|
В момента е: Чет 25 Фев 2021, 06:34 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Димитър Списаревски!
Модератори: Penio |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 19 от 19 [285 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 17, 18, 19 |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42508 |
Дани, това за нашия моделистки форум ли става на въпрос? Оттам ли си с последно предупреждение? Ако е така - жална им майка... |
||
|
|||
![]() |
|||
Dany Boy
![]() Регистриран на: 10 Фев 2006 Мнения: 59 Местожителство: Добрич |
Преслав, пуснах линк в по-предният ми пост към нескопосаният ми опит да представя филма на Адела Пеева в подфорумът за стендови модели тук, като модераторът направи каквото можа и изтри обидните постове. Но да ме преследва едни анонимник-антифашист, който на Великден да си развява детеродния орган на фона на иконата на Мария Магдалена с червеното яйце в ръка и библейската история, чрез която се опитах нескопосано да поздравя колегите моделисти, бе достатъчно провокативно и аз си изтървах нервите и го нарекох с име подобно на един град в съседна Румъния - Мангалия! Обясниха ми след това, че несъм бил прав задето съм го обидил и че той така направил, понеже невярвал в Християнството. ….после се оказа, че в действителност нямал детероден орган, а бил мъж! http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4032454 |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
Адела Пеева за Списаревски: Не ми прощават, че отнемам от хорските илюзии |
||
|
|||
![]() |
|||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27542 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Знае ли някой дали Димитър Списаревски е имал роднина на име Коста Списаревски!? В този материал се споменава за журналиста от Добрич Коста Списаревски който през 1915 г е бил руски агент: http://topwar.ru/57100-pod-grifom-sekretno.html _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||
|
|||
![]() |
|||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27542 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Намерих- Коста Списаревски е бил чичо на Димитър Списаревски! http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0_%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8 http://www.spisarevski.com/ _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||
|
|||
![]() |
|||
FW-189
Вечна му памет! ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
Поклон пред подвига на героя! Днес групата от Фейсбук ОБИЧАМ АВИАЦИЯТА събра 30 човека и почете лобното място на Списаревски. Снимки след малко. |
||
|
|||
![]() |
|||
SGP
Днес се навършват 72 години от подвига на Димитър Списаревски и Георги Кюмюрджиев! Поклон пред паметта на защитниците на българското небе! Вечна памет на героите! |
||
|
|||
![]() |
|||
SGP
Днес се навършват сто години от рождението на Димитър Светозаров Списаревски! Дълбок поклон пред вечната памет на героя! |
||
|
|||
![]() |
|||
SGP
Отново е двадесети декември. Да си спомним за подвига на Димитър Списаревски и Георги Кюмюрджиев! Поклон пред паметта на героите! |
||
|
|||
![]() |
|||
SGP
Днес се навършват сто години от рождението на втория българин, извършил таран срещу неприятелски самолет в защита на Родината - поручик Неделчо Бончев! Вечна памет на героя! |
||
|
|||
![]() |
|||
SGP
Днес се навършват 101 години от рождението на Димитър Списаревски! Нека да отбележим отново подвига на героя! Вечна памет! |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
Вечна му памет! |
||
|
|||
![]() |
|||
Pretor
![]() Регистриран на: 24 Юни 2016 Мнения: 2160 |
![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
SGP
Отново е 20-ти декември - нека си спомним за подвига на Димитър Списаревски и Георги Кюмюрджиев! Поклон пред паметта на героите! |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 19 от 19 [285 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 17, 18, 19 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0586s ][ Queries: 13 (0.0043s) ][ Debug on ] |