|
В момента е: Пон 25 Яну 2021, 22:04 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Поръчката ми се бави...
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [15 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Rottor_X
[Moderator] ![]() Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 608 Местожителство: LBSF |
така имам следното оплакване, което ме смущава-преди 4 дни пуснах поръчка за книгата на генерал Захариев на сайта на еаргруп2000 и несъм получил каквато и да е информация, относно, кога ще я получа, някаква информация за заплащане-нищо!Ако може някой да ми обясни положението!? _________________ Има един глас-гласът на водача! _______________________________ Има един ден-денят на дълга! ![]() http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59211580 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
AIR-1
[Admin] Регистриран на: 12 Юни 2006 Мнения: 383 Местожителство: Postcomunist country |
Здравей, Поръчката ти е пристигнала, но с доставките се занимава Стоян Петров. Най-добре му пиши на е-майл: order@airgroup2000.com или се обади на посочените телефони ... (има ги в ел.писмо което е пристигнало на твоята ел. поща след пускане на поръчката) |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Rottor_X
[Moderator] ![]() Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 608 Местожителство: LBSF |
Вече си писахме, разбрах че в понеделник ще получа книжката! ![]() ![]() _________________ Има един глас-гласът на водача! _______________________________ Има един ден-денят на дълга! ![]() http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59211580 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42507 |
Ами понеже си от София, лично ще ти се донесе поръчката, а ти само ще дадеш парите. Иначе поръчките се бавят, защото другото момче Орлин е в командировка, но от понеделник всичко ще е наред. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Rottor_X
неискам да притеснявам никого, но днес както беше обещано-неполучих дори и листовка!? _________________ Има един глас-гласът на водача! _______________________________ Има един ден-денят на дълга! ![]() http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59211580 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
onufrii
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 13226 Местожителство: вилает Боляристан |
Rottor_X, листовки и потвърждения няма, а и не ти трябват. Пускаш си поръчката на Стоян Петров и просто я изчакваш да дойде. Място за притеснение няма - виаги действа максимално възможно бързо и коректно. Пускаш един пощенски запис с дължимото и всичко е готово. _________________ Отказах се да ставам космонавт - вече видях земята през предното стъкло! Si vis pacem, para bellum - 26030 Прайм червени шишета на бели! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Rottor_X
Ясно, аз сега си я чакам няма проблем! ![]() _________________ Има един глас-гласът на водача! _______________________________ Има един ден-денят на дълга! ![]() http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59211580 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
teleman
[Moderator] ![]() Регистриран на: 10 Юли 2004 Мнения: 228 Местожителство: София |
Уважаеми господин Rotor X, Престанете с тези оплаквания. Живеете в София. Можете да минете през редакцията и да си получите книгата след като я платите. Аз Ви звъня вече няколко пъти по GSM, понеже исках лично да Ви донеса поръчката в блока в който живеете, защото по една случайност и аз живея в жк Дружба 1., но Вие не отговаряте. А сега: Пратете запис на стойност 5 лева на адрес: Еър Груп 2000 ООД; София 1784; ПК 11 за Стоян Христов Петров. Книгата ще Ви изпратя след получаване на парите. С уважение: teleman _________________ До последния си дъх верен на себе си ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Rottor_X
не се оплаквам, но за съжаление няма и как да дойда до редакцията щото съм зает много тия дни!Ако мога в петъка ще дойда! ![]() _________________ Има един глас-гласът на водача! _______________________________ Има един ден-денят на дълга! ![]() http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59211580 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
калло
сори, не го приемайте като оплакване, преди две седмици поръчах две книжки, почти веднага ми се обади г-н Петров, за да уточним адреса, но книгите все още не са дошли. има ли някакъв проблем? адресът иначе е лесен - Нова телевизия |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Хм, ще питам Стоян Петров защо така. Доколкото разбрах се е изгубила някаква пратка - и я няма даже в пощата. Може и да е твоята. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
калло
такъв ми е късметът ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
JeLo`
![]() Регистриран на: 24 Май 2005 Мнения: 504 Местожителство: някъде на изток |
Айде и аз да се туря като мерудия на всяка.... ![]() По-скоро не като оплакване,а като препоръка го тълкувайте. Щом има проблем в пощата (нищо лошо не искам да кажа за БГ пощи) има и други алтернативи за изпращане на пратки....... Само предлагам ![]() С уважение: Жельо |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
diecast
![]() Регистриран на: 09 Юни 2006 Мнения: 76 Местожителство: Видин hardcore |
Защо не използвате услугите на Еконт или Speedy с опцията "От офис до врата" + наложен платеж ? Мисля, че е много по-удобно и за двете страни. _________________ НЕ на F-16 в Българските Военновъздушни сили! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Привети. Понеже последните 4-5 поръчки не са изпълнени все още, поради причината че един от разпространителите ни е в отпуска, да се извиня на всички и да кажа, че утре ще бъдат изпратени. Ако има други неизпълнени поръчки пишете тук. Поздрави! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 1 от 1 [15 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0670s ][ Queries: 14 (0.0065s) ][ Debug on ] |