Private Colleger of transportation  
image
Начало Форум-основен Форум-Модел Криле Океан Океан Dreams Оръжие Криле Ретросалон Нато и България Галерия Новини Поръчай онлайн
Който и да управлява Зимбабве, ще му трябва подкрепа от армията и Китай · "Авионамс" се готви да произвежда дронове и безпилотни самолети · Мугабе бил готов да умре, но оставка не дава · Почина великият китарист и основател на АC/DC (ВИДЕО) · Сандански! Простреляха ловец в корема, линейки не могат да стигнат до него · Кой беше Наим Сюлейманоглу - бягство, живот на върха, слава и рекорди! Накрая падение, алкохол и наркотици ·

Select Forum Language:

 
Hot topics:
Aktuelles Datum und Uhrzeit: Sa 18 Nov 2017, 17:40
Alle Zeiten sind UTC + 2
 Forum-Index » ОБЩА СТАЯ » ОБЩИ ТЕМИ
Отношенията България-Турция
Moderatorenконструктор
Neues Thema erцffnen   Neue Antwort erstellen Vorheriges Thema anzeigen :: Nдchstes Thema anzeigen
Seite 6 von 6 [88 Beitrдge]   Gehe zu Seite: Zurьck 1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Nachricht
Almasy

Anmeldedatum: 17.10.2011
Beitrдge: 794
Wohnort: Бургас

BeitragVerfasst am: So 29 Sep 2013, 18:18    Titel:  

ss waffen hat Folgendes geschrieben:
Аз ходих преди 3 години ,имаше си алкохол ,Картаген ,декори за Междузвездни войни,Сахара,камили, джипове и никакъв шариат!


Виж това.
Сравнително прясно е и официално потвърдено.

http://www.kaotic.com/20616_Beheading-in-Tunisia-of-a-Christian.html
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Mo 28 Okt 2013, 10:09    Titel:  

Проект за водоснабдяване на Истанбул от р. Резовска - фатален за Парк Странджа
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Mo 28 Okt 2013, 18:01    Titel:  

Евросъюзът подновява преговорите с Турция
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
2C7


Anmeldedatum: 07.01.2007
Beitrдge: 1422
Wohnort: Центъра на просффетата

BeitragVerfasst am: Di 19 Nov 2013, 19:34    Titel:  

Винаги съм се чудел как ще стане отцепването на Южна България, съгласно учебните карти за турските средни училища и на някои други по-особени учреждения - с масиран въздушен удар, морски десант, танкови клинове? Не, ще бъде съвсем мирно, направено по бюрократичен път, посредством ..ЕС. Също така си мислех, че тази интернационална партия ще престане да върши национални предателства, като създаването на македонска държава, нация, искането за присъединяване към ссср..

премянов ще вади Тракия от територията на България, турция и Гърция

Grigor Lilov hat Folgendes geschrieben:
12 ноември от Sofia
КАК ПРОДЪЛЖИ ПОДАРЯВАНЕТО НА ТРАКИЯ НА ТУРЦИЯ?
* Пред комисаря по разширението на ЕС най-официално Анкара и чрез нея София отправиха офертата
* Дипломатическа криза в отношенията с Гърция

------------------------------------------------------------------
Цитирам външният министър на България (говорител на Турция?!) Вигенин:
"С възобновяването на преговорите за членство на Турция в ЕС, които бяха блокирани близо 40 месеца, самите преговори, сами по себе си, ни дават още един инструмент, да поставим този въпрос и на европейско равнище".
-------------------------------------------------------------------

Т.е Вигенин потвърди, че крачката на родното правителство е част от решението за отваряне на глава 22 за регионална политика и координация на структурните инструменти в преговорите на Турция за присъединяване към ЕС.

То беше обявено на 5 ноември. Тържествената церемония в Брюксел беше на 6 ноември, а офертата на нашите продажници - на 7 ноември.

А защо я направиха на 7 ноември:
Същият ден комисарят на ЕС по разширяването Фюле беше в Анкара на среща с Ердоган. И онемя, когато Ердоган му предложи същата идея, която "представиха в Европейския парламент и пред вашия орган нашите съседи"

ЕС няма да продаде - съгласен съм, понеже зная какво става на дипломатическия фронт.
Но родните властови продажници наистина го правят. Говоря с факти - организатор "Делегация на българските социалисти в европейския парламент". Патронаж на Първанов, когато беше президент по времето на раждането на идеята (събитието е 2006 г.). Работна група на сегашното правителство. Проектът за отделянето от България на региона е разработен от държавния "Национален център за териториално развитие" и финансиран от държавата. В Брюксел е депозирана Паметна бележка заедно с другите материали. И т.н., и т.н.
В начина на разпределение на европейските траншове ще се ползва целево финансиране и предприсъединителните фондове на Турция, като администрирането на територията ще се осъществява от тези, които ще разпределят парите (Анкара).

В момента Гърция (Беломорска Тракия също е включена от София в проекта) готви официален протест, обмисля се дори привикване на посланика им за "консултации" (форма на предупреждение) ще си имаме сериозни дипломатически неприятности с нея. Изпреварващо, още на 29 октомври гръцкият посланик Димостенис Стоидис проведе среща с председателя на Тракийските дружества именно по този въпрос, след което и срещи в нашето Външно. Ефект нямаше.
Именно на същата дата, когато Ердоган правеше офертата на еврокомисаря в Анкара, а нашите - в Брюксел, на 7 ноември у нас спешно довтаса и министърът на отбраната на Гърция, който просондира и този въпрос. Не външният им министър, а него, защото Атина отчаяно се мъчи да не даде гласност на скандала и ползва неявни публично прийоми да не се разчуе за напрежението - в тежката й финансова ситуация само й липсва да се заговори за напрежение с България, което предполага и проблеми със стокообмена и транспорта. Отговорът на Доган-Станишев-Вигенин е насреща: от 12 ноември въвеждаме ограничения на движението към Кулата "заради лот 4 от магистрала "Струма".
А запитайте защо това беше обявено след посещението на гръцкия министър, сякаш няма проект, програма, работни графици и т.н., за да се знае предварително. И пак ще повторя - случаят с Бисеров е върхът на черешката, той просто е пълномощник на държавната "политика" (лидерите на коалицията, премиерът и кабинета) по трансферите на на пари, защото това става с пари, и то немалко. А фундаменталистко-терористичните мънита са по сметките му, понеже онези, вречени на Аллаха няма да пропуснат да ги вкарат навътре с този компромат и така да ги заклещят с опасност от разкрития, че да няма мърдане от тази политика, с която ни подаряват на същия аллах.


Това ми се стори интересно, не е задължително да повярвате или да се позовавате на него:

Nikolai Nikolov hat Folgendes geschrieben:
Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години …. то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно.”, споделя пред „168 часа” изследователят Христо Нанев. По думите му, пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече пълноправен член на Европейския съюз: „Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казва „когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи, има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси.”, коментира Христо Нанев. Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима. Пловдивският изследовател допълва: „Тя не казваше кога, но беше категорична ,че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва,, когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава – „виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата…”, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев. Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този пъклен план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е задействан още през 90-те години. Скандалите с братя Юзеирови и тяхната мюсюлманска партия сякаш допълват апокалиптичната картина на близкото бъдеще.

Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи
истинското „събуждане” и оттласкване от дъното.


Дали Пловдив е български град?? По същият начин е изписано наименованието на града и на табелата на турското консулство там:
Click to see if image is larger

_________________
Едни снимки Smile
Още малко
Click to see if image is larger
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Sa 28 Dez 2013, 11:18    Titel:  

Експерт: Речта на Ердоган е пряка заплаха за България
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Sa 28 Dez 2013, 14:11    Titel:  

Скандално изказване на Ердоган! Иска територии от България, Гърция, Македония и Босна
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Fr 14 Feb 2014, 13:08    Titel:  

„Помак“ се изгаври с с Антон Дончев и „Време разделно“
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Mo 24 Feb 2014, 00:19    Titel:  

Фоторепортаж от протеста в защита на карловската Куршум джамия

Турският консул иска незабавно анулиране на декларацията за жертвите на геноцида по време на войните. Декларацията била неправа...
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Di 25 Feb 2014, 16:14    Titel:  

Сепаратистка страница на Българо-турска република в родината ни взриви Фейсбук

Планът Балкани, или Може ли Турция да превземе България за броени часове?
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
2C7


Anmeldedatum: 07.01.2007
Beitrдge: 1422
Wohnort: Центъра на просффетата

BeitragVerfasst am: Mi 05 Mдrz 2014, 13:16    Titel:  

Click to see if image is larger

Страницата все още съществува..и някои смятат, че не са малцинство в определени територии от РБългария:

https://www.facebook.com/pages/Bulgaristan-T%C3%BCrk-Cumhuriyeti/344482989021128

Група против нея:

https://www.facebook.com/events/478675995593937/?previousaction=join&source=1

_________________
Едни снимки Smile
Още малко
Click to see if image is larger
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Do 06 Mдrz 2014, 19:04    Titel:  

Главното мюфтийство след срещата с Турския външен министър в Пловдив: ИСКАМЕ СИ ИМОТИТЕ!
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Di 18 Mдrz 2014, 17:06    Titel:  

Отец Боян Саръев: Държавата загуби Родопите
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Preslav
[Admin]


Anmeldedatum: 19.01.2006
Beitrдge: 42257

BeitragVerfasst am: Di 28 Okt 2014, 09:58    Titel:  

Освобождението и Шипка били излишни, пише нов учебник
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen 
Beitrдge der letzten Zeit anzeigen:   Sortieren nach:   
Seite 6 von 6 [88 Beitrдge]   Gehe zu Seite: Zurьck 1, 2, 3, 4, 5, 6
Neues Thema erцffnen   Neue Antwort erstellen Vorheriges Thema anzeigen :: Nдchstes Thema anzeigen
 Forum-Index » ОБЩА СТАЯ » ОБЩИ ТЕМИ
Gehe zu:  

Du kannst keine Beitrдge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beitrдge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beitrдge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beitrдge in diesem Forum nicht lцschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht teilnehmen.

[ Time: 0.2780s ][ Queries: 13 (0.0045s) ][ Debug Ein ]

 
Copyright ©2006-2012 Air Group 2000 Ltd. All rights reserved. support@airgroup2000.com

eXTReMe Tracker