В момента е: Чет 21 Фев 2019, 19:57 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Реализация след завършване на обучение
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [1 Мнение] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
Stefanov
Здравейте! На скоро се регистрирах и искам да поздравя администраторите за хубавия форум, но не успях да намеря тема, в която да има отговори на някои мои въпроси и за това реших да създам нова. Извинявам ако има създадена вече подобна.. и така.. ето няколко въпроса и ще се радвам да получа отговор от хора, които са минали вече по този път ![]() 1 Каква е перспективата за реализация след завършване на обучение по специалност "летец-пилот", защото до колкото разбрах от хора "запознати" с обучението, ако искам да работя в "гражданска авиация" трябва да изкарам курс за допълнителни летателни часове, който не бил мн евтин (споменаха ми 15 000 $ в Америка). Ако не изкарам такъв курс какво мога да работя свързано с пилотаж? 2 Също ми казаха, че обучението с Долна Митрополия било изключително добро и ако може да ми дадете информация за самата база (интересува ме личното впечатление на хора учили/учещи там, а не сухата информация в сайта) 3 Ако може някой да ми каже какво работи след завършване, защото все пак искам да продължа с авиация и ако някой не е продължил да ми каже какви са причините Благодаря ви предварителни иии сигурно ще имам още въпроси, но да не ви досаждам сега ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [1 Мнение] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0608s ][ Queries: 13 (0.0056s) ][ Debug on ] |