|
В момента е: Пон 12 Апр 2021, 03:27 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Мобилна версия на форума
Модератори: teleman |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [5 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
COMMANDER_KEEN
![]() Регистриран на: 29 Яну 2004 Мнения: 2148 Местожителство: София |
Здавейте, не знам дали е мислено по оптимизацията на форума за мобилни платформи - смартфони/таблети с мобилни операционни системи - iOS, Android, Win7Mobile... Визуализацията на форума в сегашния му вид за голям таблет не е особен проблем, но с телефона ми сутрин в автобуса е малко тегаво... ![]() Мобилните устройства стават все по-разпространени и в доста форуми вече започва да се появява тази екстра. Нещата като начало могат да станат доста просто - с трето приложение - едно от най-разпространените приложения за целта е TapaTalk . Само с инсталиране на един плъгин към форума, преглеждането му от мобилни устройства става доста по-приятно занимание. Не би било лошо да се замислите по този въпрос ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42538 |
Ще помислим! Още в понеделник. |
||
|
|||
![]() |
|||
vh1
![]() Регистриран на: 06 Авг 2009 Мнения: 1805 Местожителство: Русе |
Телефона ми е Black Berry. Нямам представа каква е операционната му система. Мисля, че е ОС, но не съм толкова "вещ" в тия теща. Доста неща не "вървят", които са за windows. Например skype. Иначе "отваря" всички сайтове. Надявам се и други да ползват това "чудо".....и да се съобрази идеята и с него... ![]() _________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
COMMANDER_KEEN
Плъгина TapaTalk за който писах по-горе подържа BlackBerry, само трябва да инсталираш безплатната версия на програмката на телефона си, и естествено форума да е регистриран в TapaTalk мрежата. А ако се направят всички необходими оптимизации или се сложи някакъв мобилен скин на phpbb може и да няма нужда от инсталации на допълнителни програмки. |
||
|
|||
![]() |
|||
COMMANDER_KEEN
Има ли някакво движение по тоя въпрос? ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [5 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0724s ][ Queries: 14 (0.0096s) ][ Debug on ] |