|
|||||||||||
|
В момента е: Пон 06 Сеп 2010, 11:12 Часовете са според зоната UTC + 2 |
|
БРИЗ 2010
Модератори: Sea Dog |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
| Страница 1 от 2 [23 Мнения] | Иди на страница: 1, 2 Следваща |
| Автор | Съобщение | ||
|---|---|---|---|
|
Preslav
[Admin] Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 21468 |
Противоминната група на НАТО - във Варна, за "Бриз"-а Хайде чакаме снимкииии! _________________ Ботев и Левски загинаха заради стадо овце Последната промяна е направена от Preslav на Чет 02 Сеп 2010, 22:40; мнението е било променяно общо 1 път |
||
|
|||
|
Preslav
Сега ми казаха, че корабите няма да са отворени за посещение. Тъпо. Всичко било затворено и трудно ставало даже за снимки... _________________ Ботев и Левски загинаха заради стадо овце |
||
|
|||
|
Preslav
ЗАПОЧНА УЧЕНИЕТО "БРИЗ" _________________ Ботев и Левски загинаха заради стадо овце |
||
|
|||
|
Sea Dog
[Moderator] ![]() Регистриран на: 10 Дек 2005 Мнения: 2922 Местожителство: Варна |
Тъъъъй..... Понеже Главния редактор за Варна пак се е отчел със снимки, ще ме извините, че и аз ще се включа, за да опитам да покажа кой кой е .........
_________________ Turn your stern and cover me. We're rolling swell. Just an old sea dog like me. Gonna blow you midships. Gonna dive tonight. There's no release till your deep down inside. Dive! Dive! Dive! Dive! Dive! Dive! No muff too tuff. We dive at five. |
||
|
|||
|
Sea Dog
[Moderator] ![]() Регистриран на: 10 Дек 2005 Мнения: 2922 Местожителство: Варна |
Новото попълнение за нашате ВМС............ Ако не друго, поне им ходи българския флаг
_________________ Turn your stern and cover me. We're rolling swell. Just an old sea dog like me. Gonna blow you midships. Gonna dive tonight. There's no release till your deep down inside. Dive! Dive! Dive! Dive! Dive! Dive! No muff too tuff. We dive at five. |
||
|
|||
|
Preslav
Благодарско за което! Ние пък ще се отчетем с твои снимки в броя. А след това ще почерпя за деня на флота. Тоя път ще дойда, че чичо Митко ще ме бие. _________________ Ботев и Левски загинаха заради стадо овце |
||
|
|||
|
barrel-rider
И аз да се сложа "барабар Петко с мъжете"
_________________ The Road goes on and on Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone, And I must follow, if I can ... |
||
|
|||
|
Sea Dog
||
|
|||
|
Sea Dog
Jean De Vienne
||
|
|||
|
mama
Sea Dog, |
||
|
|||
|
Dimitar Stavrev
Прес-съобщение на МО До 25 юли 2010г. се провежда военноморското международно учение “Бриз - 2010”. За участие в него на пристанище Варна акостираха кораби от постоянната група на NATO №2 “SNMCMG 2”, както следва: - противоминен кораб HS "KALISTO" с бордови № М - 63 - Гърция; - противоминен кораб ITS "RIMINI" с бордови № М - 5561- Италия; - минен ловец SPS "SEGURA" с бордови № М - 31- Испания; - минен ловец TCG "AMASRA" с бордови № М -266 - Турция; - ракетен катер TCG "MELTEM" с бордови № P - 334 - Турция; - ракетен катер TCG "IMBAT" с бордови № P - 335 - Турция; - рейдови миночистач TCG "FETHIYE" с бордови № M - 501 - Турция; - базов миночистач TCG "SAPANCA" с бордови № M - 517 - Турция; - фрегата USS "JOHN HALL" с бордови № FFG - 32 - САЩ; - фрегата FS "JEAN DE VIENNE" с бордови № D - 634 - Франция. За днес е планирано плаване на базов миночистач с бордови № 33 за извършване на скрита постановка на 10 броя учебни дънни мини-макети. |
||
|
|||
|
Sea Dog
||
|
|||
|
Sea Dog
||
|
|||
|
Preslav
БРИЗ 2010 - ПОЖАР В ПРИСТАНИЩЕТО _________________ Ботев и Левски загинаха заради стадо овце |
||
|
|||
|
Dimitar Stavrev
Министрите на вътрешните работи Цветан Цветанов и на отбраната Аню Ангелов пристигат на посещение във Варна. Те ще наблюдават епизод от военноморското учение "Бриз 2010". Във военноморската база в морската столица ще бъдат разиграни гасене на пожар в сграда, евакуация на хората в нея и оказване на първа помощ. В учението "Бриз 2010", което продължава до края на седмицата, участват кораби от България, Франция, Гърция, Италия, Румъния, Испания, Турция и САЩ. |
||
|
|||
| Страница 1 от 2 [23 Мнения] | Иди на страница: 1, 2 Следваща |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
| [ Time: 0.2991s ][ Queries: 9 (0.0155s) ][ Debug on ] |