|
The time now is Tue 19 Jan 2021, 09:40 All times are UTC + 2 |
"Фигуризъм"!
|
View previous topic :: View next topic |
Page 1 of 4 [51 Posts] | Goto page: 1, 2, 3, 4 Next |
Author | Message | ||||
---|---|---|---|---|---|
norman
Позволих си подобна стилистична волност - да слея думите "моделизъм" и "фигури", за да изкуша повече от посетителите на форума да надникнат в новата тема. А тема за фигури тук болезнено липсва. Предполагам просто много малко са хората, които правят фигури, а колко от тях ровят във форума на "Криле" - освен ако не са от фен-клуба на Икар, защото и аз не знаех, че тук има подобен форум и че в него блуждаят сродни души, докато не ми казаха. Т.е. - всичко е въпрос на лични контакти, каквито предимно нямаме. Да не говорим,че откакто г-н "Италери", или както сам казваше Иван Димов -"ИталИери",се зае да цивилизова дивия Люлин-10, пресъхнаха сезонните изложения на "Кирил и Методий", където можехме да се видим и поизфукаме с по нещо ново. И сега общуването "на живо" е функция на организаторите на "Шампионата", а на това май много не може да се разчита, като се има предвид, че честотата на изложения при тях е през 2 години. Дано не стане само на високосна... Но така или иначе на 12.04.05. във Военно-Историческия се открива изложение и около витрината с фигурки можем перманентно да се виждаме и да общуваме in persona. Очаквам, макар и рядко, в тази тема да се получи говорене относно фигуризма - мисля, че има какво да си кажем и с какво да сме си полезни. Защо не и да придадем на жанра полагащия му се ореол на напълно равностоен сред останалите моделистки раздели... Бъдете здрави! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
![]() Joined: 02 Jan 2004 Posts: 1696 Location: Габрово |
Norman, имаш ли възможност да качиш тук някоя и друга снимка на твои фигури? _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
norman
Мина ми през ум да публикувам снимки, но реших да изчакам малко мнения по темата. А и нямам много направени... Е, като се е стигнало до тук - ще се поизложа с някои отпоследните си опуси:[img]http://C:\Documents and Settings\User\My Documents\wwII\army\Models\100_0367.JPG[/img] [img]http://C:\Documents and Settings\User\My Documents\wwII\army\Models\100_0957.JPG[/img] [img]http://C:\Documents and Settings\User\My Documents\wwII\army\Models\100_0958.JPG[/img] [img]http://C:\Documents and Settings\User\My Documents\wwII\army\Models\100_1005.JPG[/img] [img]http://C:\Documents and Settings\User\My Documents\wwII\army\Models\100_1019.JPG[/img] [img]http://C:\Documents and Settings\User\My Documents\wwII\army\Models\100_1023.JPG[/img] |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
dragunov
първо трябва да ги качиш на някой сървър . или в галерията на форума. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
![]() Joined: 02 Jan 2004 Posts: 1696 Location: Габрово |
Виж тук за инструкции по качване на снимки във форума ![]() _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
helldiver
![]() Joined: 15 Feb 2004 Posts: 123 Location: голямото село |
Вие пък не се ли сещате кой е Norman ,кой ли не му е виждал фигурите само дето ако ги включи във Wargames както беше решил от една друга тема ще има-язък ![]() _________________ Алчността е убила повече хора от войната! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Миленчо
Guest |
Добре де, аз продължавам да не разбирам защо всички толкова се плашат от WARGAMING - в края на краищата защо са ни моделите ако не ги показваме по-често и не им се радваме. Това именно е и основната идея в WARGAMING. И ако наистина при мащаб 1/35 има някакъв риск за счупване или повреда (според мен минимален), то при фигурки 1/72 този риск напълно не съществува. Аз самият се занимавам с WARGAMING вече 5 години и още нямам нито 1 повредена фигурка. Колкото до моделите на Norman, извън всякакво съмнение той е the best. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
venko
Здравейте! Видях случайно темата и ме заинтригува, тъй като и аз съм запален по фигурите и съм събрал доста(най-вече от Наполеоновата ера). Относно Wargaming не знам почти нищо, но ми стана интересно. Дали има някакви достъпни правила и някаква друга информация ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
BeNZiN
nqkoi moje li da mi kaje ot kade moga da si namerq na Esci Roman Legion |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
Търси Италери в нета. ЕSCI няма да намериш никъде _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
BeNZiN
на Италери същите ли са? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
Съвсем www.plasticsoldierreview.com - разгледай ги тука _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
BeNZiN
да знам го сайта много е добър но в България имали го този модел в някой магазин да си го поръчам по нета в www.hobymodels.com i hobbystrong.com ги няма точно тези фигури |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
Ако ти се щат в някакъв обозрим срок, поръчай си ги по нета от чужбинско. Иначе другия ти вариант е да се замъкнеш до Лозенец или Овча Купел(горните два сайта са на тия магазини). Имай предвид че в магазина в лозенец има неща дето ги няма в сайта им(hobbymodels.com) щото на хората не им остава време да го ъпдейтват. Ако ги няма в момента просто питай кога ще имат фигурки на Звезда примерно(адски е възможно те също да са преиздали матрицата понеже си сътрудничат с Италери) _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
BeNZiN
какво мислиш за фигурите на ХАТ добри ли са имат голямо разнообразие но в сайта не изглеждат кой знае колко добре? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Page 1 of 4 [51 Posts] | Goto page: 1, 2, 3, 4 Next |
View previous topic :: View next topic |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum |
[ Time: 0.0856s ][ Queries: 13 (0.0075s) ][ Debug on ] |