В момента е: Вто 10 Дек 2019, 03:45 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Информация за уред за нощно виждане ТВН-2Б .. ?
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [14 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
pavelminev
Търся всякаква информация за този вид уреди използвани като уред за нощно виждане за танковете, понеже ми попадна такъв и сега се мъча да го подкавам да заработи. Към него имам и два бойни фара от танк, като към единия имам и филтър, който според мен се слага при използване на уреда за нощно виждане. Мерси предварително на всички които могат и искат да помогнат. |
||
|
|||
![]() |
|||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27535 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() А кой модел е? И въобще защо не пуснеш снимка на това нещо. Ще бъде по-лесно. Иначе не е трудно да заработи но като се има в предвид колко харчат фаровете ще е скъпичко. И фаровете малките луни или големите луни са? _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||
|
|||
![]() |
|||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
pavelminev
ааааааа момчета невероятни сте мерси много. Значи засега искам само да го подкарам да тръгне, но определено няма да го слагам на кола. Ето снимки на апарата от тези малките фарове имам още 3 , но нямат филтър за инфрачервената, а имам още два големи бойни фара с филтър за единия за инфрачервената светлина, но сега немога да им направя на тях снимки защото съм ги подвързал на едно местенце вечер да се оглежда раиона при необходимост. Към тях ми дадоха и едно метално сандъче с мисля че 3 крушки вътре за бойните фарове, които имат нещо като фокусиращо огледало в тях. Интересува ме на колко волта работи уреда. При включване какви са признаците, че работи защото преди време му бях подавал 12 волта от едно токоисправителче, но никакви признаци на живот. И задалжително ли е включването на инфрачервената за да се разбере дали работи уреда? Отново ви благодаря момчета. |
||
|
|||
![]() |
|||
Бай Ганьо
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
pavelminev
Мерси много за информацията. Ще го подвържа и ще видя какво ще стане. А относно ТКН-а на харизан кон зъбите не се гледат ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27535 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Ако успееш да го задействаш снимай през него и пусни снимки. Ще е интересно някои хора да видят как е изглеждал света през такъв уред ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||
|
|||
![]() |
|||
Бай Ганьо
||
|
|||
![]() |
|||
Super Flanker
[Admin] ![]() Регистриран на: 21 Дек 2004 Мнения: 5589 |
... Последната промяна е направена от Super Flanker на Вто 12 Май 2015, 19:47; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
![]() |
|||
Елемаг
![]() ![]() ![]() Това е от танк но ги има на 2С1 а също на броненстранспортьорите. Далечинато зависи от прозрачноста на въздуха. Лично аз съм наблюдавал обекти подсветени на около 150-200 м. Но май може и на повече. _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||
|
|||
![]() |
|||
Super Flanker
[Admin] ![]() Регистриран на: 21 Дек 2004 Мнения: 5589 |
... Последната промяна е направена от Super Flanker на Вто 12 Май 2015, 19:47; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
![]() |
|||
Елемаг
![]() ![]() ![]() Общо взето. Дим, мараня и други подобни. _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||
|
|||
![]() |
|||
scanner
Имам един въпрос към притежателя на този уред ,ако още е в него и работи! продавам ли се ? ако е така да пише на скйап :naziteror лек ден |
||
|
|||
![]() |
|||
pavelminev
Ами ТВН-а неможах да го подкарам, но се сдобих с ТКН който тръгна без проблеми. ТКН-а го продавам заедно с бойния фар на танка и филтъра към него цена на всичко 200 лв. Уреда се намира в град Стара Загора. Телефон за Връзка 0878464144 Павел ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [14 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0754s ][ Queries: 13 (0.0042s) ][ Debug on ] |