|
В момента е: Съб 17 Апр 2021, 08:05 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Момичетата и/в авиацията/флота/пехотата
Модератори: конструктор |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 65 [967 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 63, 64, 65 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Принц Ойген
![]() Регистриран на: 12 Яну 2005 Мнения: 2124 Местожителство: София |
A не щеш ли в U.S. Marines? ![]() _________________ ![]() I won´t be the one left behind You can´t be king of the world If you´re slave to the grind |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
WhiteWolf
![]() Регистриран на: 17 Сеп 2006 Мнения: 655 Местожителство: Провадия |
С риск да си изпрося шамар от въпросната девойка (при евентуална среща) и незабавен БАН от някои модератори във форума, пускам една доста добра снимчица... http://www.bgphoto.net/photos/17657/o632958536758125000.JPG P.S. Е, увжаеми, съфорумци ще се видим след време, ама ще съм с друга регистрация. ![]() _________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42538 |
Аз таз девойка я знам много добре, ама тогава на 5 годинки ли е била? Все така хубава и още оттогава ли е обичала родната авиация? |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27542 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Е лично аз харесвам повече тази снимка ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Preslav
Опппа - тази я вземам за корица на "Криле"! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
onufrii
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 13226 Местожителство: вилает Боляристан |
Каката ли е дребна, или се е снимала под Ту-95 ![]()
Ъм, твърдо нье! Вкусовете ни явно се разминават! Драстично ![]()
Веднага го получаваш ![]() ![]() ![]() _________________ Отказах се да ставам космонавт - вече видях земята през предното стъкло! Si vis pacem, para bellum - 26030 Прайм червени шишета на бели! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Preslav
А що бе - много си е хубава пилоткинята! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
WhiteWolf
![]() Регистриран на: 17 Сеп 2006 Мнения: 655 Местожителство: Провадия |
Той май Елемаг е виновен за тази снимка! ![]() _________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
2C7
![]() Регистриран на: 07 Яну 2007 Мнения: 1422 Местожителство: Центъра на просффетата |
Това да не е Ил-14(носовата стойка) в Доброславци, преди да са пораснали толкова дърветата наоколо ?? ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
SR71
![]() Регистриран на: 09 Авг 2004 Мнения: 724 Местожителство: София |
Абе щом съм позволила форумци да ме снимат - ясна е работата, снимката е прежалена и се очаква да бъде качена и показана по най-невероятни места ![]() Ама все пак да беше пуснал някоя на която не преживям нещо ![]() ![]() Аз лично тази си я харесвам повече ![]() http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/10376/DSCF0975.jpg Последната промяна е направена от SR71 на Чет 10 Яну 2008, 21:08; мнението е било променяно общо 1 път |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
SR71
Айде бе, 5, много ме подмлади ![]() ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
fensi_fly
![]() Регистриран на: 12 Яну 2007 Мнения: 447 |
реклама............. ![]() _________________ ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Han Solo
[Moderator] Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3207 Местожителство: София |
чудя се да пусна ли няколко снимки от личните архиви ![]() _________________ May the Force be with You |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
SR71
В интерес на истината моите не са чак толкова компрометиращи като на другаря Онуфри ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Han Solo
[Moderator] Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 3207 Местожителство: София |
![]() ![]() _________________ May the Force be with You |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Страница 2 от 65 [967 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 63, 64, 65 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1049s ][ Queries: 14 (0.0092s) ][ Debug on ] |