В момента е: Чет 12 Дек 2019, 20:20 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Училища за любители пилоти в България
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 4 от 4 [56 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4 |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
Skydancer
![]() Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 150 Местожителство: София |
До колкото знам имат други планове, ще взимат двумоторен самолет и ще правят друго... _________________ Стефан - Skydancer |
||
|
|||
![]() |
|||
aviolubitel
Гост |
Zdraveite prijateli!Interesuva me ima li drugi aviationni u4ilista v Bulgaria osven AIR SPORT,GALABITE i RATAN?Ako ima,neka horata koito gi posestavat da ni dadat:firma,to4en adres,tel.,e-mail,web site,chovek za vruzka.Mezdu drugoto,za RATAN vuv foruma ne namerih nisto pove4e ot edin GSM!?Susto molja i sobstvenitsite/operatorite da dadat tazi polezna informatsia na aviolubitelite v stranata,zastoto izliza,4e v tsjala Severna Bulgaria i tsjala Izto4na Bulgaria,njama nito edno u4iliste za letsi-lubiteli!?Nali vsi4ki iskame v Bulgaria da ima pove4e letsi i pove4e samoleti.Tezi svedenia biha mogli da posluzat i na 4uzdestranni aviolubiteli,firmi i organizatsii.Osven tova bih iskal da napomnja,4e v Bulgaria imame dve aviationni spisania-"KLUB KRILE"( www.krile.net ) i "AEROSVIAT"( aerosviat@abv.bg ).Njama aviationen pazar v sveta,koito da ne raz4ita na reklamata.Pozelavam zdrave i uspeh na vsi4ki! |
||
|
|||
![]() |
|||
Petar Tzonev
www.rebusfly.com , rebus_air@abv.bg ,tel.:(086)85-10-50,glaven pilot:Stoyan Georgiev-0898 67-17-38 |
||
|
|||
![]() |
|||
christolilov
Имам един въпрос - каква е минималната възраст за обучение на любител? Edit: Добре де никой ли няма да ми отговори на тоя елементарен въпрос? Искам да знам дали трябва да имам навършени 16/18/21 години за да отида на обучение за пилотиране на ултра-леки или много-леки.Някакво инфо за медецински изисквания? Горе долу каква ще е цената на цялостното обучение до полагането на изпит? |
||
|
|||
![]() |
|||
Skydancer
Здравей, по закон обучението можеш да започнеш след навършване на 16 години, но не и на практика - имаш право на самостоятелни полети едва след навършване на 18, а половината от учебната програма е самостоятелни полети... Ако наистина имаш огромно желание и не искаш да губиш време, можеш да започнеш теоритичния курс не повече от 6 месеца преди навършване на 18 годишна възраст (6 месеца е валидността на курса) и началото на летателното си обучение да започнеш малко преди 18-тия си рожден ден. За PPL (SA) трябва да си приготвиш около 7-8 хиляди лева в зависимост от училището и самолета които избереш. Желая ти успех и скоро да станеш един от пилотите любители в България! _________________ Стефан - Skydancer |
||
|
|||
![]() |
|||
CY25CM
mdam leko soleni4ko.az sam dosta golqm lubitel na vsqkva aviacia i kosmonavtika ama ot de da gi namerq tolkova kinti!!!nqma li nqkoe u4ili6te na darjava pora4ka ili ne6to takova ili pone ne6to po evtino ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Skydancer
В Техническия университет (София) има специалност летец-пилот, държавна поръчка. Успех! _________________ Стефан - Skydancer |
||
|
|||
![]() |
|||
CY25CM
yeeee.super 6te otida tam ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Antonii79
Виждам, че темата е малко старичка, но да питам. Интересуваме училище за любители пилоти в района на Козлодуй, Враца, Монтана. Ако може някой да ме ориентира ще съм благодарен. |
||
|
|||
![]() |
|||
flyermen
Имаш лично събщение! |
||
|
|||
![]() |
|||
mAdAfAkA
Здравейте, някой дали може да даде актуална информация за училища за любители пилоти и цени на обучението? Благодаря предварително! |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 4 от 4 [56 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0721s ][ Queries: 13 (0.0050s) ][ Debug on ] |