Private Colleger of transportation
image
Начало Форум-основен Форум-Модел Криле Океан Океан Dreams Оръжие Криле Ретросалон Нато и България Галерия Новини Поръчай онлайн
ИЗВЪНРЕДНО! Кошлуков се сбогува със зрителите заради шефския пост. Ще прави ли кадрови промени в БНТ? · [В най-лошия случай всички ще умратk: европейски експерти разказаха, с какво заплашват човечеството промените в климата · В Киев се проведе митинг в подкрепа на Порошенко · САЩ трябва да говорят с Революционната гвардия на Иран, за да влязат в Ормузкия проток · Украйна определи като агресия руските паспорти за жителите на Донецк · Мъж издъхна на прага на Пета градска в София, изписан здрав, преструвал се! ·

Select Forum Language:

 
Hot topics:
The time now is Wed 24 Apr 2019, 20:04
All times are UTC + 2
 Forum index » krile.net - ГРАЖДАНСКИ АВИАЦИОНЕН ФОРУМ » Авиокомпании и самолети
BH Air
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 3 of 3 [34 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3
Author Message
Preslav
[Admin]


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 42469

PostPosted: Thu 04 Sep 2014, 19:26    Post subject:  

Дойде
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 
Dimitar Stavrev
[Admin]

Joined: 08 Nov 2007
Posts: 12545
Location: София

PostPosted: Wed 05 Nov 2014, 18:19    Post subject:  

„Би Ейч Еър“ е българският превозвач, който ще лети до Куала Лумпур

Въздушният превозвач „Би Ейч Еър“ ООД ще експлоатира от българска страна международната въздушна линия София – Куала Лумпур – София. Линията е договорена със спогодба между България и Малайзия от 1970 г., а авиокомпанията има 6-месечен срок да започне полетите.

Назначаването на български въздушен превозвач на авиационния пазар България-Малайзия ще допринесе за увеличаване на пътникопотока от и за страната ни, ще създаде условия за увеличаване на приходите от превоз на пътници и товари и за засилване на търговско-икономическите връзки и стокообмена с Малайзия и със страните от Югоизточна Азия и Тихоокеанския регион. Това е предпоставка за привличане на повече туристи и предоставя нови възможности за пътниците в отговор на засиления интерес към пътувания на далечни разстояния.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail 
Dimitar Stavrev
[Admin]

Joined: 08 Nov 2007
Posts: 12545
Location: София

PostPosted: Wed 11 Feb 2015, 14:09    Post subject:  

„BHAir” ще изпълнява полети по линията София-Калкута

Правителството определи въздушния превозвач „Би Ейч Ер” да изпълнява от българска страна полети по въздушната линия София-Калкута-София. Линията е договорена с действащата Спогодба между правителствата на България и Индия. Правото авиокомпанията да предоставя транспортни услуги е получено след спечелването на конкурс по реда и при условията на Наредба №847/2010.

Назначеният въздушен превозвач е длъжен да започне експлоатация на линията в 6-месечен срок от влизане в сила на акта на назначаването му.
Назначаването на български въздушен превозвач на авиационния пазар България - Индия би допринесло за увеличаване на пътникопотока от и за България, което създава условия за засилването на търговско-икономическите връзки и стокообмена с Индия, както и привличането на повече туристи.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail 
Dimitar Stavrev
[Admin]

Joined: 08 Nov 2007
Posts: 12545
Location: София

PostPosted: Wed 15 Jul 2015, 11:05    Post subject:  

Утвърдено е междуправителствено споразумение на България и САЩ за обмен на информация за пътниците

Министерският съвет утвърди подписаното на 23 март 2015 г. Споразумение между България и САЩ относно обмен на информация за пътниците и предлага на Народното събрание да го ратифицира.

Споразумението установява правна рамка за идентифициране на конкретни лица, участващи в международни пътувания, които е възможно да представляват риск за другата страна. Това предоставя възможност за превенция, разкриване, разследване и наказателно преследване на тероризъм и други тежки престъпления, като по този начин се улеснява легитимното пътуване между България и САЩ. Компетентните органи за прилагане на споразумението от българска страна са МВР и ДАНС.

Международният договор ще бъде изпълняван съгласно изискванията на Споразумението между Европейския съюз и САЩ относно използването и предаването на резервационни данни на пътниците, подписано в Брюксел на 14 декември 2011 г.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 3 of 3 [34 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » krile.net - ГРАЖДАНСКИ АВИАЦИОНЕН ФОРУМ » Авиокомпании и самолети
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

[ Time: 0.0689s ][ Queries: 14 (0.0075s) ][ Debug on ]

 
Copyright ©2006-2012 Air Group 2000 Ltd. All rights reserved. support@airgroup2000.com

eXTReMe Tracker