Private Colleger of transportation
image
Начало Форум-основен Форум-Модел Криле Океан Океан Dreams Оръжие Криле Ретросалон Нато и България Галерия Новини Поръчай онлайн
Катастрофа с Ми-17-1В в Колумбия · Един авиационен клип по песен на група ЛЮБЕ · В Киев е страшно леят се кръв и тупаници на поразия (ВИДЕО) · На 22 януари на българо-гръцката граница ще е страшно · Борисов и Тръмп се срещат в края на януари в Швейцария? · Турция изпрати танкове към границата със Сирия ·

Select Forum Language:

 
Hot topics: hot Президентски избори в РФ - 2018(53)
The time now is Wed 17 Jan 2018, 07:16
All times are UTC + 2
 Forum index » ОБЩА СТАЯ » ОБЩИ ТЕМИ
Отношенията България-Турция
Moderators: конструктор
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 6 of 6 [88 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
Almasy

Joined: 17 Oct 2011
Posts: 794
Location: Бургас

PostPosted: Sun 29 Sep 2013, 18:18    Post subject:  

ss waffen wrote:
Аз ходих преди 3 години ,имаше си алкохол ,Картаген ,декори за Междузвездни войни,Сахара,камили, джипове и никакъв шариат!


Виж това.
Сравнително прясно е и официално потвърдено.

http://www.kaotic.com/20616_Beheading-in-Tunisia-of-a-Christian.html
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Mon 28 Oct 2013, 10:09    Post subject:  

Проект за водоснабдяване на Истанбул от р. Резовска - фатален за Парк Странджа
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Mon 28 Oct 2013, 18:01    Post subject:  

Евросъюзът подновява преговорите с Турция
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
2C7


Joined: 07 Jan 2007
Posts: 1422
Location: Центъра на просффетата

PostPosted: Tue 19 Nov 2013, 19:34    Post subject:  

Винаги съм се чудел как ще стане отцепването на Южна България, съгласно учебните карти за турските средни училища и на някои други по-особени учреждения - с масиран въздушен удар, морски десант, танкови клинове? Не, ще бъде съвсем мирно, направено по бюрократичен път, посредством ..ЕС. Също така си мислех, че тази интернационална партия ще престане да върши национални предателства, като създаването на македонска държава, нация, искането за присъединяване към ссср..

премянов ще вади Тракия от територията на България, турция и Гърция

Grigor Lilov wrote:
12 ноември от Sofia
КАК ПРОДЪЛЖИ ПОДАРЯВАНЕТО НА ТРАКИЯ НА ТУРЦИЯ?
* Пред комисаря по разширението на ЕС най-официално Анкара и чрез нея София отправиха офертата
* Дипломатическа криза в отношенията с Гърция

------------------------------------------------------------------
Цитирам външният министър на България (говорител на Турция?!) Вигенин:
"С възобновяването на преговорите за членство на Турция в ЕС, които бяха блокирани близо 40 месеца, самите преговори, сами по себе си, ни дават още един инструмент, да поставим този въпрос и на европейско равнище".
-------------------------------------------------------------------

Т.е Вигенин потвърди, че крачката на родното правителство е част от решението за отваряне на глава 22 за регионална политика и координация на структурните инструменти в преговорите на Турция за присъединяване към ЕС.

То беше обявено на 5 ноември. Тържествената церемония в Брюксел беше на 6 ноември, а офертата на нашите продажници - на 7 ноември.

А защо я направиха на 7 ноември:
Същият ден комисарят на ЕС по разширяването Фюле беше в Анкара на среща с Ердоган. И онемя, когато Ердоган му предложи същата идея, която "представиха в Европейския парламент и пред вашия орган нашите съседи"

ЕС няма да продаде - съгласен съм, понеже зная какво става на дипломатическия фронт.
Но родните властови продажници наистина го правят. Говоря с факти - организатор "Делегация на българските социалисти в европейския парламент". Патронаж на Първанов, когато беше президент по времето на раждането на идеята (събитието е 2006 г.). Работна група на сегашното правителство. Проектът за отделянето от България на региона е разработен от държавния "Национален център за териториално развитие" и финансиран от държавата. В Брюксел е депозирана Паметна бележка заедно с другите материали. И т.н., и т.н.
В начина на разпределение на европейските траншове ще се ползва целево финансиране и предприсъединителните фондове на Турция, като администрирането на територията ще се осъществява от тези, които ще разпределят парите (Анкара).

В момента Гърция (Беломорска Тракия също е включена от София в проекта) готви официален протест, обмисля се дори привикване на посланика им за "консултации" (форма на предупреждение) ще си имаме сериозни дипломатически неприятности с нея. Изпреварващо, още на 29 октомври гръцкият посланик Димостенис Стоидис проведе среща с председателя на Тракийските дружества именно по този въпрос, след което и срещи в нашето Външно. Ефект нямаше.
Именно на същата дата, когато Ердоган правеше офертата на еврокомисаря в Анкара, а нашите - в Брюксел, на 7 ноември у нас спешно довтаса и министърът на отбраната на Гърция, който просондира и този въпрос. Не външният им министър, а него, защото Атина отчаяно се мъчи да не даде гласност на скандала и ползва неявни публично прийоми да не се разчуе за напрежението - в тежката й финансова ситуация само й липсва да се заговори за напрежение с България, което предполага и проблеми със стокообмена и транспорта. Отговорът на Доган-Станишев-Вигенин е насреща: от 12 ноември въвеждаме ограничения на движението към Кулата "заради лот 4 от магистрала "Струма".
А запитайте защо това беше обявено след посещението на гръцкия министър, сякаш няма проект, програма, работни графици и т.н., за да се знае предварително. И пак ще повторя - случаят с Бисеров е върхът на черешката, той просто е пълномощник на държавната "политика" (лидерите на коалицията, премиерът и кабинета) по трансферите на на пари, защото това става с пари, и то немалко. А фундаменталистко-терористичните мънита са по сметките му, понеже онези, вречени на Аллаха няма да пропуснат да ги вкарат навътре с този компромат и така да ги заклещят с опасност от разкрития, че да няма мърдане от тази политика, с която ни подаряват на същия аллах.


Това ми се стори интересно, не е задължително да повярвате или да се позовавате на него:

Nikolai Nikolov wrote:
Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години …. то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно.”, споделя пред „168 часа” изследователят Христо Нанев. По думите му, пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече пълноправен член на Европейския съюз: „Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казва „когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи, има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси.”, коментира Христо Нанев. Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима. Пловдивският изследовател допълва: „Тя не казваше кога, но беше категорична ,че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва,, когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава – „виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата…”, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев. Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този пъклен план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е задействан още през 90-те години. Скандалите с братя Юзеирови и тяхната мюсюлманска партия сякаш допълват апокалиптичната картина на близкото бъдеще.

Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи
истинското „събуждане” и оттласкване от дъното.


Дали Пловдив е български град?? По същият начин е изписано наименованието на града и на табелата на турското консулство там:
Click to see if image is larger

_________________
Едни снимки Smile
Още малко
Click to see if image is larger
Back to top
View user's profile Send private message 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Sat 28 Dec 2013, 11:18    Post subject:  

Експерт: Речта на Ердоган е пряка заплаха за България
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Sat 28 Dec 2013, 14:11    Post subject:  

Скандално изказване на Ердоган! Иска територии от България, Гърция, Македония и Босна
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Fri 14 Feb 2014, 13:08    Post subject:  

„Помак“ се изгаври с с Антон Дончев и „Време разделно“
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Mon 24 Feb 2014, 00:19    Post subject:  

Фоторепортаж от протеста в защита на карловската Куршум джамия

Турският консул иска незабавно анулиране на декларацията за жертвите на геноцида по време на войните. Декларацията била неправа...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Tue 25 Feb 2014, 16:14    Post subject:  

Сепаратистка страница на Българо-турска република в родината ни взриви Фейсбук

Планът Балкани, или Може ли Турция да превземе България за броени часове?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
2C7


Joined: 07 Jan 2007
Posts: 1422
Location: Центъра на просффетата

PostPosted: Wed 05 Mar 2014, 13:16    Post subject:  

Click to see if image is larger

Страницата все още съществува..и някои смятат, че не са малцинство в определени територии от РБългария:

https://www.facebook.com/pages/Bulgaristan-T%C3%BCrk-Cumhuriyeti/344482989021128

Група против нея:

https://www.facebook.com/events/478675995593937/?previousaction=join&source=1

_________________
Едни снимки Smile
Още малко
Click to see if image is larger
Back to top
View user's profile Send private message 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Thu 06 Mar 2014, 19:04    Post subject:  

Главното мюфтийство след срещата с Турския външен министър в Пловдив: ИСКАМЕ СИ ИМОТИТЕ!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Tue 18 Mar 2014, 17:06    Post subject:  

Отец Боян Саръев: Държавата загуби Родопите
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42284

PostPosted: Tue 28 Oct 2014, 09:58    Post subject:  

Освобождението и Шипка били излишни, пише нов учебник
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 6 of 6 [88 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » ОБЩА СТАЯ » ОБЩИ ТЕМИ
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

[ Time: 0.4857s ][ Queries: 13 (0.0066s) ][ Debug on ]

 
Copyright ©2006-2012 Air Group 2000 Ltd. All rights reserved. support@airgroup2000.com

eXTReMe Tracker