В момента е: Пет 13 Дек 2019, 11:57 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Призив за по-чист и хубав форум
Модератори: teleman |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 11 от 13 [188 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 9, 10, 11, 12, 13 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NEO
![]() Регистриран на: 12 Юни 2006 Мнения: 2121 Местожителство: Велинград |
![]() ![]() ![]() _________________ ![]() NEOфенщина https://www.youtube.com/watch?v=Dug-YEIvoe8 |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42493 |
Споко, каквото аз искам, това ще бъде. Знам, че е за доброто на нормалната 98%-тна част от форума. Ако има и други критики или теми пълни с глупости, казвайте. Вчера по сигнал на pgp000 поизчистих някои неща, други теми заключих. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
NEO
![]() ![]() _________________ ![]() NEOфенщина https://www.youtube.com/watch?v=Dug-YEIvoe8 |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Ради
![]() Регистриран на: 15 Дек 2009 Мнения: 40 Местожителство: София |
![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Спокойно бре момци! Има си компромисен вариант! Пише се само заглавието и линка! Има информационен глад и това е факт!Не всеки може да търси актуална информация ежедневно в нета. Все пак разпитайте хората в форума които са тук от неговото основаване! Бая нещо е минало от тогазинка! Поздрави! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
NEO
![]() _________________ ![]() NEOфенщина https://www.youtube.com/watch?v=Dug-YEIvoe8 |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
integrall
![]() Регистриран на: 16 Сеп 2008 Мнения: 1772 Местожителство: Велико Търново www.spacebg.com |
Освен заглавие и линк може да се слагат като цитат два-три реда от копираната новина. Например това което е привлякло вниманието на копиращия или пък най-важното в нея. Ако материала е авторски се избягват конфликти, пък и така е културно. Аз лично ще процедирам тъй, а и става много прегледно. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27535 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Щом не им харесва да ги трията! Аз няма да кривя душата и пропускам информация за форума. А вече на някой като иска да трие, да трие! Толкова по-зле! _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42493 |
Тони, не е по-зле. Просто си има правила в този форум и трябва да се спазват. А ти се опитваш да създаваш работа на админите. И го правиш доста успешно. По-добре да им помагаш. Както виждаш и колегата ти Т-72 не обича дълги и километрични постове. Най-лесно е линк и 2-3 реда. Който е заинтересован да чете. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27535 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Аз правилата ги спазвам! Но досега администрацията на форума е твърде заета да изпълнява желанията на разни наскоро появили се потребители и действа срещу мен! Въпреки че винаги съм давал възможно най-доброто за форума! _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
nick_wolf1
![]() Регистриран на: 03 Яну 2005 Мнения: 1727 Местожителство: София |
Ми ползвай си собствения твърд диск, катери си ги на уеб хостинг сървър, снимай си ги и когато ти потрябва аргументация с цитат (впрочем нещо, към което твърде рядко прибягваш) си ги поствай. Дискусионният форум не се предполага да става архив за публикации на Д. Моркин, Б. Петрински и т.н. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Елемаг
![]() ![]() ![]() Петрински и Моркин дават информация за неща за която нокой друг не дава ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
nick_wolf1
![]() Регистриран на: 03 Яну 2005 Мнения: 1727 Местожителство: София |
Глей го будалата ![]() Администрацията явно е решена да трие копираните текстове на гореспоменатите капацитети (и въобще всички подобни постове). Аз просто ти давам идея как да съхраниш светлото им слово за време, когато то няма да е достъпно за невежите, а ти ще можеш да го предоставиш ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Елемаг
![]() ![]() ![]() Админстрацията да си трие каквото си реши. Просто ще спадне информативноста ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 11 от 13 [188 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 9, 10, 11, 12, 13 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0658s ][ Queries: 13 (0.0043s) ][ Debug on ] |