В момента е: Чет 21 Фев 2019, 09:34 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Курсант в НВУ - Въпроси ?
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [3 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
correction
Здравейте, аз съм на 17год.(X клас) и искам, след като завърша училище да кандидатствам, като курсант в НВУ гр.Велико Търново, но не са ми ясни много неща и ще се радвам, ако ми помогнете, а ето и въпросите: 1. Може ли да се кандидатства с оценка от ДЗИ? 2. Ако може трябва ли да се явявам да допълнителни изпити? 3. Изпитите къде се провеждат, защото аз не съм от В.Търново, а от Перник. 4. Специализацията "Мотопехотни и танкови войски" добра ли е? (има ли добра професионална реализация) 5. Целия период на обучение ли се провежда във В.Търново или те преразпределят? П.П. Най-вероятно ще имам и още въпроси, но за сега не се сещам. |
||
|
|||
![]() |
|||
correction
Моля ви хора, ако имате някаква информация-споделете ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Привет, чети тук: http://www.nvu.bg/node/60 Ето ти и телефони , любезни а, ще ти отговорят на всички въпроси. Контакти: тел. 062/618822 - централа факс 062/618899 e-mail : nvu@nvu.bg факултет „Артилерия, ПВО и КИС” тел.:054/801040 факултет „Авиационен” тел.:065/522434 |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [3 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0565s ][ Queries: 13 (0.0037s) ][ Debug on ] |