В момента е: Съб 23 Фев 2019, 13:11 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Танковете по света
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 68 [1013 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 66, 67, 68 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Thunderchief
Щом си рекъл местиме се тука
А, просто се намирам на приказка Eто "лош", "невоювал" английски танк щракнат явно не у тях си ![]() A тоя е още по-"калпав"(и като гледам флагчето е точно драгунски) _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Thunderchief
Некакси се е получило известно неразбиране опасявам се. Железата не ме радват ![]() Иначе любопитни факти - едни тукашни идиоти отвориха сейф със 120 мм. подкалибрен преди време. Турнаха го в мишенното поле на полигона и го разковаха от 1 км. _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Flanker
![]() Регистриран на: 19 Яну 2004 Мнения: 1793 |
Преди време бях покрай един мой приятел на няква среща на немски с английски танкисти. Извън офицялната част се завърза разговор между тях и си споделяха полеви неудачия. Та един от англичаните сподели, че имали доста проблеми в пустинята с ситния прах и пясък там, което довеждало до нелеки проблеми с двигателя и ходовата част. Немците нямаха впечатления, защото на практика не ползват толкова танкове из пустинята /ако въобще ползват/. Та англичаните се похвалили , че сътворили някъв екран или престилка от изкуствен матерял, която монтирали отстрани на ходовата част, т.е. около опорните ролки, чрез което се отвежда прахоляка назад и не се получава завихрания около двигателя. Та с това донякъде решили проблема... |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Thunderchief
Под бронирания екран се монтира гумената престилка според един чичко дето Дискавъри беше снимало полка му в Оман _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Victor 3
[Admin] ![]() Регистриран на: 15 Окт 2007 Мнения: 4111 |
Lenta.ru: Новости: http://lenta.ru/news/2007/12/03/panzer/ 04.12.2007, вторник, 10:47:34 Обновлено 03.12.2007 в 14:05:16 Индия приобретет в России 347 новейших танков Индия и Россия заключили крупный контракт на поставку танков Т-90, сообщает ИТАР-ТАСС. Контракт, стоимость которого составляет 1,237 миллиарда долларов, предусматривает поставку 347 основных боевых танков Т-90С. В настоящее время Индия располагает 310 танками Т-90, полученными в первой половине текущего десятилетия. 181 из них был произведен в Индии из сборочных комплектов российского производства. В настоящее время завод в городе Авади приступил к выпуску новой крупной партии - 1000 Т-90, соглашение о лицензионном производстве которых было заключено в ноябре 2006 года. Основной боевой танк Т-90 представляет собой глубокую модернизацию танка Т-72 с усиленным бронированием, комплексом управляемого вооружения и рядом других усовершенствований. Вес танка составляет 46,5 тонн, мощность двигателя - 1000 лошадиных сил, скорость - 60 километров в час. Т-90 вооружен 125-миллиметровой гладкоствольной пушкой с автоматом заряжания. В арсенал танка входят осколочно-фугасные, кумулятивные и бронебойные подкалиберные снаряды, а также управляемые ракеты, запускаемые через канал ствола. Экипаж танка состоит из трех человек. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Gaden Gogi
Значи това е доста дълга история-събитията стават (малко на памет че не ми се рови книгата) през 2000, преди втората война, британците правят учение някъде в Арабистан, и се засилват през лятото в южната част- чалмита там не правят и ги предупреждават че там не става, британците обаче са отворени и баш в кофтито се набутват-като резултат от ситните камъни възглавничките на веригите отивали на кино за нула време, въщо така въздушните филтри на двигателя изтрайвали по ден, а струват по 1000 евра парчето ![]() ![]() А тъндъра е пропуснал някой неща за Центуриона-танка е използван и в Корея, Виетнам също... За Суецката криза споменах ли? Иначе за любителите на руски танкове се препоръчва да прочетат за изпитанията в Гърция, и защо Т-80 и Т-84 си тръгват рано-рано ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Gaden Gogi
По-скоро е винилова: http://data.primeportal.net/tanks/david_hale/challenger2/P5230006.jpg |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
калло
аз съм го чел, и единствената причина, по която не избират Т-80 остава да е политическа. чел ли си го ти обаче? http://btvt.narod.ru/4/tender.htm |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Gaden Gogi
Ха ха ха, а това че се счупил по средата и не могли да намерят резервна чаркала в цяла русия какво е? политическа причина? И за разлика от тебе съм го чел, и изводите на самите руснаци съм чел. Ето ти малко забавни писания
|
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Боцман
![]() Регистриран на: 03 Мар 2006 Мнения: 909 Местожителство: Варна |
Абе танка не е ли украински, какво общо имат руснаците в случая ![]() ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Thunderchief
T-80 ли? Май никога не е бил ![]()
Мааалийй то бива пикане на газ, бива, но советский человек се е умазал адски много _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Thunderchief
E, че той конкурса тогава си беше, няма как да е била оборудвана преди това ![]() _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Flanker
![]() Регистриран на: 19 Яну 2004 Мнения: 1793 |
Т-84 е украински, колкото двигателите на първите руски реактивни самолети са били "руски" или колкото първите им ракети "нямат нищо общо" с V-1/2... А относно проблемите на "Т" в Индия, мисля, че преди сключването на зделката е имало изпитания с доста екстри, в които са се открили доста от горепосочените проблеми, но именно благодарение на тях и по повод на тях, тея проблеми се виждат какви са в съответните условия и руснаците си дават зор да ги отстранят до колкото могат. И го правят с успех. Нещо подобно стана и с БМП-3 за харабеските, които са "тунинговани" спрямо стандартните такива за руската армия. Просто въпрос на кинти, а не на липса на умения... Примера може да се продалжи и с стандартните Ми-24 и същите /Ми-35М/ за Венецуела. Ама нека да си останем "на вериги", все пак темата си е такава. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Страница 1 от 68 [1013 Мнения] | Иди на страница: 1, 2, 3, ..., 66, 67, 68 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0730s ][ Queries: 12 (0.0054s) ][ Debug on ] |