В момента е: Пет 06 Дек 2019, 20:22 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Новини
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 14 [199 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 12, 13, 14 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Fighterland
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1246 Местожителство: София |
Първата: Незнайно защо, магазинът за модели на Кирил и Методий 88 е обявил тотална разпродажба. Въпреки че имаше голям надпис "Отворено",беше затворено и не можах да видя какво има или да попитам ще се местят ли. Доколкото можах да надзърна през прозорците имаше достатъчно количество модели, но нищо повече като конкретизация. _________________ На десет мили от Монтана, в посока Дунавския бряг |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
eagle1
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1696 Местожителство: Габрово |
Още през декември получих писмо, с което ме уведомяват, че цитирам: "Поради прекратяване на дейността се организира тотална разпродажба на дъмпингови цени". Сещате се че още не съм сварил да се възползвам, но ако вече са затворили май няма и да успея... |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
HORNISE
![]() Регистриран на: 05 Яну 2004 Мнения: 855 Местожителство: София |
DELETED! _________________ I take pictures, Photographic pictures... http://airliners... |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
ARTU
![]() Регистриран на: 03 Яну 2004 Мнения: 509 Местожителство: Стара Загора |
DELETED! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Fighterland
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1246 Местожителство: София |
Ми нищо чудно. Там не ми беше ясна целата на този магазин - кагато отдех там, вечно нямаше нещото, което търсех. Питам Ф-15Е и възможностите за снабдяването му? Те:"Ми в момента няма. Може да си го поръчате." И така за няколко модела. Една изложба видях, мнението беше описано в предишния форум - на много ниско ниво. _________________ На десет мили от Монтана, в посока Дунавския бряг |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Симеон
Гост |
Та за този магазин наскоро ходих в Софиа и отидох в този магазин.Всички модели бяха "разхвърляни" на една маса,повечето модели които поисках ги нямаше(същото се отнася за боите).Според мен магазина на ул."Вискяр планина" N:8 е 100 пъти по зареден от този на Кирил и Методии,също така имаше и български декали които много трудно се намират!! ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
Не са затворили, а и имат доста хубави хумбролски боички(почти всичко), а и май нямат намерение да прекратяват. Март щяло да има нова стока(ако се вярва на иначе не много сговорчивата леличка) _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
МР
Гост |
На скоро и аз ходих в споменатия магазин .Наистина имаше малко работи на Италери ,основно в 1/35. Имаше доста Хеллер.След дълъг и интересен разговор с Г-ж Димова(с риск да стана в опозиция на установеното за тях отрицателно мнение ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
eagle1
Прочетох на едно място, че Revell тази година ще пуснат Су-27 в 1/72, като матрицата е екс-Hasegawa. Мога само да кажа Дай БОЖЕ! И дано бъде внесено нещото у нас! В тоя смисъл... Напоследък много постни от към кутии на Revell ми изглеждат магазините на Бонжур... Някой знае ли ще продължават ли да внасят? _________________ ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
oтносно вероятната дата гледай www.revell.de. По принцип внасят. Не знам как е из Габрово, но при нас има. А какво ти трябва? _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
eagle1
Тъкмо там гледах току що. Пише че даже и изляза през февруари и освен Су-27, в 1/72 ще има и МиГ-25 в 1/48 и някакъв МиГ-21 Ф-13 пак в 1/72. Изобщо руските/съветските се увеличават явно... А на мен твърдо ми трябва това Су-27 и Тоrnado IDS все в 1/72 _________________ ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
Торнадото съм го виждал в централния Бонжур/дето е срещу хотел Рила/, в Бонжура на Славейков, както и в магазина в Лозенец/Вискяр Планина 8, слизаш на спирката на кемпински, насреща ти има голям блок с магазини, уличката от лявата му страна е Вискяр планина, на нея има табелка за магазина/. За Суто нищо не мога да кажа. _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
eagle1
За целта трябва да се дотътря в София, а нещо напоследък и да идвам е все набързо и нямам време за обикаляне. Суто ако е излязло наистина през февруари, в България ще дойде чак при следващия внос и то "ако"... _________________ ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
Като се има предвид, че фирмата е швабска - щом така пише на страницата, значи сигурно е излязло февруари. Иначе като идваш някой път, особено ако имаш време врътни се из двата бонжура в центъра, те са най-добре заредените от веригата. _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
МР
Гост |
Преди месец говорих с Олег (представителя на Ревел за България) и той каза ,че следващата партида ще е юни/юли ,ако одобрят шефовете на бившата Стамбули.На склад са останали малко неща. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 1 от 14 [199 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 12, 13, 14 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0705s ][ Queries: 12 (0.0040s) ][ Debug on ] |