Автор |
Съобщение |
WhiteWolf

|
Пуснато на: Чет 10 Апр 2008, 13:31 Заглавие:
Клуб "Модел" |
|
Здравейте, искам да попитам, защо спря излизането на това списание и дали е възможно отново да за започне да се печата? Смятате ли отново да го пуснете за продажба или това издание е вече напълно в историята?
_________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna
|
Върнете се в началото
|
|
 |
Preslav
[Admin]

|
Пуснато на: Чет 10 Апр 2008, 13:34 Заглавие:
|
|
Ами, какво точно да ти кажа. Не попаднахме на главен редактор. Не попаднахме и на подходящото време. Аз лично не съм участвал в процеса на неговото изграждане и отпечатване, но знам как стояха нещата. А имаше много перспектива пред подобен род списание. В момента продаваме он-лайн 17-те му излезли броя, ако те интересуват кажи.
Иначе някой ден се надявам лично аз да дам пари за неговото реализиране отново. Поздрави.
|
Върнете се в началото
|
|
 |
WhiteWolf

|
Пуснато на: Чет 10 Апр 2008, 13:57 Заглавие:
|
|
Еххх тия неволи Аз имам няколко броя и от време на време си поръчвам някой оnline от борсата. Преди (докато все още го имаше) ми го вземаше един познат от Пловдив и му го пращаше, защото тук в Провадия, а и във Варна много трудно се намираше! Много ще се радвам ако пак влезе в продажба...
_________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna
|
Върнете се в началото
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
[ Time: 0.0675s ][ Queries: 13 (0.0050s) ][ Debug on ] |