В момента е: Вто 10 Дек 2019, 09:18 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Армията на Сърбия - Војска Србије
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 3 от 28 [413 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 26, 27, 28 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27535 Местожителство: София |
Сърбите използват "Галеб" и "Супер Галеб" за УТС. ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27535 Местожителство: София |
Ми-24 е полицейски без въоръжение.Пък и са само 4. Сръбската армия нямат такива вертолети. Щурмовия въртолет на сърбите е "Газел". _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
Тия имат 6 съвременни изтребители и се бият в гърдите!Ето това дразни.ШЕСТ изтребителя. А да НЯМАТ СИ ТРК ,,Точка"!Все още нямат С-300 ,нямат си Оса-та и т.н. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Елемаг
Споко! И аз не знам сърбите да имат Л-39 ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
Ако щат да се съдерат СА ПО-ЗЛЕ ОТ НАС!МОГАТ САМО ДА СЪНУВАТ Нашите 9К79 ![]() А за най-масовите им РСЗО-М-63 ,,пламен" и М-77 ,,оган" !Верно имат 4-5 М-87! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Елемаг
![]() ![]() ![]() Не виждам за какво се палиш. И двете армии са подкритичното ниво. И двете са еднакво неспособни да защитят държавите си. _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
Прав си!Нальта на сърбите за 2007г е бил 20 часа ![]() ![]() Да за начина на разсъждение си прав!Определено ,когато се рече надеждни ВС на една държава ,веднага в съзнанието ми излиза нова бойна техника.Товаа ми е стереотип на мислене. Ф-117 го свалиха благодарение на чешки РЛС ,,Тамара".Дето после американците уреваха всичко живо за този радар. Не ги възприемам майтапчийски!Не и в такъв форум ,въпреки емотиконът ми.Просто по сръбски се фукат с нещо не съществува(визирам митичната ,,силна4 сръбска армия) |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Елемаг
![]() ![]() ![]() Такова е за сега положението ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
Не казвам ,,скапаняци са".противникът не бива да се подценява ,но Бай Ганьо 6 Миг -29 и безгранично самочувствие ![]() Просто са .....А да пак се връщам на ,,Точка"(,за което се извинявам) ,само могат за сега на Интернет ,да го гледат. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
Елемаг, извинявай ама ти сериозно ли мислиш ,че тия (сърбите) имат ВВС? ![]() Като им видиш ПВО-то ..........то ,какво да кажеш........... И при всичко това си мислят сърбите ,че имат армия..... ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Страница 3 от 28 [413 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 26, 27, 28 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1061s ][ Queries: 13 (0.0075s) ][ Debug on ] |