|
В момента е: Сря 21 Апр 2021, 20:24 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Ревю на собствени модели
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 33 от 33 [492 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 31, 32, 33 |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
chokolio
![]() Регистриран на: 09 Апр 2008 Мнения: 11 Местожителство: София |
Още веднъж благодаря за похвалите!!! ![]() Фанарите наистина добре са се получили на тези двата модела. Интересното е, че не съм ползвал никакви маски - процедирам по следния начин: хващам с лявата ръка с пинсета фанара, подпирам си я здраво на масата и с дясната пак подпряна на масата боядисвам. ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
chokolio
Пичове, не мога да се сдържа - пускам още един от моделите си! ![]() ![]() ![]() Мисля, че не се справих особено добре с камуфлажа на този Су-27, но някак си тези дни докато го сглобявах нещо имах проблеми в службата и бях доста напрегнат... Малко съм го назъбил тук-таме, а и не съм се придържал съвсем точно към оригинала. Извинявам се, че не съм снимал моделите отдолу, но те имат разни антенки и стърчащи неща и ме е страх да не ги счупя... ![]() Както предния път, ще ви пусна и снимката, по която го боядисвах. ![]() ![]() ![]() ![]() Е, този път май ще отнеса доста забележки! ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
WhiteWolf
![]() Регистриран на: 17 Сеп 2006 Мнения: 655 Местожителство: Провадия |
Има малко забежки по боядисването, но другото специално мен ме утрепа тотално ![]() _________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
E, чак пък забележки. Първо това е изключително неточен модел на Су-33(забележката е за Италери, не за колегата chokolio ![]() Получен е след като на модела на Су-27 просто са пляснати ПХО. И тука идва едно малко чудене(Не е забележка) - това е палубен самолет, защо реши да го мацнеш като сухопътна машина? А като качество на изпълнение - ще ми се и аз така да можех. Моя Су-33(точно същия модел) така и не го докара даже до боядисване. Даже ПХОто беше канибализирано с цел да префасонирам Су-30МК на Беркут(Реално Су-30 на Звезда - просто е под друго име) във Су-30МКК _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
UNIOR
![]() Регистриран на: 22 Дек 2007 Мнения: 281 |
Определено ми харесва, аз туко що си поръчак същия самоче на Равел ![]() Място на снадката на крилете към корпуса не трабва ли да се китне там. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
chokolio
Thunderchief, знам че е палубен, но този на снимката страшно много ми харесва и в крайна сметка реших и моя да е с такъв камуфлаж. Знам, че не е редно и сигурно в реалния живот няма такава машина като мойта, но аз и без това не се придържам към стандартите кой-знае колко, а и без туй моят модел никога няма да се качи на истинска палуба... хе-хе! ![]()
Така е братле, но аз още съм "начинаещ" и честно си признавам, че кит не съм и виждал... ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
UNIOR
Току що получих мейл от Нирахоби, казва че очаква следващата седмица да получи материали може да отскочиш до там. Само не си взимай кит на Равел, аз направих тази грешка и дълбоко съжалявам, почти няма свободо време за работа с него, веднага почва да стяга, и при опит даго нанесеш и загладиш по добре, се раздърпва на конци,иначе добре се се слепва с пластмасата ама само това му е плюс.Дърво както казва един колега ![]() извинете ме за офтопика ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
DegradationTrip
![]() Регистриран на: 11 Авг 2007 Мнения: 18 Местожителство: София |
Пич евала, станало е великолепно.... Eто един FockeWolf 200 Condor който почти завършвам ![]() Много детайлен е за 1:72 на Revell е, колесника му е прекрасно направен ![]() _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
DegradationTrip
Eто го и завършен... ![]() ![]() ![]() Oстана само малко да опуша около картечниците и двигателите ![]() ![]() ![]() _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
UNIOR
Изглежда добре, не мога да разбера от снимките, рамките на фанара боядисани ли са, а също и на предната оръдейна купола, на мен това ми направи впечатление , нека и колегите кажат нещо. Ето един пример за "FockeWolf 200 Condor " на Равел http://www.hyperscale.com/galleries/fw20072dw_1.htm |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Гост |
Ако не греша колегата използва зелената пластмаса като едното зелено на камуфлажа. Останалото е малко artistic license - металните клапи за охлаждането на двигателя, част от маслените радиатори, въоръжението, антените. DegradationTrip, можеш да минеш отбранителното въоръжение с разредено ревелско 78 (тъмно сиво) и ще изглежда далеч по-добре ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
DegradationTrip
Рамките на фанара не съм ги боядисвал защото още не мога да намеря правилната технология... Иначе цветовете ползвах такива каквито имах, сега ще ходя да пазаря от магазинчето до лъвов мост и ще си набавя нови боички. Този стана сравнително добре ![]() ![]() ![]() _________________ ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 33 от 33 [492 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 31, 32, 33 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1090s ][ Queries: 14 (0.0192s) ][ Debug on ] |