В момента е: Вто 10 Дек 2019, 09:43 Часовете са според зоната UTC + 2 |
"Славянската писменост дойде в Русия от македонската земя"
Модератори: конструктор |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 7 от 8 [117 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Всичко си е наред в Македония, има си нова влада.Слава Богу сръбите и Груевски не успя да раздуха етническата карта.Успеят ли да сменят и името , завиги сръбската опасност ще е в миналото. Демокрация целя.Нищо повече, да се чува различното мнение! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Съгласен съм с Луков (колкото и да съм се карал с него, тук го подкрепям) _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
конструктор
[Moderator] ![]() Регистриран на: 07 Юли 2014 Мнения: 4355 Местожителство: Варна |
Кога отиде, кога видя, кога разбра? Поживей малко там и ще видиш... Аз съм за заключване на темата. _________________ Ceterum censeo capitalismus esse delendam. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Flankerivo
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 10324 Местожителство: София |
Смея да твърдя, че Восток написа безупречен пост, който отговаря напълно на въпроса. Смея да съм сигурен обаче, че за някои темата не е приключила и отново ще зададат същия този въпрос, на който вече няколко пъти бе изчерпателно отговорено. После отново ще получат отговор на въпроса си, след което безхаберно отново ще зададат същия въпрос. Търси се конфликт, търси се нарочен писмен дриблинг. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
ayahuasca
![]() Регистриран на: 20 Май 2007 Мнения: 1176 |
![]() http://www.budnaera.com/201702f/17020625.html "Теди Москов: Кирил и Методий са гръцки шпиони, а азбуката е подъл план, който ни откъсна от католическа Европа!" Ч |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Nobody
Интересно как от всички неща ми беше изтрит само поста, в който развенчах сръбската митология, като казах че 90% от сърбите днес пишат на латиница, докато ние сме си запазили свещената азбука и не сме приели "български латински правопис", както сърбите са го приели и почти навсякъде особено в големите градове сръбските надписи са написани на латиница (не говоря за английски наименования на магазини, а за тези на сръбски език), рядко ще видиш някъде нещо написано на кирилица. И в същото време имат нахалството нас да обвиняват в предателство и какви ли не още злини. ![]() Та фактът че точно този пост ми беше изтрит показва прикрит сърбоман сред админите, които не желае да бъде развенчавана и рушена сръбската митология и история. ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
конструктор
[Moderator] ![]() Регистриран на: 07 Юли 2014 Мнения: 4355 Местожителство: Варна |
Не съм изтривал това мнение и няма да изтривам такива мнения. Не съм го и чел. Може да е имало лични обиди в него. Не знам. Темата (вж. заглавието) считам за окончателно изчерпана вече. Съответно ще бъде заключена в най-скоро време. Възражения? _________________ Ceterum censeo capitalismus esse delendam. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
За мен тема изчерпана няма, винаги може да се дискутира. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
В случая подкрепям Луков (колкото и странно да звучи, той самия знае защо). _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
М/у другото, на Луков като му изтече след 5/6 дена бана,може да на прави отделна тема за Генерал Луков и да напиши защо точно на него се е спрял. За да не ме обвини някой в сантимент , ще кажа че моя род е свързан с рода на един от физическите му убийци .Сестрата на баба ми е омъжена за брата на Виолета Якова. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
Темата незнайно защо бе заключена ,отключена ще бъде! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Pretor
![]() Регистриран на: 24 Юни 2016 Мнения: 2160 |
ПУТИН беше... ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Flankerivo
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 10324 Местожителство: София |
Сега следва напомняне на един въпрос, след което следва пореден n-найсети отговор на същия този въпрос. The show must go on. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
конструктор
Прогнозирам, че темата ще бъде дъвкана и предъвквана още поне 1000 години след смъртта на Путин. Явно това е темата не на века, а на хилядолетието и нищо по-важно за нас няма от нея. Мнението по въпроса на проф. Евгений Гиндев. _________________ Ceterum censeo capitalismus esse delendam. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
T-72
Форума живва и това е добре. _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 7 от 8 [117 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0717s ][ Queries: 13 (0.0048s) ][ Debug on ] |