В момента е: Вто 19 Фев 2019, 19:16 Часовете са според зоната UTC + 2 |
АВИОШОУТАТА
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 3 от 24 [352 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 22, 23, 24 Следваща |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
SHMITZA_BG
[Moderator] ![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 237 |
При мен има едно свободно място в колата.Обаче тръгвам рано в 5:30 от Надежда.Пишете тук или на ЛС да пратя GSM,ако има някой желаещ. ![]() _________________ ![]() _____________________________________ Въздушните на Негово Величество Войски |
||
|
|||
![]() |
|||
grim realm
![]() Регистриран на: 17 Мар 2006 Мнения: 1111 |
За съжаление сме двама ![]() ако има как да се намери място и за второто момче ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
SHMITZA_BG
[Moderator] ![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 237 |
Ок,разбрахме се до утре тогава. ![]() _________________ ![]() _____________________________________ Въздушните на Негово Величество Войски |
||
|
|||
![]() |
|||
me4o_puhh
![]() Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Sofia |
Привет , ходихме и се върнахме до Танагра , гледам никой от участниците в експедицията не споделя нищо и не пуска снимки , бахти конспирацията. ![]() Та ето малко картинки от мен , куто ми остане време тези дни ще пусна по-подробно картинки и ще ги опиша с редовните глупости ![]() ![]() Айде утре повече. Поздрави Атомононосния корсар Още един корсар Трети корсал Ф-16 от по-ранните блокове Тука на захода , макар гърците да наблюдават кой къде щъка из базат , човек спокойно можеше да се намърда близо до полосата Тука на захода... Здрав Спартанец Т-2C Buckaye-май само в греческо ги карат още Много готин разспуск , много си я харесвам тази картинка ![]() Много готин разпуск _________________ AviationListOnLine Photographer Последната промяна е направена от me4o_puhh на Пет 19 Сеп 2008, 14:01; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Мечо мерси за снимките, ама сега малко ще трябва да си поиграя с линковете, че нещо не се отварят. Иначе са страхоооотни! ....Готово ![]() Последната промяна е направена от Preslav на Пет 19 Сеп 2008, 14:11; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
![]() |
|||
me4o_puhh
Ми уж гледам какво правя ама нейсе , ако можеш ги оправи. Благодарко ![]() Поздрави _________________ AviationListOnLine Photographer |
||
|
|||
![]() |
|||
pgp000
Гост |
Много интересни снмки, а Buckeye-ът направо управлява ![]() ![]() Благодарности, че сподели! |
||
|
|||
![]() |
|||
me4o_puhh
Че ги тресе тресе ги , но всичко изложено на статичен показ и във въздуха можеше да се снима без проблем, дори военните се мърдаха от машините да ги снима човек каот хората. Аз лично не съм доволен от мойте снимки , а и странно снимах твърде малко , може би 13 часа път и 24+ часа без сън си казаха думата. Като пообработя каквото ми харесва ще го кача тука . Поздрави _________________ AviationListOnLine Photographer |
||
|
|||
![]() |
|||
grim realm
![]() Регистриран на: 17 Мар 2006 Мнения: 1111 |
Качил съм снимки в галерията, само дето форума много яко бъгва и не мога да ги постна тук... Френския Мираж има пуснати 2 бомби в Афганистан. Обърнете внимание на емблемата на академията на HAF... |
||
|
|||
![]() |
|||
NEO
![]() Регистриран на: 12 Юни 2006 Мнения: 2121 Местожителство: Велинград |
![]() ![]() _________________ ![]() NEOфенщина https://www.youtube.com/watch?v=Dug-YEIvoe8 |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
Grim - sled malko shte ti gi pusna. Imashe dnes malki problemi s foruma. |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
|
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
Snimki na Grim Realm - s blagodarnosti i kum nego. Ima unikalni popadenia. |
||
|
|||
![]() |
|||
me4o_puhh
Гледам че на Иван снимките се появиха , супер. Там пред Пейтриъ-та какъв е тоя с тая шапка на Eurofighter..? Шпионин някъкъв май ![]() ![]() ![]() Така както обещах малко снимки и малко думи те не са ми силната част така че ще помоля за извинение , както и за разбиране относно надписа по снимките. Признавам че тази година съм ви голям длъжник , посетих три големи събития и не съм споделил много. Празнуването на "Архангел Михайл" - което е гръцкия ден а храброста беше под въпрос до последно , миналата година също беше обявен но не се състоя мисля че заради няколкото големи пожари в Гърция. Та така след много дълга имного тежка работна седмица поне за мен , "група Алфа" почти в пълен състав поехме към 21:00 от мръсния столичен град посока кулата - направлеие Авиобаза Танагра на 75 км., североизточно от Атина , бяхме прдвидили 12 часа за път ама... трябваше да натрупаме малко точки за колегата 2С7 ![]() ![]() Бавно / заради ограниченията стигнахме Тесалоники , демек Солун и ог обявихме за наш т.е. български. Пътят е много наистина много , по пътя миахме покрай Термопилите / бахти теснотията / , припомнихме си за"сганта на Ксеркса" и продължихме . Имаше няколко пит стопа че някой си разля кафето на задната седалка ![]() ![]() Въпросния YS-11 ![]() и Orion-a ![]() От другата страна един Херкулес до унгарски и румънски Ан-26 ![]() ![]() Така без да се усетим вече е 10:00 и въздушните демонстрации продължили 4 часа започнаха така ![]() Малко Фантоми , някой беше казал че истинските самолети пушат много ![]() ![]() ![]() ![]() След разпуска и кацането към полосата се насочиха 20+ машини , само Mirage 2000EG бяха 15 , искам да видя толкова машини на графа , господи как искам ![]() ![]() Mirage 2000D ![]() Излитане в двойка ![]() и едни виражи виражи ![]() Беше демонстрира маневрен въздушен бой 2/2 Mirage vs Viper , абе миражчетата постояно им висяха на опашките пък не знам. Тука една пепелянка ![]() а тука една двойка излита ![]() След боя Mirage 2000EG , демонстрираха прехват на исколетящи бавноскоростни цели , ролята на целите се изпълняваше от тез животни ![]() Ей ги и изтребвачите ![]() После дойде ред на ударните Фантоми и разузнавачите ![]() ![]() До 12:00 в небето ревяха само форсажи , после имаше демонстация на "мисия по търсене и спасяване" / ама не съм стигнал до тези снимки ![]() поради затишието реших да поснимам наземната експозиция на която имаше какво да се види та пропусах следните красоти , полет в двойка на Apache , полет в двойка и демонстрация на гасене на пожар от Canadair CL415 , полет в двойка а Хекулес и полета на C-27 Spartan и един Orion. Повод да отида и догодина ![]() Накрая за pgp000 ![]() Разбира се имаше демонстрация и на учебните , според мен е Pc-7 , ама те го водят Т-6. Щях да забравя , гърция се присъедини към старите със собствени смаолети за ДРЛО , този тук управляваше прехвата на Mirage-те ![]() На земчта накратко два английски Eurofighter-a, един Hawk T.80 от тез черните. Два Alpha Jet демонстративни португалски машини. 3-4 Тornado, ингилизки и немски , гръцки Apache и Chinook , австрииски Bell 212 , гръцки Mirage 2000EG с "пълно бойно" ![]() както и F-16 Block 52 с "пълно бойно". Разбира се А-7 , RF-4 Phantom , F-4 Phantom , малък исторически преглед три Mirage F-1 EG , един Sabre , F-104 , F-102 Delta Dart , NF-5 A Freedomfighter. Имаше моделистка изложба , но колегите да ме извинят не и обърнах голямо внимание ![]() ![]() Чуждестраните участници от който изпускма поне 10-на не летяха за жалост , иначе имаше две холандски "пеплянки" , по-късно към обяд пристигнаха и две норвежки . Северните ни съседи бяха докарали IAR-330 Puma / модернизираната/ , имаше един интересне HH-60 SeaHawk , унгарски Gripen. Нямаше я нашата 29-та за която е имало покана ![]() Трябва да отбележе че цените а водата / нещо много важнопо тези събития / , беше нормална . ако решите догодина да ходите имайте предвид че трябва задължително да се преспи някъде , не е много скъпо и се намират места. Снимки от лудориите по плажа на нашите съфорумция засега няма да пускам , ако има засилен обществен интерес тогава ![]() Това е засега сигурно изпскам доста , ама още ми е твърде прясно всичко. С две думи следващия път всички в Тагара. За конец един "бърз" Mirage ![]() ![]() Дано са ви харесали снимките и "репоража" да не съдържа твърде много глупости. Поздрави _________________ AviationListOnLine Photographer |
||
|
|||
![]() |
|||
NEO
![]() Регистриран на: 12 Юни 2006 Мнения: 2121 Местожителство: Велинград |
Приказка.. ![]() _________________ ![]() NEOфенщина https://www.youtube.com/watch?v=Dug-YEIvoe8 |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 3 от 24 [352 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, ..., 22, 23, 24 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0738s ][ Queries: 12 (0.0041s) ][ Debug on ] |