|
В момента е: Чет 28 Яну 2021, 07:42 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Ретросалон брой 87
Модератори: Иван |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [10 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||
---|---|---|---|
Иван
[Moderator] ![]() Регистриран на: 27 Юни 2004 Мнения: 1930 Местожителство: София |
Днес, петък, 10 декември 2010 г. излиза брой 87 на "РЕТРОСАЛОН". Нетърпеливите могат да го намерят още днес следобед на Панаира на книгата в НДК, етаж 2, до ескалаторите, щанд 210 (Еър ГРУП 2000) ![]() _________________ КОЙТО МОЖЕ - ПРАВИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ - ДАВА АКЪЛ... |
||
|
|||
![]() |
|||
Иван
[Moderator] ![]() Регистриран на: 27 Юни 2004 Мнения: 1930 Местожителство: София |
От една седмица броят е на пазара. До момента никой ли няма мнение? Толкова ли е идеален броят, че няма за какво да се изкаже някой? Имайте предвид, че всички редакции и редколегии много разчитат на читателските мнения, и когато цари пълно мълчани, е по-лошо и от ругатни, и от намиране на кусури. Ако все пак някой е прочел списанието и има мнение, нека го сподели. Така де... ![]() Давайте и предложения за 2011 г. А ако някой се запретне да понапише нещо и да го изпрати, с удоволствие ще го прочетем и ако става, ще се появи в списанието. _________________ КОЙТО МОЖЕ - ПРАВИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ - ДАВА АКЪЛ... |
||
|
|||
![]() |
|||
ValBo
Имам едно техническо питане. И в двата броя имам дублиране на текстовете на някои страниците. Същото беше и в предният брой. Или аз съм огромен карък, или в печатницата имат някакъв проблем. Отделно, че текста е с ниска плътност - сив е |
||
|
|||
![]() |
|||
German
![]() Регистриран на: 02 Яну 2004 Мнения: 2680 Местожителство: Шуменщайн |
Аз още не съм го получил. _________________ Сред полето цъфти малко цветенце и то се казва: Ерика. Рояк от хиляди пчелички кръжи около Ерика, защото нейното сърце е изпълнено със сладост, а от пъстрото ѝ одеяние струи нежен аромат. |
||
|
|||
![]() |
|||
super mystere
![]() Регистриран на: 17 Фев 2004 Мнения: 593 Местожителство: България |
Много добър брой! Добре е представен материала за реактивен самолет от първо поколение служил чак до 1985 г. Поздрави! _________________ "Човек дори и добре да живее - умира. И друг се ражда. И нека родения по късно, като види тази колона да си спомни за онзи, който я е направил" Хан Омуртаг |
||
|
|||
![]() |
|||
messer
Регистриран на: 10 Юни 2005 Мнения: 64 Местожителство: Лом-паланка |
Интересно, както и Герман, аз също още го нямам, а досега съм го получавал редовно. Не съм абониран, но на вестникарската бутка, от която го купувам ми го доставят без проблем. Възможно ли е да са малко бройки и да не са достигнали до Лом? |
||
|
|||
![]() |
|||
Иван
Странно! Бройките бяха ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕНО, много се продадоха на панаира на книгата в НДК, но разпространителите не са били ощетени от това. Получиха си заявеното. Решението - обаждане в редакцията и получаване на брой по пощата! Дано да имат, ако няма, ще получат непродадените след излизане на следващия брой и тогава ще има. Между другото - в началото на януари ще излезе извънредния Новогодишен брой! _________________ КОЙТО МОЖЕ - ПРАВИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ - ДАВА АКЪЛ... |
||
|
|||
![]() |
|||
SGP
Ще публикувате ли някави подробности за новогодишния брой? |
||
|
|||
![]() |
|||
Иван
Извънредният брой (88/2010) е в разпространителската мрежа. Пълноцветен, малко по-малък като обем (32 страници) ![]() _________________ КОЙТО МОЖЕ - ПРАВИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ - ДАВА АКЪЛ... |
||
|
|||
![]() |
|||
dragon x
![]() Регистриран на: 26 Яну 2004 Мнения: 1643 Местожителство: Варна |
Макар и кратък, броят е интерсен (и цветен). И точно трябваше да излезе, когато излезе наяве състоянието на "Арадо"-то в Пловдив, че да направим разлика между нас и САЩ. Забелязах, че материалът за нощните изтребители е продължение от 09/2009. Като се има предвид, че накрая има "следва", дано продължението да не е през 2012 г. И още нещо: SBD не е торпедоносец, а пикировач (не че се съмнявам в Иван, но май някой не е догледал). _________________ ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Страница 1 от 1 [10 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0564s ][ Queries: 12 (0.0035s) ][ Debug on ] |