В момента е: Вто 19 Фев 2019, 19:05 Часовете са според зоната UTC + 2 |
България във ВСВ
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 25 [375 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 23, 24, 25 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
За така наречените ,,съюзници " си прав.За мен тези страни и най-вечи Гърция ,Турция ,Румъния НИКОГА не може да са ,,съюзници"(не случайно ги посочвам в кавички)! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27529 Местожителство: София |
_________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
Бай Ганьо , първите наченки на бронетанкови войски са свързани с доставката на танкети ,,Ансалдо-фиат"-пълни боклуци.После за закупени остарели ,,Викерс-Армстронг" , а слез 1941 г и трофейни чешки ,,Шкода" и френски ,,Рено"! Едва по ,,Програма Барбара" са доставени 97 Т-4 и ,,щуг-ове"!Общо към 1 октомври 1944г имаме всичко 142 танка !Като за бойни действия са годни само горепосочените Т-4. Виж друго-до Солунското споразумение за отпадане на военните клаузи военна техника се съгласяват да ни продават само Полша,Италия ,Чехословакия(но е натисната от Франция и Югославия да спре доставките на модерно въоръжение) и Германия!Франция и Великобритания много стриктно спазват ограничителните клаузи спрямо България и не ни продават въоръжение. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
;Бай Ганьо, аз ти казвам ,че не сме имали възможност(политическа основно) да купуваме най-доброто въоръжение!Но виж военната техника на съседните държави от периода-единствено като качество и количество по -добре е само Румъния! Има и друго-Царство България произвежда самолети-верно УТС, леки щурмовици и разузнавателни,но пак е нещо. |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27529 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Турция купува Т-26 ![]() _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
Знам!Обаче виж към лятото на 1944г коя армия-Българската или Турската е с по-добро въоръжение! |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
С кое не си съгласен?Кажи кой е готов да ни продава оръжие освен горепосочените? |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
Е Бай Ганьо към 1 януари 1941година се изравняваме с нивото на армиите на съседните страни(като качество)?Виж Гърция тогава?Единствено Румъния е по-добре-около 400 танка(основно леки ). |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Бай Ганьо
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
andrei141984
Бай Ганьо , кажи ми ,какъв е делът на въоръжението закупен от тези страни ,тогава?Спазват го!Виж случая с Чехословакия-в началото с охота ни продават ,но се намесва Франция и Югославия ,която се бои от нашето въоръжаване -до 1938г ,,тайно" |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Страница 2 от 25 [375 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 23, 24, 25 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0621s ][ Queries: 12 (0.0049s) ][ Debug on ] |