|
В момента е: Съб 23 Яну 2021, 03:16 Часовете са според зоната UTC + 2 |
"БИБЛИОТЕКА КРИЛЕ" - ИЗЧЕРПАНИ БРОЕВЕ В ПРОДАЖБА
Модератори: teleman |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [9 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
brr
![]() Регистриран на: 10 Окт 2006 Мнения: 8341 |
Тъй като някой броеве от "Библиотека КРИЛЕ" се изчерпаха, вече се предлагат уникални копия (цветни или черно-бели) на тези книжки. Такива броеве са: 1-5, 8-11, 32. Цена на цветно копие на такъв брой - 5.00 лв. Цена на черно-бяло копие на такъв брой - 3.00 лв. ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
foxbat
![]() Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 469 Местожителство: Sofia |
![]() A...Nie TRRYABVA DA SME IDIOTITE,KOITO DA GI IZKUPUVAME LI??? |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42507 |
Какво е това мнение от теб? Бая "идиоти", а според нас фенове на "Криле", си купиха ксерокопията. Защото те поне са запалени по библиотеката и се радваха когато им предложихме този вариант. A...Nie TRRYABVA DA SME IDIOTITE,KOITO DA GI IZKUPUVAME LI??? |
||
|
|||
![]() |
|||
foxbat
![]() Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 469 Местожителство: Sofia |
![]() Няма брой,който да съм пропуснал от 1982г. /Малкото "Криле" ...или,ако щеш...АВТЕНТИЧНОТО "КРИЛЕ"/ Аз,наистина не виждам ,какъв е проблема да ги пуснете във формат,удобен за изтегляне ![]() ![]() ![]() ...В противен случай-някак си е малко /меко казано/ "сам-издатско"/в което,също имаше чар-но през 1989-1990,а не в ...2007-ма/а и...не ...толкова професионално,че и ...ако щеш...законно ![]() ...Та...такива ми ти работи... В този форум,съм дълбоко убеден,че няма идиоти... ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
Законно? Хм, правата май ги държи "Еър Груп", или авторите списвали "Библиотека Криле". Кажи ми уместния вариант за теглене? Защото никой не е застрахован, че като се изтегли няма утре на някой да му хрумне да го пусне в разпростаринтелската мрежа. И тогава това няма да е законно. Има вариант изчерпаните книжки да се пуснат в ограничен тираж. Но никоя печатница не иска да печата нещо под 200 броя. А ние не може да си позволим да издадем 200 броя примерно от изчерпаното бр.1 и то да се купи от 50 човека. И за това направихме много добри ксерокопия. Засега няма оплаквания от някой, който си е закупил книжката от печата или от качеството й. Та ако кажеш някой добър вариант как да го направим - ето, отворени сме за нови предложения. |
||
|
|||
![]() |
|||
dechco
Аз ще дам и 15 лв, но за циклостилно издание. |
||
|
|||
![]() |
|||
AvARienMarku4
![]() Регистриран на: 26 Юни 2006 Мнения: 396 Местожителство: софия близо до 4км |
я покажете как изглеждат тия копия (все пак някой трябва да си възтаанови книжната чаастю) някой да има скенер... ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
Ами изглеждат като оригинала. Хартията не е лъскава, но пък е дебеличка и компенсира. А цветността е по-добра даже от стария печат. Вече доста хора си поръчаха, и досега няма оплаквания. Поздрави! |
||
|
|||
![]() |
|||
dechco
Дали скоро целите поредици няма да излязат в някой руски торент? Океан № 7 - 1999 (Первые авианосцы) |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [9 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0634s ][ Queries: 13 (0.0072s) ][ Debug on ] |