В момента е: Пет 20 Апр 2018, 17:59 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Бъдещето на Българските ВВС
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 6 [82 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
me4o_puhh
![]() Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Sofia |
Нали идеята е да замени сегашните самолети Ан-26 и Ан-30, от 26-те летят доколкото знам само два борда , а Ан 30 има още година-две ресурс. Л-410 се използва за вътрешни цели и най-вече за хвърляне на парашутисти, но скоро и тези самолети ще са пред край на ресурса. Има само еидн вечен самолет в транспортната ни авиация Ан-2. По-интересното е че защо след като имаме 5 транспортни самолета нови трябваше да се включваме в копуването на C-17 ...? Това вече за мен са излишни раходи. _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27508 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Е там е работата че два, най-много три С-27 напълно заменят по товароподемност и функции Ан-26. Че даже и са в излишък! _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42318 |
Ако пак ще водите спорове за функциите на "Спартаните", не че вече цяла 2008 г. не го правите - има си тема за това. Тук говорим за бъдещето на ВВС, а не за свършени факти. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27508 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Доколкото прочетох, министъра е спрял доставката. _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
Къде го е казал и на какво е спрял доставката? |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Елемаг
![]() ![]() ![]() Ако не се лъжа в интервюто в началото на годината. Ставаше дума за останалите С-27. _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
me4o_puhh
Preslav извинявам се , наистина не тук темата за Спартаните, просто реших да се аргументирам по някъкъв начин. Извинявам се. Поздрави _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
А ти пък сега какво си виновен. Преди половин година цели романи Тони изписа за това, че не са ни нужни Спартаните, и че ако са нужни то само - 2. За какво трябва пак да го доказва. Иначе не ми се вярва това мин.Цонев да го е казал. Щеше да стане международен скандал с мафиотски привкус. Като знам италианците преди подписването на договора на колко пъти бяха готови с едни статии против едни министри... Та сега не ми се мисли, ако това бе станало - в смисъл договора да е прекратен и само 2 Спартана за България. Щеше да стане скандално... |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
2C7
![]() Регистриран на: 07 Яну 2007 Мнения: 1422 Местожителство: Центъра на просффетата |
Има много, които не са гласували въобще. Аз не съм гласувал за някоя от управляващите три п.
Мечо, ти да не си участвал в протестите пред НС? Предложи къде и как да се праим на мъже и вероятно ще те подкрепим.. ![]() И по-оптимистично го давай, току-виж някой от онези те послуша и.. ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
me4o_puhh
С27 аз също не съм гласувал от 1989г., насам ,ми не знам къде да се правим на мъже ние с тебе двамаат се праим там на едно място у пловдивксо ама ...колко още ше ни търпят. Някой трябва да чуе нали . Иначе съм оптимист...пораи други съвсем външни причи / извън тази държава де/. Поздрави _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
MeriAn
Догодина ще пазим външната граница на Европа с хеликоптери автор Радостина Великова сряда, 11 февруари 2009 17:33 Радио "Добруджа"
Същото събитие според вестник "Добруджанска трибуна": вчера на пресконференция шефът на Генерална дирекция “Гранична полиция” в МВР главен комисар Красимир Петров съобщил, че
|
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
onufrii
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 13226 Местожителство: вилает Боляристан |
От къде ще дойдат 4 вертолета? _________________ Отказах се да ставам космонавт - вече видях земята през предното стъкло! Si vis pacem, para bellum - 26030 Прайм червени шишета на бели! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
NEO
![]() Регистриран на: 12 Юни 2006 Мнения: 2121 Местожителство: Велинград |
Хубава тема се е заформила тук, ама тъжна.....Сега, когато всичко живо(администрация и медии) обясняват каква криза има и какви черни дни ни чакат, дълбоко не вярвам в светлото бъдеще на армията ни въобще. То и без кризата си беше гола вода положението. Имаше преди време в "Криле"два много хубави материала за резервистите на ВВС на Швейцария. Дано някой в министерството си е направил труда да ги прочете и да си е направил някои генерални изводи.(не ,че го вярвам) _________________ ![]() NEOфенщина https://www.youtube.com/watch?v=Dug-YEIvoe8 |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Super Flanker
[Admin] ![]() Регистриран на: 21 Дек 2004 Мнения: 3728 |
... Последната промяна е направена от Super Flanker на Вто 12 Май 2015, 18:07; мнението е било променяно общо 1 път |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
NEO
![]() Регистриран на: 12 Юни 2006 Мнения: 2121 Местожителство: Велинград |
Точно така ![]() _________________ ![]() NEOфенщина https://www.youtube.com/watch?v=Dug-YEIvoe8 |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 2 от 6 [82 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.2865s ][ Queries: 12 (0.0043s) ][ Debug on ] |