В момента е: Пет 06 Дек 2019, 10:14 Часовете са според зоната UTC + 2 |
БОРСА - търся/предлагам
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 29 [424 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 27, 28, 29 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Alexxx
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 778 |
Продавам 2 броя "Торнадо" IDS на "Ревел", 1/72, цена 15 лева/бр. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
eagle1
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1696 Местожителство: Габрово |
Сега ще се сетиш, когато обръщах родината за да намеря туй нещо си мълча нали ![]() Майтапа на страна. Някой да го интересува Ме-109D в 1/72? Има и фотоецвано в комплекта. Има и ваденки от Испания... цената е соленка 17$ + доставка. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
Подържането на запаси води до високи складови разходи ![]() Последната промяна е направена от Alexxx на Чет 01 Юли 2004, 08:38; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
Kakви декали имат торнадата? Интересува ме RAFовска версия дали има? _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
helldiver
![]() Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 123 Местожителство: голямото село |
Мноо готина тема,мен мноо ми аресва.Ся ше се пробам даси продам дрветата дет съм се нагрибал. ![]() P-61 руско 1:72(декал нет) ПРОДАДЕНО ПРОДАДЕНО Comet-4-DDR 1:100 Mi-4-DDR 1:100 Айде че не остана-цени народни! ![]() ![]() ![]() _________________ Алчността е убила повече хора от войната! Последната промяна е направена от helldiver на Чет 19 Авг 2004, 19:56; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
И двете заминаха при новите си собственици ![]() Сега има налице пътнически "Авро" на "Ревел", цена 15 лева ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
![]() Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Sofia |
Interesuvam se ot P-61 - cena? i ot Huntura - cena? Kakto i ot Caravell-a Prati edno LS molia _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
piko1
![]() Регистриран на: 01 Фев 2004 Мнения: 710 Местожителство: sofia(червеното село) |
алекс даи цена на аврото _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Gaden Gogi
Ха този Хънтър май е на Ново, аз онзи ден се бях заврял на един магазин в задните стаички и го мернах същият. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
15 лв., Пико ![]() Eто и как изглежда кутията ![]() Последната промяна е направена от Alexxx на Чет 08 Юли 2004, 00:02; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
piko1
![]() Регистриран на: 01 Фев 2004 Мнения: 710 Местожителство: sofia(червеното село) |
алехс кажи мащаб абе подробмности за модела _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
Айде утре нека бъде, че лягам да поспя ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
Отвратен е ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
![]() Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Sofia |
Helldiver imash samo niakolko 4asa ako iskash da prodadesh durvetata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
piko1
търся модели на корабите от стартрек кажете някои знаели или има такива за продан _________________ ![]() Луд Съм Бате Бегаи със ЖЪлто книжко у пощенску банку съм язе |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 1 от 29 [424 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 27, 28, 29 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1018s ][ Queries: 13 (0.0102s) ][ Debug on ] |