|
В момента е: Вто 19 Яну 2021, 04:00 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Чукчите пак са тук!
Модератори: Penio |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 16 [238 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 14, 15, 16 Следваща |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
Иван
[Moderator] ![]() Регистриран на: 27 Юни 2004 Мнения: 1930 Местожителство: София |
Вчера разбрах, че нищо не знам за българската авиационна история! ![]() ![]() То бива, бива, ама да не знам, че сме имали и трета "жива торпила", е просто непростимо ![]() Съпругата ми си купува седмичния "Труд" и ме изненада с въпроса: "Ти чувал ли си за..." Абе, я да най-добре ви покажа за какво става дума: Когато Чукчите говорят и боговете мълчат! По вестниците и кабеларките дават микрофон и камера на разни неграмотни пубери и ги обявяват за журналисти. На Марианчето някой сладкодумен дядо в кръчмата на Мирково и е наговорил куп глупости от селската митология и тя ги пуска в огромен тираж. После иди обяснявай на лаиците, че "живите торпили" са Списаревски и Бончев. Те ще ти кажат, че има още една - Кюлафлиев! Дайте акъл - как да се противодейства на Авио-Чукчите в печата и телевизията ![]() ![]() ![]() А ако някой живо се интересува откъде е великото откритие в нашата авиационна история - Вестник "Седмичен ТРУД", брой 45 от тази година, стр. 7. _________________ КОЙТО МОЖЕ - ПРАВИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ - ДАВА АКЪЛ... |
||
|
|||
![]() |
|||
eagle1
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1696 Местожителство: Габрово |
Абе тия не могат ли да бъдат съдени за публикуване на невярна/подвеждаща информация ![]() ![]() Какво можем да направим... Ами писмо от името на форума до пишман редакцията на пишман вестника? _________________ ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
German
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 2680 Местожителство: Шуменщайн |
Значи, в последно време се стремя да бъда доброномарен и толерантен с всякакви хора и всякакви мнения. Стигнах до извода, че ако ще ставаме европейци, то поне на това можем и трябва да се научим, колкото и трудно и мъчно да изглежда! Но досега така и не съм намерил "европейския" начин за отношение към такива журналисти. Направо се гипсирам от яд и гняв и ми е невъзможно да се контролирам(жалко, но това е положението - поне засега!). Затова предлагам: да натоварим тази "журналистка" на една "торпила" и да я отправим да се вреже в редакцията на любвеобвилния си вестник, та поне останалите малко да се стреснат! ![]() ![]() ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. Последната промяна е направена от German на Чет 11 Ное 2004, 11:39; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
![]() |
|||
onufrii
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 13226 Местожителство: вилает Боляристан |
Те тука си трябва публично опровержение, ама да се публикува в същия вестник с големи букви! _________________ Отказах се да ставам космонавт - вече видях земята през предното стъкло! Si vis pacem, para bellum - 26030 Прайм червени шишета на бели! |
||
|
|||
![]() |
|||
Shilo
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 1202 Местожителство: Плевен |
Уникално! Какво очкавате от ВАЦ-овите вестници?! Техните журналисти нанасят огромни нелинейни изкривявания на полезния сигнал, че накрая от него нищо не остава. Според тях, може и атомна бомба да сме пуснали някъде!!! Ние нищо не можем да им направим. Да не мислите, че тая кака, която е писала материала, ще направи публично извинение или ще посочи достоверния й източник, от който е взела информацията?! Вестници от сорта на "Труд-овете", "24часа"... изобщо не купувам и не чета. _________________ Dream on |
||
|
|||
![]() |
|||
Penio
[Moderator] ![]() Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 341 Местожителство: Yambol |
Ами то май чукчите станаха повече от нас, след като и тук сред авиаторите в базата (база Безмер) е пълно с ГОЛЕМИ ЧУКЧИ! Нямаме ли някой наш фен от високите етажи! Защото можем да повлияем единствено чрез високите постовете, и то ако субекта върху които съдаваме налягане, не забрави за какво сме го молили, докато изтрезнява! Отделно, не мисля, че са много хората достигнали до дълбините на прозренението, че в БГ всички пилоти са торпили, както и всички японски пилоти са камикадзета! То като погледнеш внимателно бойните действия на нашите пилоти, защитавали София, ясно се вижда че са тръгвали като живи торпили срещу американските крепости, особенно с Б-534, Девоатин, Ме-109Е и Авиа-135! То пък и Г-2 и Г-6 са едни прехващачи... |
||
|
|||
![]() |
|||
ARTU
![]() Регистриран на: 03 Яну 2004 Мнения: 509 Местожителство: Стара Загора |
DELETED! _________________ Първият български сайт за мащабно умалени модели |
||
|
|||
![]() |
|||
German
А какъв е електронния адрес на този т.нар. "вестник"? Аз например няма да се стърпя да не им изпратя едно "дадзибао"! ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||
|
|||
![]() |
|||
ARTU
||
|
|||
![]() |
|||
German
Благодаря, ARTU! Е, сега поне получих душевно удовлетворение! ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||
|
|||
![]() |
|||
боец
Г-н Бариславов копнах и препратих вашето писмо(за мое съжаление едва ли бих могъл да съчиня нещо по добро) на ОЛИГОФРЕНИТЕ от Труд - естестевено добросъвестно съм те цитирал ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
ARTU
||
|
|||
![]() |
|||
German
И аз бях пуснал линк към дискусията! ![]() Обаче наистина тука стават "бермудски" номера. Боецо, как така копна посланието на Бориславов, че изчезна цялото мнение, бе човек?! ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||
|
|||
![]() |
|||
eagle1
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1696 Местожителство: Габрово |
Съмнява ме че е затрито от някого... Макар скоро и мое мнение да беше изчезнало... Дано не е пак някой предвестник на проблеми ![]() _________________ ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
German
Втасах я, ако е така. Темата за германските експерти въобще не съм си играл да я архивирам. ![]() Ама пак мога да я възстановя, макар и с повечко труд. ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 16 [238 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 14, 15, 16 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0758s ][ Queries: 12 (0.0044s) ][ Debug on ] |