В момента е: Чет 21 Фев 2019, 19:42 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Гергьовски парад - 6 май 2014 г.
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 7 от 7 [101 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Граматски
--- |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Motostrelkovak90
![]() Регистриран на: 06 Окт 2011 Мнения: 78 |
Солджър,нормално е да си вардим мястото в армията! За вас не знам но аз съм от 19 годишен в армията и друго не съм работил!Не се виждам да работя друго,може би и в полицията ! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
bgsoldier
Силен пост на г-н пилота, ама за друго време и друго място. Колко просто беше да излезе един ВВС-ар, или какъвто и да е друг, и да каже на хилядите данъкоплатци - поради това и това полети няма да има. И толкоз. Сега се правим на сърдити и обидени. Г-н пилоте, нали се сещаш, че в този си вид с 15-те годни да литнат самолета от ВВС няма как "от НАС зависи! …Да я има България! ". Може би малко повече зависи от трите бригади на СВ, ама не много повече. Ако това е начин да се самозаблуждаваме за нещо - ок, приемам поста, но нямаме право да хулим народа си за това или онова. Като си знаем хавата, що рискувамме 2 млн. лева за парад с ясната визия, че времето може да ни изиграе лоша шега и после да ни осмеят всички? Защо обвиняваш простити по отношение летенето хора, които просто питаха, на фона на липсата на инфо - защо друг път идваха откъм Сливница, а сега откъм Пловдив и като не става от Пловдив - що не го направиха като преди? Питат защо Уиз еър лети на гордо на фона на ясно и безоблачно небе, а нашите не? Ами като не се сети един да каже какво е положението - нормално е хората да се ядосват. А в същото време БТВ е нагости на Габи и мъжа и - пилот на МиГ-29, явно човекът е бил излишен за шоуто... |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
dimitar vasilev
Предаването си мисля че беше на запис защото съм почти сигурен че майор Русев по това време облиташе времето над София както в предните дни на тренировките |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Крумовци прелетяха над Пловдив |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
TreX
От фейсбук: ![]() _________________ Каквато държавата, такава ни и армията... |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Motostrelkovak90
Отново съм в парада и тая година ! В блока съм на 61-ва бригада,разбрах,че ще има и техника |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Чукча
![]() Регистриран на: 13 Яну 2010 Мнения: 478 |
Да, чавдарите и зиловете с които ще ви докарат до София. ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Два Ми-17 и 3 Кугъра... Може и да е един Ми-17, че имат проблеми... Лятото не ми е ясно как ще гасят пожари с "гадната руска техника"... Като не им пука изобщо за нея... Последната промяна е направена от Preslav на Пон 11 Апр 2016, 12:38; мнението е било променяно общо 1 път |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Flankerivo
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 9650 Местожителство: София |
А супер ми е "кеф", че партньорите от НАТО нито веднъж не ни помогнаха с пожарите или с нещо друго аварийно, а все гадните лоши мечко-балалайко-частушкени руснаци гасяха огЪня у назе. Иначе парад като парад - традиционно един педал бизнеспарков ще тегли нежна реч за гейове, еврота, ценности безценни. А аз от офиса ще мерна как по Цариградско преминават камион, камион и половина. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Motostrelkovak90
Ние сме на Мерцедес ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 7 от 7 [101 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0779s ][ Queries: 13 (0.0054s) ][ Debug on ] |