В момента е: Сря 20 Фев 2019, 15:13 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Гръцките въоръжени сили!
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 3 от 15 [217 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 13, 14, 15 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Fallschirmjaeger
![]() Регистриран на: 21 Сеп 2006 Мнения: 2169 Местожителство: Градът на трите лъва |
Е, гърците леопардите си ги плащат. А поляците направиха голяма глупост с тяхната 10та бригада. При условие, че си имат собствена разработка на танк вместо да си изразходят средствата да заменят Т-72 с нови ПТ-91 Тварджи (който си е модернизиран Т-72) те си оборудваха цяла бригада с по немски стандарт с немски танкове, камиони и т.н. (съответно несъвместим с останалите им съединения) и сега поддържат 3 типа танкове заради това слагачество. Защото тази сделка не е на символични цени. _________________ Einigkeit und Recht und Freiheit |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
Поляците ги взеха на ,,политическа цена" Леопард2А4 (май за 1 евро 120 танка)! За ,,Твярди"-зоната на здрача!Т-72 с динамична защита. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
много е прав моят Велико Търновски приятел и на мен ми беше много чудна тази "немска" танкова бригада.. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
А на мен ми е чуден тоя гръцки милитаризъм.Като Израел са! ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
то и Гръцкото разнообразие нее малко ето нагледно: ![]() Leopard2A6 HEL ![]() Лео 2А4 ![]() Лео 1А5 ![]() M60A3/A1 ![]() M48A5/MOLF _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
ми я погледни арабското море около Израел? _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
andrei141984
Добре !Не беше коректна аналогията от моя страна!Все пак Гърция е В НАТО и ЕС ,не е застрашена от всички страни(само от Турция)! Сега се чудя ,какво ще купят през 2009?Крилати ракети SCALP или още АН-64! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
на мен ми е инересно друго ако недаи се боже някои ден този огромен арсенал на Гърци и Турци се сблъска на тесният участък отделящ беломорието от България ще стане голяма лудница.Касапницта ще е голяма за огранченият периметър И наддаването и на двете старани към кои да е България ще е голямо _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
![]() _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
andrei141984
Това и аз си мисля.Сухопътната гръко-турска граница(долното течение на р Марица) е само 67 км.Такова колосално количество въоръжение неминуемо ще доведе до ,,ескалация " на конфликта на наша територия. Е много сме зле ......само една танкова бригада. Но и гърчолята не са съвсем рационални-още използват М-48М5! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Sea Dog
[Moderator] ![]() Регистриран на: 10 Дек 2005 Мнения: 3529 Местожителство: Варна |
Ами те си имат вече SCALP ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ Снимки - http://niki-zlatev.blogspot.com/ |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
andrei141984
Който ни обещае и върне Беломорска Тракия!За него сме. ![]() Иначе тия и двете държави най-добре атомно оръжие да се употреби срещу тях. ![]() Да станат като сърбите. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
аи да те до разочаровам От 1-юни и една танкова бригада няма да имаме В Сливен остават само двата танкови батальона Закрвива се Мото-пехотната рота (към 150 човека) ,артилерииските дивизиони.. Двата танкови батальона ще се числят какво сега към 61-Стрямска и 5-та шипченска Бригади _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
andrei141984
По-добре да стане некакъв конфликт ,та да усетат в МО ,че с това ,,подобие" на БА не можем да го караме! АМАН от кретени. ![]() Нашата армия ресурсно изнемогва ,а гърците гледай ,какъв многоброен и качествен танков ,,парк" притежават! ![]() Само ,че тия ,,антики" М48А5 макар и ъпгрейдвани защо са им.....? |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
andrei141984
Гърците ,ще станат причината за нова война на Балканите.........Ненормална работа! ![]() А нашето също е ненормално ,че и срамно и предателско.Оставаме без танкове с ,,Мерцедеси" и М1117. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Без коментар........Напълно разоръжени сме. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 3 от 15 [217 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 13, 14, 15 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0753s ][ Queries: 13 (0.0056s) ][ Debug on ] |