетете подробно съдържанията на всяко едно издание. http://www.airgroup2000.com/index.php?page=model Ето и част от кориците. ![]() ![]() ![]() Да се надяваме, че това ще е е основата за бъдещото издаване он-лайн на списанието! Ето и всички наши издания, които може да си закупите он-лайн или пък да разгледате. http://www.airgroup2000.com/index.php?page=catalog |
||
|
|||
![]() |
|||
Thunderbolt
![]() Регистриран на: 31 Май 2004 Мнения: 177 Местожителство: София |
поръчвайте, поръчвайте ако се притеснявайте за парите, пак поръчвайте... за една седмица все ще съберете парите ![]() ![]() ![]() _________________ =BgAF= |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
Защо, много ли ти се струват парите? 4 лв. за брой е една приемлива и нормална цена. Пък и не ги решавам аз тези работи. Сайтът е изграден предимно с цел да предлагаме и продаваме изданията и он-лайн. Естествено главната цел е да привлечем и повече фенове на авиацията, оръжията, корабите и моедлизма. Засега се справяме успешно. Последната промяна е направена от Preslav на Вто 19 Дек 2006, 00:17; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
![]() |
|||
Thunderbolt
![]() Регистриран на: 31 Май 2004 Мнения: 177 Местожителство: София |
явно не ме разбра... не ми е до 8те лева които ще дам а ми е до това че мина цяла седмица а от господин Петров (извинете ако бъркам) ни вест ни кост ![]() _________________ =BgAF= |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
Грешката е в него, за което се извиняваме. |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [5 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0564s ][ Queries: 13 (0.0049s) ][ Debug on ] |