В момента е: Вто 19 Фев 2019, 18:42 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Курсове за пилоти - много скъпо бе!
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 1 от 1 [5 Мнения] |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Пилот
![]() Регистриран на: 06 Окт 2008 Мнения: 128 |
Ставането на пилот щеше да ми струва 37 хил. евро ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
flancer
На какво основание да се съобразяват с теб, частникът сам си определя цената. Ако наистина го искаш, готви се здраво и отивай при военните, така се следват мечти и не са един и двама хората, които успяват ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Almasy
Не съм съгласен. Няма нищо лошо човек да мечтае да стане пилот в гражданската авиация (какъвто беше случая и с мен като ученик) и едновременно с това категорично да не желае да "мине" през военните. Сега поне има някакав избор.....Колкото и минимален да е (в контекста на горепосочената сума). Едно време такъв нямаше. Ако искаш пилот - само Долна Митрополия, военен докато ти побелеят косите и минимален шанс при липса на дебели връзки, да се прехвърлиш и тогава в гражданската авиация. Не казвам и че щяха задължително да ме приемат....Но при подобна перспектива дори и не си направих труда да опитам. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
baba_ti97
аз лично бих ти казал (прочел съм вече над 100 форуми блогове и други) та бих ти казал така както и аз мисля да правя ставам на 18 изкарвам нужните тестове комисии и разни други за стюард и до 25 сбирам след това каквото съм сбрал (ако трябва ще се взима заем няма начин) и изкарвам курсовете и така... |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
air-master
![]() Регистриран на: 25 Ное 2006 Мнения: 238 |
Btw ставането на стюард и започването на работа, като такъв са два много различни момента.. _________________ ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 1 от 1 [5 Мнения] |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0559s ][ Queries: 12 (0.0037s) ][ Debug on ] |