|
В момента е: Съб 23 Яну 2021, 09:13 Часовете са според зоната UTC + 2 |
За стюардесите: изисквания, курсове, обяви за работа
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 97 от 99 [1471 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 95, 96, 97, 98, 99 Следваща |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
George
Здравейте искам да ви попитам колко струва курса за стюард в ИВТ и какви документи ми трябват . |
||
|
|||
![]() |
|||
George
И дали е задължително да имаш сертификат за английски език И трябва ли да имаш връзки |
||
|
|||
![]() |
|||
MissElle
Интервю на Емирейтс на 23-ти в София. |
||
|
|||
![]() |
|||
TedyRay
Здравейте,имам още един въпрос. Ако например те удобрят за работа и ти поемат обучението или сам си го заплатиш,без значение,медицинските прегледи след това ли са, или преди това? Например възможна ли е ситуацията да отделиш толкова време и средства за курса, а след това примерно на медицинските да има някакъв проблем и да не можеш да започнеш работа. Поздрави ! |
||
|
|||
![]() |
|||
ZuzKa
![]() Регистриран на: 12 Май 2011 Мнения: 14 Местожителство: Варна |
Медицинският преглед е преди курса ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
TedyRay
Може ли някой, който е минал медицинския преглед и има свободно време да ми пише на лично съобщение? Ще съм много благодарна ако някой ми отговори. Предварително благодаря. Последната промяна е направена от TedyRay на Сря 29 Апр 2015, 10:20; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
![]() |
|||
ZuzKa
![]() Регистриран на: 12 Май 2011 Мнения: 14 Местожителство: Варна |
Авиокомпания "Българиан еър чартър" набира стюардеси и стюарди за летния чартър 2015г. Основни изисквания към кандидатите: 1.Възраст - над 19 год. 2.Ръст - над 162 см за жени и над 168 за мъже. 3.Чужди езици - ниво: поне В1 според европейската езикова рамка:немски език, италиански или иврит. 4. Жилище в Бургас/Варна е предимство. 5.Да нямат татуировки и пиърсинг на видими места. Необходими документи за допускане до интервю: 1.CV - на български език (европейски образец), с включени 2 броя снимки - 1 бр. портретна и 1 бр. в цял ръст 2.Вместо мотивационно писмо, моля прикачете Заявление (Молба) за постъпване на работа - написано собственоръчно с подпис и дата Документите могат да бъдат предадени лично, по пощата на адрес: София, ж.к. Горубляне, ул. "Павел Красов" №35, п.к. 1138 Срок за подаване на документи: 05.12.2014г. - 01.02.2015г. Датите и мястото на интервюто ще бъдат уточнени допълнително. Авиокомпанията си запазва правото да извика на интервю само част от кандидатите. Кандидати, чиито документи не отговарят на изискванията, няма да бъдат допуснати до интервю. |
||
|
|||
![]() |
|||
Paula
Ето още една обява: http://www.jobtiger.bg/obiavi-za-rabota/styuard-esa-na-samolet-burgas-varna-148102-2 |
||
|
|||
![]() |
|||
Paula
Ето още една обява: http://www.jobtiger.bg/obiavi-za-rabota/styuard-esa-na-samolet-burgas-varna-148102-2 |
||
|
|||
![]() |
|||
aniLM
Странно, че обявата не е публикувана все още в сайта на Би Ейч.... |
||
|
|||
![]() |
|||
Paula
И на мен това ми направи впечатление. |
||
|
|||
![]() |
|||
iliyana_gd
Здравейте, може ли някой да сподели актуална нформация за Wizz air- интересуват ме конкретно заплащането и по колко часа се лети горе долу на месец. Благодаря предварително ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
TedyRay
Здравейте! Някой може ли да ми каже как протичат интервютата на Би Ейч? На какво се набляга? Задават ли въпроси на втория посочен език? Много ще съм благодарна някой, който е преминал да сподели своя опит! Благодаря ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
darinaaa
Здравей! Нямам си и на представа как точно протичат интервютата, но доколкото прочитам, оставам с впечатлението, че не са кой знае колко трудни за преминаване, но определено притеснението си го има. Твоето интервю да не би да е утре? |
||
|
|||
![]() |
|||
nevermind
Я да питам и тук. Получих две покани за интервю. Едната е от Emirates, другата от Wizz Air. За първата авиокомпания съм изчела почти всичко в нета, следователно знам как протича интервюто и т.н., а и мисля да не ходя. По-скоро ме интересува в Wizz Air начинът на протичане на интервю. Ако някоя от вас е ходила, ще се радвам да сподели. |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 97 от 99 [1471 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 95, 96, 97, 98, 99 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0809s ][ Queries: 12 (0.0196s) ][ Debug on ] |