The time now is Sun 08 Dec 2019, 17:51 All times are UTC + 2 |
Преброяване на дивите зайци - Кечкемет 2010
|
View previous topic :: View next topic |
Page 1 of 7 [99 Posts] | Goto page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next |
Author | Message | ||||
---|---|---|---|---|---|
me4o_puhh
![]() Joined: 12 Jan 2004 Posts: 1325 Location: Sofia |
Привет Другари. Пускам нова тема да не пълним другата. Та в общи линии тук да се преброим обсъдим и прочее важни неща за престоящия сезон ![]() Та така датите са ясни 7-8 Август 2010. Днес получих инфо за цената на пътя скоро очаквам отговор и за възможността за настянаване. Идеалният вариянт ще е група от 16 човека поне що се отнася за патуването. Имайте предвид че малко сме закъснели в общи линии, но плюсЪт е че ако патуваме в група спането може да не е в самия Кечкемет. На първо ръка цената на човек при група от 16 човека не би трябвало да надхвърли сумата от 300лв. Не мога да кажа дали е нормално щото съм изкривил яко понятията за мен е ОК. Какво включва цената - път с хубав бус / каквото и да значи това /, настаняване за 3 нощи и трансферите около шоУто. Не включва манджа / в Унгария манджата е на наши цени или в най-лошия случей по 1.2/, алкохол и други екстри ![]() Понеже това всичко не е хич окончателно всичко ще зависи кога най-късно ще трябва да резервираме спално, ще напиша кога е крайия срок за сформиране на ударнаТа група, най-вероятно ще трябва да платим някъкъв процент предварително. Та така досега желание са заяявили следните другари. Мечо Ви Пух pgp000 onufrii Airburner Shilo Чавдар Гърчев евентуално другаря Tu-143 и другаря BDG евентуално magi и Fallschirmjaeger. Сега сте вие наред. Програмата с летателните демонстрации започва в 10 и завърша в 17-17:30ч. Авиобазата е отворена от 7:00 което значи 6:45 да сме на мястото. При добар организация можем да вземем билети по отрано. Миналия път цената на билета беше към 40лв за двата дни. Айде и да почваме да точим оптиката. Засега участниците Австрия - още не са уточнили с какво Франция - Alpha Jet Белгия - F-16 AM и А-109 Румъния - IAR -99 и Пума Швейцария - "Швейцаркия Патрул" и F-18 Гърция - още не са уточнили Холандия и те Хърватска - също Украйа - или Ил-76 или Су-27 Турция САЩ Словения Ингилизите Сърбия и Испания - още уточняват Домакините всичко що лети вкл. МиГ-29 Наште хора със ЕДИНЯТ Сапртан и двама Су-25. Туй то от мен засега. _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
![]() ![]() ![]() _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
grim realm
![]() Joined: 17 Mar 2006 Posts: 1111 |
Аз ще направя всичко възможно да се включа в групата, като евентуално може да взема още някого със себе си. Имам един въпрос: Red Bull Air Race ще го хванем ли и него или .. ? ![]() _________________ "Гледай вляво и кашляй ! " - КАМО ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
Ред Була е на 19-20 в Бъдапеща няма как да се съчетае. _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
BDG
![]() Joined: 11 Sep 2006 Posts: 657 Location: Плевен |
Трите нощувки как са предвидени - четвъртък, петък и събота ли? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
Не мисля петък,събота,неделя - 6/7, 7/8, 8/9 _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
cyborga_bg
Аз (Боян Киров) + още един приятел евентуално. За себе си мога да потвърдя в почти всеки един момент. За него мисля че ще е съгласен, но трябва да консултирам все пак ![]() С приятелката учещата Унгарска филолгия - преговори, при резултат ще съобщя ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
BDG
![]() Joined: 11 Sep 2006 Posts: 657 Location: Плевен |
Т.е. в петък ,,посрещане" и в понеделник ,,изпращане" на участниците? ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
FW-189
Ще се опитам да намина и аз, щом е комсомолско мероприятие. ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
Така Другари Малко сметки. Засега два вариянта - 1ви : 12 човека група, транспорт от до Кечкемет + вътрешни полети + такси+ настаняване 3 нощувки+закуски= 396лв/калпак. Вариянт 2 вклщчва същите неща но при група от 16 човека цената става на : 347лв/калпак. Чакам тези дни да кажат крайни срокове за резервации. Обмисляйте сериозно. Поздрави P.S. Такса "Me4o_Puhh" - три бири ![]() _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
onufrii
![]() Joined: 02 Jan 2004 Posts: 13226 Location: вилает Боляристан |
Имаш ги ![]() _________________ Отказах се да ставам космонавт - вече видях земята през предното стъкло! Si vis pacem, para bellum - 26030 Прайм червени шишета на бели! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Guest |
Same here. Кажи като стане време да ти искат пари. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
Такам значи ето развитието на нещата обявявам крайна дата за коНкурса 02.03.2010, до тази дата трябва да сме се събрали 12 човека най-малко, за да имама списък с имена защото иначе не щат да правят резервация. Така че хората който са сигурни да се обозначат. Засега pgp 000 me4o_puhh onufrii Чавдар .... _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
Привет другари, Днес сме 28-ми, гледам интерес няма, но ще изчакам до 2-ри все пак. _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Shilo
![]() Joined: 01 Jan 2004 Posts: 1202 Location: Плевен |
Бройте ме и мен! Нещо бях проспал развитието по темата, защото имах други ангажименти. _________________ Dream on |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Page 1 of 7 [99 Posts] | Goto page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next |
View previous topic :: View next topic |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum |
[ Time: 0.0758s ][ Queries: 12 (0.0041s) ][ Debug on ] |