|
В момента е: Вто 19 Яну 2021, 12:45 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Чукчите пак са тук!
Модератори: Penio |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 16 [238 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 14, 15, 16 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
боец
Да пукна ако знам какво съм направил!!!? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Simeon
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 705 |
Я си провери имейла ![]() ![]() _________________ "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Иван
[Moderator] ![]() Регистриран на: 27 Юни 2004 Мнения: 1930 Местожителство: София |
По една случайност съм пратил мейла в папката "съхранени" на пощата, сега имам възможност да го възстановя. Макар да смятам, че всичко е излишно, защото кучетата (ние!) си лаят, керванът (пишман-журналистите) си върви ![]() ![]() ![]() Поради редовната издънка на бол.бг няма как да приложа свещенната глупост за проф- Лазаров. ![]() ![]() ![]() Уважаема госпожо Деянова, В стремежа си да направите вестника си интересен, Вие търсите теми в най-различни области на живота. Това е чудесно. Но понякога Ваши сътрудници нагазват във води, които са непознати за тях и крият доста подводни скали. Има теми, които не бива да се интерпретират от непрофесионалисти, защото се получават доста смешни неща. Една такава тема е авиацията и всичко свързано с нея.Във Вашия вестник понякога се срещат материали из областта на авиацията, написани от хора, които са много далеч от нея. Но едно от качествата на съвременните млади журналисти е, че се смятат за всезнаещи. Така преди две години беше отпечатана невероятната история за професор Лазаров – нашия най-известен авиоконструктор. В бр. 45 (стр. 7) на вестника Ви от тази година бях потресен от неосведомеността на „журналистката” Мариана Първанова, която с лека ръка включи в кохортата на нашите въздушни рицари никому неизвестния летец Кюлафлиев (или може би Кюляфлиев?). И то не къде да е, а в пантеона на славата! Постави го наред с героите поручик Димитър Списаревски и поручик Неделчо Бончев, извършили въздушен таран на противникови самолети през 1943-1944 г. За сведение – поручик Бончев не загива при тарана, а по-късно, през Отечествената война, е свален от немската зенитна артилерия и в плен е разстрелян от SS-охраната на лагера. По време на боевете с англо-американските въздушни терористи през 1943-1944 г. загиват 19 български летци. Ето списък по хронологичен ред според времето на тяхната гибел: 1. Подпоручик Йордан Славов Тодоров 2. Подпоручик Митю Симеонов Дисов 3. Капитан Павел Лазаров Павлов 4. Поручик Димитър Светозаров Списаревски (жива торпила) 5. Подпоручик Георги Райчев Кюмюрджиев 6. Подофицер Атанас Атанасов Кръстев 7. Фелдфебел Симеон Кирилов Михайлов 8. Поручик Иван Василев Бояджиев 9. Фелдфебел Йордан Николов Кубадинов 10. Подпоручик Христо Цанков Коев 11. Поручик Веселин Николов Рачев 12. Поручик Виктор Димитров Атанасов 13. Капитан Димитър Стефанов Попов 14. Фелдфебел Иван Минчев Сомлев 15. Капитан Иван Тодоров Стефанов 16. Капитан Любен Захариев Кондаков 17. Капитан Христо Георгиев Арнаудов 18. Подпоручик Иван Ненов Бонев 19. Фелдфебел Цвятко Марков Загорски Въпреки старанието си, не открих загинал български летец с фамилията Кюлафлиев за времето от началото на Първата св. война до края на Втората св. война. Най-вероятно Марианчето е изслушала някой сладкодумен дядо от Мирково, който подобно на Омир е разказвал случки от селската митология, а тя ги тиражира в огромен тираж. За илюстрация на подобни авиоглупости Ви прилагам като прикачен файл „гениалната” творба за проф. инж. Цветан Лазаров, изтекла в "Седмичен ТРУД". С червено са повдигнати глупостите, които предизвикаха справедливото възмущение на хиляди авиофенове, които на времето ме засипаха с писма, e-mail-и и телефонни обаждания. Иван Бориславов Това е "материалът" за проф. Цв. Лазаров ![]() _________________ КОЙТО МОЖЕ - ПРАВИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ - ДАВА АКЪЛ... Последната промяна е направена от Иван на Нед 14 Ное 2004, 23:57; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
dragon x
![]() Регистриран на: 26 Яну 2004 Мнения: 1643 Местожителство: Варна |
Сега остава и да отговорят или да се извинят. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Иван
[Moderator] ![]() Регистриран на: 27 Юни 2004 Мнения: 1930 Местожителство: София |
Видях, че мейлът ми е отворен, получих автоматично потвърждение в пощата си. Значи са го видели, дали са го прочели - Божа работа, а дали ще отговорят - съмнявам се. Но е хубаво повечко хора да им се обадят. _________________ КОЙТО МОЖЕ - ПРАВИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ - ДАВА АКЪЛ... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Simeon
Аз имам четири пощи и от четирите им партих писма-разбира се бях ги написал с различен стил. Хайде следвайте моя пример.Да ги затрупаме тези гадове. ![]() _________________ "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
German
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 2680 Местожителство: Шуменщайн |
Това за проф.Лазаров направо ме хвърли в тъча!!! ![]() ![]() Имам чувството, че някой нарочно се е подиграл с фактите - толкова невероятно и неправдоподобно изкривяване на историята ми се струва, че няма как да стане неволно!!!! ![]() _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
kapitan
Какви чукчи, никакви чукчи тука... Като гледам сканираната статия, чукчите биха минали за ракетни специалисти в сравнение с това ниво, с тия писания ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Fighterland
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1246 Местожителство: София |
Това направо извън тъч хвърля! _________________ На десет мили от Монтана, в посока Дунавския бряг |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Barona
![]() Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 177 |
бахти глупостите,просто невероятно ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
борден
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 2881 Местожителство: София |
Бахти! На тия няма ли кой да им счупи пръстите, че да спрат да пишат?!? ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Simeon
За съжаление не мога да видя статията за проф.Лазаров ![]() _________________ "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Dornier-335
http://lewrockwell.com/orig/raico-churchill5.html http://fpp.co.uk/bookchapters/WSC/Bwar2.html Абе кат се пишат за такива бабаити-демократи от "Труп"-пардон "Труд" що не земат да публикуват такива материали а??????? Нали се праят на търсачи на истината. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
reaper
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 1802 Местожителство: Sofia |
Дорние, оправи си аватара братче! _________________ These are unsophisticated men. They only respond to fear and the draw of lucre.We elicit this by using iconographic symbols and psychological intimidation. The way we look together presents a uniform image of strength and organization.Don't say anything. Look mean. No smiling. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Dornier-335
Ще се опитам Sorry ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 2 от 16 [238 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 14, 15, 16 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0581s ][ Queries: 12 (0.0060s) ][ Debug on ] |