|
В момента е: Съб 23 Яну 2021, 10:37 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Призив за по-чист и хубав форум
Модератори: teleman |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 12 от 13 [188 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 10, 11, 12, 13 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Mig-28
![]() Регистриран на: 17 Апр 2009 Мнения: 981 Местожителство: Pld |
Какво стана с въпроса за вкарване на +/- системата ? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Съгласен Все пак заглавие, цитат,линк са най-добре! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
NEO
![]() Регистриран на: 12 Юни 2006 Мнения: 2121 Местожителство: Велинград |
Тони, при цялото ми уважение и приятелство към теб, НО в момента се държиш като дете! Никой няма нещо против лично теб, но след като ти се казва определено нещо да не го правиш, защо не постъпиш като добър форумец и приятел? _________________ ![]() NEOфенщина https://www.youtube.com/watch?v=Dug-YEIvoe8 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ради
![]() Регистриран на: 15 Дек 2009 Мнения: 40 Местожителство: София |
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
[Admin] ![]() Регистриран на: 16 Яну 2004 Мнения: 10067 Местожителство: Burgas |
Ради Това че ти не чаткаш руски а аз малко англииски не означава че останалите са така! тук има много интелигенти форумци които са на ти с езиците! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Гост |
Извинявам се на всички, и на теб, но ще го напиша. Личните срещи с теб винаги са били много приятни и информативни, но във форума си си откровен ч******я. Не си единствен, но си личиш най-много. Нямам нищо против никого от вас, ама ако ми разваляте кефа от четенето на информация с тъпотии ще се заяждам независимо кои сте, с риск да ме баннат и ще ви репортвам - съвсем добронамерено го заявявам. Спрете да си губите времето и обърнете внимание на някой, когото обичате. Хубава вечер! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ради
![]() Регистриран на: 15 Дек 2009 Мнения: 40 Местожителство: София |
П.С.А това че има хора на ти с езиците,не се и съмнявам. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
KONGO79
![]() Регистриран на: 01 Фев 2006 Мнения: 474 Местожителство: ВАРНА |
Абе момци, аз лично нямам проблеми ни с английския, ни с руския, но има нещо което в последно време ме изкарва от кожата. Понеже съм си инсталирал Тулбара на Гугъл и съм му активирал преводача, напоследък се вбесявам тотално защото като отворя половината теми, тая хуйовина ми вади съобщение, че СТРАНИЦАТА Е НА РУСКИ и ме пита дали иска да ми я преведе /затрих си програмката за скрийн шотове и заради това не мога да пусна снимка, но повярвайте ми че е така/! Е това вече на нищо не прилича, това е български форум в който трябва да се пише на български. Чуждоезичните новини и писания да се представят с две думи и линк! Толкова ли е трудно? _________________ CULUS CAPITIS RECIPET!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
Здравейте Да попитам Днес имахме интересна дискусия с колегите в темата за "злоупотребите в Българската коледа" и 90% от мненията се изтриха(не само моите).Там нямаше обиди или някакви други спорове на лична основа! Без никакво предупреждения се изтриха! Така ли се постига форумна култура и добри отношения? Поздрави на всички! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
popay_the_sailor
[Admin] ![]() Регистриран на: 06 Яну 2004 Мнения: 10243 Местожителство: Варна |
Хайде стига си плакал, де! Какъв мъж си? Я се засрами... Поздрави! _________________ Rolling, turning, diving Rolling, turning, diving, going in again Run, live to fly, fly to live, do or die Run, live to fly, fly to live, Aces high. -------------------------------------------- Есть ложь, наглая ложь и советская историография |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
А на кого пречеше хубавата темичка за еърсофта не знам, ама като кликнеш на нея, вместо форума да те препрати към мястото където евентуално е преместена казва, че е те такова животно нема _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42507 |
По предложение на Елемаг направих раздел "Военни игри" и там е темата за "Еърсофта", чакам само утре уеб мастера да отключи този раздел, че само той има права. Мисля че така там ще се обособят бая мъжки теми, ама нека и жените се включат. А иначе - нищо не знам за смс-ите и темата "Българската коледа ". Само видях Пирин, че днес я направи. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
T-72
Морски сериозен съм ама ако ти ми беше на мястото -щеше да си мълчиш ли ![]() не се прави така пич! _________________ Кръвта вода не става!!! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
Бравос и на тебе и на Тони за предложението _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27540 Местожителство: София |
![]() ![]() ![]() Хайде де! Къде е темата? _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 12 от 13 [188 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 10, 11, 12, 13 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0752s ][ Queries: 12 (0.0083s) ][ Debug on ] |