В момента е: Нед 17 Фев 2019, 15:34 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Ежедневник :)
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 25 [372 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 23, 24, 25 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
wolf_
Аиде на новата седмица ![]() значи аз продължавам да се запасявам все едно идва трета световна воина В събота както казах по рано ходих до вискяр планина. Оказаха се три мустанка и си викам чака преди да ги купя да поразгледам малко. Започнах с хасегавските сетове подкачно въоражение но някак си не ми се даваха пари за бомбички поне на момента. след това погледа ми беше привлечен от един трумперски ил-28 пардон Н-5 /лицензен китаиски бомбер/ викам си я да видя какво има там... е така стана че си го заделих на страни и си го купих/невероятно прецизен модел,/. Тръгнах да плащам и оп едно UH-1C Хюи викам мои си ... и го взех. После се сетих за ревюто на darky в модели и производители и хоп... Оборудвах се с едно хелкетче... купих и една боичка на хумброл че ми трябваше и приключих с покупките...../а бях отишел само за 2-3 мустанга и някоя боичка/ после се качих на някакав трамваи и по погрешка след 10 мин пеша се озовах в малкия цум та там модели малко но имаше разни извращения като Ди-6,Лавочкиновска анаконда и тн /на А-модел/ но на доста приемливи цени ... та така толкоз за днес а да вчера попилих малко разни нещица днес мисля да боядисвам ама ще видим... _________________ ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
Аз пък готвя документи за един стаж и не ми артиса време за моделизъм. Инак се сдобих с един МиГ-31 един МиГ-29(9-13) на Кондор и един АS532 на Ревел(последния днес ми го подариха колегите за рождения ден) Другата събота и неделя мисля да се посветя на МиГ31 или на едно Су-24М на звезда(да им се не надаш на тия каква матрица са пернали) Волфе останаха ли мустанги в Лозенец? ![]() _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
ARTU
![]() Регистриран на: 03 Яну 2004 Мнения: 509 Местожителство: Стара Загора |
DELETED! _________________ Първият български сайт за мащабно умалени модели |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
wolf_
останаха докато се усетя бях похарчил парите за други модели... по горе изброени те незнам но продължавам тихо да се възхищавам на трумперци/те и тамия са така , толкоз готино са отляти че да го е срам човек да ги зглоби ![]() ![]() Artu- няма да отварям магазин ![]() За сега ![]() _________________ ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
eagle1
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1696 Местожителство: Габрово |
Тъндъре, я сподели нещо за 9-13 на кондор (в съответната тема ако не те затруднява), ако обичаш, че преди време един руснак така ми го оплю че направо ме отказа ![]() _________________ ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
Бъркаш фирмата според мене. Същото оплюване съм го чел и аз и беше за 9-13 на Eastern Express. Moдела все още не сколасва да ми излезе от багажника та да го разгледам по-подробно. Но веднага щом успея ще споделя впечатления. За момента мога само да кажа, че е с външна разшивка _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
wolf_
Вчера беше плодотворна вечер за моделизма Свърших бая нещица. Як-23 е готов за зглобяване само ще му мацна интериора и ще лепя. Боядисах коремната област и долната част на ме-163 на първа ръка. Започнах да напасвам миг-19 и сибелито/SI-204/ като последното го бях зарязал заради многото работа на последък. Довечера планувам 2 ръка на 163 и първа на 262 Жълтото което си купих в събота е точно това което ми требваше и няма да се налага смесван _________________ ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Flanker
![]() Регистриран на: 19 Яну 2004 Мнения: 1793 |
А Миг 19 на коя фирма ти е и какво представлява? ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
Принципно го правят чехи(в 1/72) - Билек и Копро, стой далече от вторите _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
wolf_
Kopro/миг-19 или Ф-6/ Е доволен съм ![]() ще има да си кълцам и заглаждам поне 2 седмици пластмасата е жилава и не се чупи като хелерската ![]() Бива го моделчето идва на приемлива цена и с доработки ще стане :0 _________________ ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Flanker
![]() Регистриран на: 19 Яну 2004 Мнения: 1793 |
Аz именно zа това питам, zаЩото преди имах Мик 15 и 17 от тях и не сам много очарован, а не се сеЩам zа кой zнае колко много фирми които правят по старите Мигове. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
МиГ15 си беше цветенце в сравнение с МиГ-19 който имам и аз _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
wolf_
ДА им видиш сибелито ![]() то за какво става дума ![]() ами за 10 лв на парче толкоз пак в краина сметка /сигурно ще ни навиакт че го обърнахме на общи приказки тука ![]() _________________ ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
me4o_puhh
![]() Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Sofia |
Днешния ден мина задоволително в моделистко отношение , позавърших F-84 на Коpro , ама хич не съм доволен от него някак си не се получи , свалих двигателите и витлата от Ту-20 и го пръснах със спрея , много добре се получи поне според мен , обедих се окончателно в нуждата от аерограф , после с нов ентусиазъм се захванах с МиГ 21 бис на АModel , много ми харесва кита , само колесника е много зле и реших да го направя затворен и "летящ" , Боядисах кабината , лошото е че поставих баласт ама кво пък . Остана ми само да китна сглобката между крилете и тялото и е готов за първа боя. Другата седмица ми се очертава един поход до Берлин и то сега се точа на някой екзотики като Ан-26 или Як-28Р , например ![]() ![]() ![]() ![]() Поздрави _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
Умната с походите до Берлин, че така през 1945 един бил на поход до Берлин и после света цели 45 г. му сърба попарата ![]() _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 2 от 25 [372 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 23, 24, 25 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0693s ][ Queries: 12 (0.0044s) ][ Debug on ] |