В момента е: Съб 16 Фев 2019, 22:06 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Постъпване в 68 Бригада Пловдив
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [13 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
soap
ЗДРАВЕЙТЕ на всички !!! Не знам дали е това мястото за този въпрос но се нуждая от информация може ли да попитам как да постъпя в 68 Бригада в Пловдив къде се кандидатства трябва ли да съм учил в НВУ "Васил Левски" или трябва да имам стаж в армията като кадрови войник общо взето как може да вляза там какво да направя. Състезател по бокс съм но имам малък проблем от малък когато се притеснявам заеквам и имам контузия на крака казва се Osgood Schlatter но тя е зареди бързия растеж. Моля помогнете ми БЛАГОДАРЯ !!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Привет! Засега за професионални военни все още не са обявили конкурс. Но се очаква скоро да е. Иначе направо питай в mod.bg - имат имел. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
soap
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Преди за наборните които заекваха ги пращаха на специално лечение(пак към военните).Сега незнам как е, единственото което мога да те посъветвам е по- малко да говориш на различните мед.прегледи.Не се шегувам и аз имах такъв проблем преди! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
soap
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
soap
Здравейте може ли да попитам как мога да вляза там смисъл трябва ли да съм учил нещо или ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Диплома за средно.Физическите изпити не са трудни.Вече зависи колко народ ще кандидатства, колко са връзкарите... _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
soap
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
soap
А може ли да отида например да гледам как се провежда една тяхна тренировка да се запозная с обстановката и т.н ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Чукча
![]() Регистриран на: 13 Яну 2010 Мнения: 478 |
Може разбира се, заповядай в бригадата на 1-ви юни, денят на детето ! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
soap
Благодаря за отговора ! Но съм от Стара Загора и трябва да знам нещо като час например в колко отварят вратите ? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Чукча
![]() Регистриран на: 13 Яну 2010 Мнения: 478 |
Винаги до сега часът е бил 10:00 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
soap
Здравейте отново ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 1 от 1 [13 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0588s ][ Queries: 13 (0.0039s) ][ Debug on ] |