В момента е: Чет 05 Дек 2019, 16:26 Часовете са според зоната UTC + 2 |
БАЛКАНСКИ СПОРОВЕ НА СЪФОРУМЦИТЕ
Модератори: конструктор |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 13 [192 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CsO
![]() Регистриран на: 15 Апр 2017 Мнения: 263 |
Казал съм го още в началото на темата и конструктор ме е цитирал.
В тази тема проблема са словата на Путин. Това разбира се не пречи да се коментират и други проблеми. _________________ Серебро: Журавли |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
И е така , и не е така.Сръбската денационализаторска политика не е константна.До 1944 ги водят Южни Сърби.Областа се казва южна Бановина.Като видяха че сърби няма да станат ,започнаха македонизирането. И ако някои мисли че това е в минало време жестоко се лъже.В момента върви скандал защото се оказа че един от щурмуваците е на парламента е сръбски военен служител на посолството в Скопие.От Сърбия казаха че бил там „ за да гледа„! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Още един факт, оказва се че на този сръбски офицер участващ в щурма на парламента , жена му работи в македонското разузнаван Представяте ли си какъв гаф ,сръбски офицер да щурмува македонски парламент!!!?С жена работеща в мак. разузнаване... _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Flankerivo
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 10311 Местожителство: София |
Нормално. Трябва да се подкрепят славяните. Останаха двамина. Ние сме предали език, славянство и историческа памет, та не се броим. В албанското разузнаване ли да работи?! По-добре сръбското. Защо не плюем по шиптърите?! Скандал е, че щели да се присъединяват косовари към Албания. В момента макетата се нуждаят от външна подкрепа, защото също така ОТВЪН им е организирана неква си пролет - арабска ли ква ли. Трябва да има противодействие на едни такива действия. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
Иво кои двама са останали,от кои други?Къде са останали?От какво са останали?Каква памет сме предали?какво славянство сме предали?Уточни ако обичаш? Двадесет години правят всичко възможно да не влезнат в ЕС и НАТО. Единствените реални гаранти за целоста и мира на Балканите. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Pretor
![]() Регистриран на: 24 Юни 2016 Мнения: 2160 |
Преди месец бях на един семинар на тема: "Криминогенната обстановка в квартали/градове доминирани от малцинства". Лектора ни беше от ФБР и основно разказваше за начина по който гангстерските банди вербуват новите си членове. Кой влезе в бандата доброволно за него има привидно спокойствие. Но за тези които се опъват има побоища, заплахи изнудване на семейството, рекет и др. Имаше цял списък на инструментите за осъществяване на принудата. А сега по темата или не точно .... Значи който, не влезе доброволно в нато, за нещо ще има цветна революция, протести, атентати, окупация на обществени сгради, подскачащи "умни и красиви" кретени с вувузели по площадите изобщо целия инструментариум за осъществяване на принудата. Само аз ли намирам приликата на нато с гангстерските банди от предградията на Америка ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
конструктор
[Moderator] ![]() Регистриран на: 07 Юли 2014 Мнения: 4355 Местожителство: Варна |
Май забравяш, че същото това НАТО ги бомбардира през 1999 г. в продължение на 3 месеца (а нашите власти подло му подложиха въздушното ни пространство). Толкова за "гаранта за целостта и мира на Балканите". Не мога само да си обясня как човек, който е на страната на САЩ в световния двубой САЩ – Русия може да е на страната на Русия в украинския театър на бойните действия между нея и САЩ. _________________ Ceterum censeo capitalismus esse delendam. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
CsO
![]() Регистриран на: 15 Апр 2017 Мнения: 263 |
Аз не. Но пък може да се каже, че съм пристрастен ![]() ![]() _________________ Серебро: Журавли |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
Точно след бомбардировките спряха бойните действия и се възцари мир.Българското решение тогава бе можеби най правилното и далновидно. Няма как да се подкрепя един шовинистичем режим потопил в кръв Балканите. Кой ти казва че съм на страната на САЩ.Просто обичам Русия , и искам и там да стане нормална демокрация и стабилна демократична държава.Не искам след единия „бащица„ , да дойде друг и да повлече страната в другата поскост (като Елцин).Искам демокрация, искам последователност ,приемственност. В тази гледна точка американската политическа система много повече ми харесва. Заради самата Русия ти говоря. За Украйна какво да ти говоря, волята на народа за мен е най важна.Щом руснаците в Донбас искат автономия и са готови да умрат за нея , значи я заслужават. По тази логила и в Чечня , ако чеченските бойци не режаха глави ,не имаха радикални мисюлмански възгледи,нямаше радикализъм - да щях да съм и за тях в борбата им за независимост. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Pretor
![]() Регистриран на: 24 Юни 2016 Мнения: 2160 |
Българското решение от тогава ( 28 април 1999 г. ) е еквивалентно на решението от 6 април 1941г. когато България разрешава на нацистка Германия да използва българска територия за агресия. От гледан точка на закона и правото 11 държави от НАТО извършиха агресия и военни престъпления срещу суверенна държава. Няма решение на съвета за сигурност на ООН за извършване на интервенцията на НАТО.
П.П. На Югославия април месец не и върви с демократизаторите ..... |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
Поправете ме ако бъркам , но има поне двама тук които са подръжници на Сръбското СФРЮ? За да бъдем точни 1999 г. и аз бях против деиствията на НАТО. За мен е извинение защото бях само на 21г. Обучението първите 12 години бях прекарал в НРБ. Съответно и грам незнаех за антибългарската политика на СФРЮ и предшествени Му „ Кралство на Сърби и Хървати” .Незнаех за дебългаризацията преди и след 09.1944 .Незнаех за хилядите убити в Македония преди и след 1944, за лагерите , за репресиите, за обезбългаряването,за лъжите, за манипулациите в същата тази СФРЮ.За сътворяването на цял един народ от нашата снага там.За лъжите в учебниците , за сатанизирането на Майка България.По време на войнитр с хърватите пак от тази славянска симпатия бях по абсурден начин подръжник на сърбите с/у хърватите.ЗАщо пак от наследството на пропагандата в НРБ. Искат Хърватите и Сливенците независимост.Сърбите не искат.Нещо което е напълно в реда на съюзните договори.Резултата е война.Имат албанците в Косово автономия, Милошевич им я маха.Резултата е война.Босна и тя беше съюзна република.Демек всяка имале право да напусне федерацията. Сърбите заради шовинистичните си подбуди предпочетоха войнат. Аз бях извинен че бях малък, това не ги пишеше в учебнициъе ,нямаше и от къде да го разбера. Вие го знаете , и пак подкрепяте тази политика. Вие не се извинени! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42493 |
Т-72... Разбирам ти стратегията, обаче нещо... Да ми подкрепяш "най-правилно и далновидно" решението да пуснем в нашето небе чуждата авиация да бомбардира съседите... С тези изказвания няма да върнеш хората да пишат във форума, напротив, ще избягат още по-далеч. Иначе питай летците от Доброславци по това време дали бяха съгласни или не. Владо Пампоров роман може да ти напише, половината от който ще е пълен с цветни псувни... |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Flankerivo
Няма нищо по-неморално да пуснеш чуждоземеца през своя двор да премине в двора на съседа, да го убие, да изнасили жена му и да запали къщата му. Онова деяние на родните политици тогава е толкова мръсно и долно, колкото... НАТО не е гарант, защото себе си не могат да опазят. Бежанците ръфат натовските държави отвътре по един хибриден начин. И НАТО не може нищо да направи. Самите натовски членове имат вътрешни колизии помежду си. Турция е отявлен пример. Испания и Великобритания също, само източноевропейските галоши са първи в борбата с историята си и някак по един палячовски начин единни, но те имат силиците на половин ленивец. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
T-72
ТовА мисля , това пиша.Аргументирал съм се мисля.Вашите аргументи зада подкрепяме СФРЮ не видях. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Flankerivo
Тогава не чакай подкрепа по братска славянска линия от сърби и други, когато започнат да ни асимилират от юг. Защото онези, които отидоха в Донбас, тук не биха дошли. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Страница 1 от 13 [192 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1199s ][ Queries: 13 (0.0076s) ][ Debug on ] |