В момента е: Съб 23 Фев 2019, 07:36 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Кои честоти?
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 2 [22 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2 |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
dedal4o
Копирам. " http://www.crc.bg/v1/files/bg/1488.htm Още малко яснота: 26,995 MHz; 27,045 MHz; 27,095 MHz, 27,145 MHz and 27,195 MHz е за управление движението на радиоуправляеми модели с ефективна излъчена мощност 100 mW с максимално допустима честотна лента на използване 10 kHz 34,995 - 35,225 MHz е за управление движението на радиоуправляеми модели с ефективна излъчена мощност 100 mW с максимално допустима честотна лента на използване 10 kHz (БДС EN 300 220-1 БДС EN 300 220-2 BDS EN 300 220-3) Само за движещи се във въздуха радиоуправляеми модели 40,665 MHz; 40,675 MHz; 40,685 MHz and 40,695 MHz - за управление движението на радиоуправляеми модели с ефективна излъчена мощност 100 mW с максимално допустима честотна лента на използване 10 kHz Ефективна мощност е замерената на буксата на антената. Няма ограничение във вида на антената. Не съм намерил ограничение за вида модулация, ако намеря нормативен акт, ще допълня. Обръщам внимание на използването на обхвата 35 МHz, който е само за модели във въздуха!" Тва е положението пичове... /законовото/. Кофти, некофти... т`ва е. Друг докИмент за сега намерен за БГ ефира няма. _________________ Я ЯК! Изстребитель. Мотор мой звенит... Небо моя обитель... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
ajcinema
АЙДЕ СТИГА С ПРОСТОТИИТЕ, А?! _________________ Георги Русинов |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
dedal4o
Съжалявам колега, но вместо да си викаме един на друг, по-добре е да викаме по комисията /или по-точно да им изпратим списък с каналите и мощностите използвани на 2 граници от тук/. В нея едва ли има моделисти, които да защитават интересите ни... Знам само, че интересите трябва да се отстояват и защитават разумно и с факти. Както се вижда, моите и твоите знания нямат нищо общо с изписаното в докИментите.../"ДокИмент- това звучи гордо..."- да цитирам един български филм ![]() _________________ Я ЯК! Изстребитель. Мотор мой звенит... Небо моя обитель... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
ajcinema
Изтрито от модератор.... При още едно подобно изказване ще има неприятни мерки. Модератор _________________ Георги Русинов |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
ristis
![]() Регистриран на: 27 Май 2005 Мнения: 76 Местожителство: София |
Георги, не знам какво е изтрил модераторът, но по-горното ти мнение е обидно не само за дедалчо, но и за всички, които се позоваваме на законите в този случай. Думите ти щяха да звучат убедително ако ни предоставиш някакъв валиден нормативен документ, а не обидни генерализации и уверения от типа: "вервайте ми...". ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
ajcinema
Ще ми накривиш шапката! ![]() ![]() Искам да попитам - колко от тук далите мнение се състезават активно, та ги вълнува темата? Изключвам тримата, които си знаят. Останалите с депронките не схващам защо се вълнуват толкова, след като си пускат само за кеф. _________________ Георги Русинов |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
LinuX
![]() Регистриран на: 26 Ное 2005 Мнения: 210 Местожителство: Враца |
Ами за какво друго, ако не за кеф? _________________ www.mixxed.info en.mixxed.info |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 2 от 2 [22 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1417s ][ Queries: 12 (0.0045s) ][ Debug on ] |