|
В момента е: Нед 24 Яну 2021, 20:33 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Последното интервю на Хартман
Модератори: Penio |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [4 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
German
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 2680 Местожителство: Шуменщайн |
Попадна ми последното интервю с Ерих Хартман, направено през 1993 г. малко преди смъртта му. Който му е интересно може да го прочете тук: http://www.hotlinecy.com/hartmann.htm _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||
|
|||
![]() |
|||
German
Случайно се натъкнах на статия за Хартман от едно миналогодишно издание на "Aviation Classics". Броят изцяло е посветен на Bf 109, като е вмъкнат и въпросният материал. Не съм го зачитал подробно(макар, че и на прима виста открих някои грешки), не вярвам да има някакви нови "сензации", но попаднах на някои интересни снимки, неизвестни досега поне на мен. Затова и реших да си направя труда да постна мат'рялчето тук. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. Последната промяна е направена от German на Сря 03 Апр 2013, 11:57; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
![]() |
|||
su27
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 1248 |
Само "малко" ме съмняват подбудите му за да не пожелае да лети на 262 в защита на райха, за разлика от много други асове... По всичко личи, че прилича на скатаване, а не на голям кураж както се опитват да го изкарат. |
||
|
|||
![]() |
|||
German
А според мен просто не е харесал "материалната част". Не е повярвал в нея. Също както Покришкин въобще не е харесвал "яковете". Макар, че е имал доста повече основания за това, отколкото Хартман. ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [4 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0564s ][ Queries: 13 (0.0037s) ][ Debug on ] |