|
В момента е: Нед 24 Яну 2021, 04:57 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Слухове за българските ВВС и армията
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 4 от 5 [75 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
venkata 21
Patriot" 3. Пари ще има може би за Ан-26, Ан-30 и Л-410 - те са предпочетени Preslav Нови 3 слуха: - модернизация на 6 броя Ми-17, 2 наистина отиват в Афган. - модернизация на 4 броя Су-25 - дано да е вярно. - "Кугърите" спират да летят в края на годината, ако не се намерят пари за ремонт Интересно ми е дали някои от тези новини (слухове) ще се сбъдне ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
IceCool
![]() Регистриран на: 01 Сеп 2008 Мнения: 112 Местожителство: Плевен |
Не знам дали е слух или новина, но тази вечер по новините на БТВ министърът на отбраната каза, че Ми-24 няма да бъдат ремонтирани и меко казано ще бъдат пожертвани за да може да се сдобием с "нови" многоцелеви изтребители. Под "нови" многоцелеви изтребители аз разбирам Ф-16 на старо, които ще ни излязат през носа! Тази година кандидатствах във НВУ "В.Левски" и там дочух един от офицерите да отговаря на въпроса "Какъв ще е новият изтребител, на който ние ще летим?" офицерът отговори с усмивка на лицето "Ф-16 втора ръка разбира се" Вие как мислите... Достатъчно ли са глупави хората в МО за да купят самолети втора ръка? П.П. Подчертавам, че отговорът на офицера само го дочух и не съм 100% сигурен, че е казал това. _________________ Животът, съдбата е това, което се случва докато кроим други планове! Можеш да изкараш човека от селото, но не можеш да изкараш селото от човека! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
grim realm
![]() Регистриран на: 17 Мар 2006 Мнения: 1111 |
Що да са глупави ? Ще се нагушат като патета с лай**, че ще има облаги и за правнуците им. Пък момчетата, дето ще летят на тях, да се спасяват... Дали ще се претрепят с тия кенефи, или не - не им дреме на тия. Интереса клати феса, приятелю ! _________________ "Гледай вляво и кашляй ! " - КАМО ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
IceCool
![]() Регистриран на: 01 Сеп 2008 Мнения: 112 Местожителство: Плевен |
Определено съм на мнение, че мотото на тази сделка ще е точно това! _________________ Животът, съдбата е това, което се случва докато кроим други планове! Можеш да изкараш човека от селото, но не можеш да изкараш селото от човека! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
bobsen
Здравейте, нов съм в форума като регистрация, но го чета от доста години.Като гледам темата може спокойно да се прероди в Слухове кога и как ще се закрие БА. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
golqmata me4ka
Здравейте!Прочетох цялата тема и на няколко места срещнах мъглява информация за ремонта на EL-410!как мислите дали ще стане тази година или близките няколко?Интересувам се с каквоще рабоят парашутните подразделения.Явно засега Спартана нее удачен,а само на "братска"помощ ли ще се разчита??? _________________ ...Зелена лампа в очите ми светва отваря се врата... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
su - 22
Ремонт се налага само на двигателите на самолетите.Те са с изтекъл ресурс. Спартана не че е неподходящ просто явно не сме платили за обучение на екипажите и тяхната сертификация |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
dimitar vasilev
Що бе нали имаше някакви тренировъчни полети със Спартана-хвърляха Гунчо и така нататъка!?! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
me4o_puhh
![]() Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Sofia |
Спартана мина сетификация за хвърляне на парашутисти, даже има снимков-доказателствен матерял. _________________ AviationListOnLine Photographer |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Гост |
Абе из форума са написали, че скоростта за скачане с парашут от Спартана е 30км/ч по-ниска от минималната на C-27J. Ta не е сигурно, че е до екипажи. Макар че по материали мин. скоростта на самолета е около 194км/ч, а тук се говореше за 260 при макс. за скачане с парашут 230... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Super Flanker
[Admin] ![]() Регистриран на: 21 Дек 2004 Мнения: 6360 |
... Последната промяна е направена от Super Flanker на Чет 14 Май 2015, 11:10; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Гост |
Добре, че има американска военна помощ, че да поскачат парашутистите, че какъвто и въздушен флот да имахме като не се дават пари за гориво и консумативи... Иначе лично аз не смятам, че не може да се десантира от Спартана, все пак не биха се хвалили с това: http://www.c-27j.com/paratroopers-inside-the-c-27j-spartan Отделно Херкулесът лети с около 220-230 км/ч при десантиране (125 възла според прочетеното в нета), което също не е много малко. Ако предположим, че за да се контролира и да не губи височина натоварен на С-27 му трябва някакъв резерв, то скоростите на десантиране вероятно са сходни. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
golqmata me4ka
Привет!!!Знам че гунчо е хвърлен,Чух че имало и сертификация.Имаше обещания че още тази пролет ще се работи със Спартан.Но уви.Неофициалната версия беше за повреда.До колко е вярно незнам и немога да коментирам. А относно Ан-2,да има го,но дали има гориво за него????? _________________ ...Зелена лампа в очите ми светва отваря се врата... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42507 |
Относно ремонта на Л-410 имаше едни големи амбиции от СОК-а да го ремонтират, но всичко пак опря до едни интереси и до едни комисионни... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
golqmata me4ka
Надежда всяка оставете,а в Българската армия напълно я забравете...... За огромно наше съжаление!!! _________________ ...Зелена лампа в очите ми светва отваря се врата... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 4 от 5 [75 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, 5 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0638s ][ Queries: 13 (0.0078s) ][ Debug on ] |