|
В момента е: Нед 24 Яну 2021, 05:51 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Слухове за българските ВВС и армията
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 3 от 5 [75 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42507 |
Аз си мисля, че още в края на тази година ще си говорим... Но вече само ще си говорим, правенето свърши... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Случаен
![]() Регистриран на: 05 Яну 2008 Мнения: 548 |
Нов живот за Габровница и Каменец. Слух: По примера на Доброславци,до 2012г. Габровница и Каменец ще приютят по едно поделение от ЗРВ. Габровница-под.54490 София. Каменец-накое поделение с ЗРК С-75. За сега само толкова се чу. _________________ "Случайный вальс" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
Ти от Холандия много чуваш ![]() Няма ли да напишеш, че искат и оставката на ген.Симеонов, особено от Медиапул и хора като Ганчо Каменарски? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Alexxx
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 778 |
Абе чакай да те питам, Ганчо Каменарски не ти ли беше приятел по едно време? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
lz1tar
Долу ръцете от светлата личност Ганчо Каменарски.В Афганистан побърка всички,обиколи почти цял Афганистан без да знае дума англииски,а и руският не му е силния език.Преслав ти ли бе арестуваният и екстрадиран журналист от KAIA.Преслав ти имаше стара идея за изложба пред НС със снимки от изоставените АБ,ако не си се отазал ще ти изпратим снимки и от изоставени РЛВъзли и други.Снимаите и така наречения ПИКИС,поканете г-дата Бойко Ноев ,И.Костов,Свинаров,Близнаков и бившия директор на Пернишкия театър -и тои беше министър на отбраната.Поканете и прокурора Роман Василев.По повод слуховете -явно идва краят и на българските РТВ и ЗРВ-вечна им памет. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
С доносници и лъжци нямам нищо общо - още по-малко с хора, които уверени в пилотските си умения, за малко да затрият Ямбол от картата на света. ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Случаен
Ако кажа от къде, няма да е слух, няма да е в тази тема, а ще е информация и ще е в друга тема. Не се правя на важен и не ми е приятно да отговарям по този начин, ама няма как ![]() _________________ "Случайный вальс" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Случаен
Разбрах защо ме питаш на личен,ама отговорът ми както виждаш не носи допълнителна информация-може би ![]() Търси големи военни имоти до Козлодуй и Белене в близост до действащи войскови формирования от системата за изграждане на опозната картина на въздушната обстановка и от радио-релейната оперативна система. _________________ "Случайный вальс" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гената
![]() Регистриран на: 01 Май 2008 Мнения: 440 Местожителство: около София |
По време на войната в Югославия, поделенията от ЗРВ заеха, необорудвани позиции около Атомната централа, изградиха нови релейни канали и временен КП, а не са използвали бивши военни поделенияза тази цел. За възраждането на Габровница ще са необходими не малко средва. До колкото си спомням всичо там е доста порутено. Освен това ББ категорично заяви че се отказваме от Белене, което прави тази идея малко безмислена. _________________ Всеки може да счупи стъклото на автобус в движение, ама аз мога и на самолет ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Случаен
"временен" Ето това е разликата. "ще са необходими не малко средва" А ако се отчуждава... "ББ категорично заяви че се отказваме от Белене" Бля,бля,бля... _________________ "Случайный вальс" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Гената
![]() Регистриран на: 01 Май 2008 Мнения: 440 Местожителство: около София |
Говоря ти за 99-та година, тогава имаше 3 бригади и Козлодуй беше поверен на 3-та бригада, сега има 1 бригада, а свръзките са модернизирани, КП-то може да си остане на същото място, където си е и сега. Не ми се говорят празни приказки, ще почакаме и ще видим. Мойте доводи против този слух са: 1. Няма да има АЕЦ Белене; 2. С-75 Волхов ще се снема от въоръжение догодина; ![]() _________________ Всеки може да счупи стъклото на автобус в движение, ама аз мога и на самолет ![]() Последната промяна е направена от Гената на Чет 17 Юни 2010, 13:35; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Случаен
"Говоря ти за 99-та година" Е така де,тогава беше временно. Сега остава и да спорим ще го има ли АЕЦ Белене или да ![]() И аз се снимам("снима"),ама още съм си на въоръжение ![]() "ще почакаме и ще видим" Абсолютно си прав. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Защо го поправи ![]() _________________ "Случайный вальс" |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
ghost
Май щели да закриват БА ООД ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
venkata 21
не се отклонявяите от темата ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
ghost
Приемам забележката. Извинявам се за черния хумор. ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 3 от 5 [75 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0654s ][ Queries: 12 (0.0057s) ][ Debug on ] |