|
В момента е: Чет 25 Фев 2021, 07:52 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Въпроси за браузъра и форума
Модератори: teleman |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [7 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
dimitar vasilev
Здравейте.Имам въпрос към Администраторите.Защо не мога да вляза във форума от домашния ми комп нито през explorer-а нито през mozzila-та? Благодаря!!! |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42508 |
Здравей. Ще се свържа с уеб мастера и ще ти пишем на ЛС, дано бързо изчистим проблема, поздрави! |
||
|
|||
![]() |
|||
dimitar vasilev
Благодаря Ви предварително!!! |
||
|
|||
![]() |
|||
AIR-1
[Admin] Регистриран на: 12 Юни 2006 Мнения: 385 Местожителство: Postcomunist country |
проблема най-вероятно е при вас. Пробвайте да си изтриете cookies на браузъра примерно. _________________ The revolution got sold. |
||
|
|||
![]() |
|||
Ginev
![]() Регистриран на: 15 Май 2007 Мнения: 1337 |
Предварително се извинявам за въпросът, но търся отговор от знаещите, защото от сайта www.bgspotters.net не получавам конкретен...качвам сравнително качествени снимки с доста добра резолюция и рядкост като информация. След като бъде изпратена снимката, чакам одобрение, но все не става и ми пращат писма, че липсва информация или грешен файл или нещо такова.Бихте ли ми пояснили как така се получава,ако сте имали такйв проблем?!Благодаря Ви предварително! |
||
|
|||
![]() |
|||
me4o_puhh
![]() Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Sofia |
Здравей , прочети правилата за upload...ако ти дава грешен файл или липсваща информация най-вероятно снимката която качваш е с различни от стандартите размери или като количество данни т.е. над 1МБ и скрипта не я приема изобщо от там скринърите не могат да я видят и затова не се приема. Принципно максималния размер е 1024px по широката страна , при вертикална снимка максимума е 864px по високата страна, мисля че ограничението трябва беше 1MB на снимка. Ако имаш вапроси драсни едно ЛС. Поздрави _________________ AviationListOnLine Photographer |
||
|
|||
![]() |
|||
Flanker
![]() Регистриран на: 19 Яну 2004 Мнения: 1793 |
Как и откъде мога да премахна излизането на банери и клипове в броузъра или сайта на форума, които нямат нищо общо с форума? Например излиза някъв банер и клип на няква компания за мобилни апарати в Германия, която няма нищо общо с форума. Писна ми от тея гадни реклами, деинсталирах Adobe Flashplayer, ама пак се появяват на различни сайтове... ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [7 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0572s ][ Queries: 12 (0.0062s) ][ Debug on ] |