|
В момента е: Чет 28 Яну 2021, 15:48 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Поръчки за teleman
Модератори: teleman |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 4 от 4 [56 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4 |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Fox Mulder
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3301 Местожителство: София/Димитровград |
Има. _________________ In My Humble Opinion ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
teleman
[Moderator] ![]() Регистриран на: 10 Юли 2004 Мнения: 228 Местожителство: София |
Има. ![]() teleman _________________ До последния си дъх верен на себе си ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
JeLo`
![]() Регистриран на: 24 Май 2005 Мнения: 504 Местожителство: някъде на изток |
Аз защо не мога да отворя този линк? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Airfan
![]() Регистриран на: 03 Яну 2004 Мнения: 389 Местожителство: Пловдив |
DELETED! _________________ www.airforce-bg.com Аз в jetphotos.net Аз в airliners.net |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
spetrov
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 36 Местожителство: София |
При мене има една бройка, която мога да Ви предоставя. 978 29 78или 0889 711 545. Книжката е на Еър Груп. Струва 5 лв. spetrov |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Airfan
DELETED! _________________ www.airforce-bg.com Аз в jetphotos.net Аз в airliners.net |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
spetrov
Уважаеми Airfan Ако ми изпратите лично съобщение с точния си адрес, ще Ви изпратя книгата, а Вие на 21 06 като мините през редакцията ще платите на касиерката Галева или на Пешева. Избирайте. Ще постъпим както Ви е по удобно. С уважение: spetrov |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
JeLo`
![]() Регистриран на: 24 Май 2005 Мнения: 504 Местожителство: някъде на изток |
Уважаеми teleman, Как мога да се сдобия с тези две издания за ВВС на Балканите? С почит! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
spetrov
Уважаеми JeLo`, Магията е много проста. Изпращате ми лс с точния си адрес. Аз Ви пращам списанията по пощата. След получаване на пратката привеждате със запис на адрес: Еър Груп 2000 ООД; София 1784; Пк-11 за Стоян Христов Петров 4 лева.( Пощенските разходи са за сметка на издателството.) Мисля, че това е достатъчно. Забел. Изписал съм трите си имена, защото в пощите не приемат запис без трите имена на получателя. С почит: spetrov (Пояснение: До преди няколко седмици паролата ми беше тшелеман, но стана някакъв гаф и още не мога да си възстановя старите данн.) |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Airfan
||||
|
|||||
![]() |
|||||
brr
![]() Регистриран на: 10 Окт 2006 Мнения: 8341 |
Поръчките за списания, книги, тениски... се плащат чрез пощенски запис на адрес: "ЕЪР ГРУП 2000", гр. София 1784, ПК 11. Към цената на стоката се добавят 54 ст. за пощенски разходи. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 4 от 4 [56 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0622s ][ Queries: 14 (0.0058s) ][ Debug on ] |