В момента е: Вто 19 Фев 2019, 18:44 Часовете са според зоната UTC + 2 |
До потребителя Ang
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 3 от 4 [48 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zvezdichko
Г-н Витанов, Бих Ви посъветвал да не пишете глупости, които не са верни. Въпросният форум изобщо не се е сринал - не и докато има потребители, които редовно публикуват в него. Не бих казал, че и злобея - просто благодарение на Вашето поведение ми създавате малко допълнителна работа в най-неподходящото време. През последните 2-3 месеца, преди да си тръгнете от форума, нито веднъж не изпратихте e-mail, нито веднъж не изпратихте съобщение във Фейсбук, или в Туитър, или чрез електронната форма на сайта, че не сте съгласен конкретно с МОЯТА политика. Напротив - Вашата позиция беше да се оттеглите от сайта и да продължите да плюете по други форуми. Засрамете се. Дори Пламен Гложенски лично дойде при мен и ми се извини за своето поведение. Това го издига едно ниво нагоре. Сега - държа да отбележа едно нещо, за което съм доста критикувам. Форумите, както и уебсайтовете, се държат от частни лица. Надявам се, че това знаете какво означава - това не е държавна собственост, това не е място, където всеки може да определя политиката на другия. Не и докато един плаща, а другите четат. Дори бих казал, че ситуацията не се променя, ако форумът се издържа от дарения - защото ДАРЕНИЕ не означава ПЛАЩАНЕ. Не означава, че можете да не се съобразявате с правилата и с политиката на собственика. Срам за вас, ако мислите различно. Защо Bautforum.com, Unmannedspaceflight.com и NASASpaceflight.com са най-добрите форуми за космонавтика? Тези форуми също се държат от частни лица... И там съм имал несъгласие с Дъг Елисън, там той ме обвини несправедливо и аз поисках да си тръгна... Тръгнах си и какво стана? Никой не пише по въпроса за Фобос-Грунт или за руската космическа програма, нали? Тръгна си и Дон Мичел, тръгна си и Брус Муумоу. И с Крис от NASASpaceflight съм се карал... и не само аз... Направи ли това форума по-лош? Ми не... Дъглас вече работи в НАСА, колкто и да го плюят другите... Моят форум все още е един добър форум за космонавтика... Все още. А вие вместо да плюете - ми съберете се в друг форум. Дайте пари, купете хостинг! Станете добри. Независимо от това, което се случи - пожелавам Ви, г-н Витанов, да съградите нещо. Дотогава - ще се съобразявате с политиката на частните лица... |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Съгласен съм с вас г-н Звездичко, особено за форума и плащането. Поздрави! Утре тази тема ще бъде заличена, мисля че изяснихме проблема с бързото публикуване. |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
integrall
![]() Регистриран на: 16 Сеп 2008 Мнения: 1772 Местожителство: Велико Търново www.spacebg.com |
Я, изненада - кой ми пише! ![]() Zvezdichko, извинявам се на петимата активни потребителя във форума Ви и горещо им препоръчвам да прочетат новото допълнение към правилата Ви при регистриране - да знаят с какво се захващат. Никого не съм обидил (за разлика от Вас), на никого не съм попречил, а за това че ще трябва да се отделите от WOW и да се заемете с форума си - вече не мога и не искам да Ви помагам, както правих това съвестно в продължение на 2 и половина години. Желая Ви крепко здраве и успех във всичките Ви начинания! -------------------------------------------------------------------------- Г-н Панчелиев, както вече сте забелязали спазвам правилата, а и съм на същото мнение и с двама ви по отношение на форумите и плащането. Днес това ми е единадесетото мнение, но ще ме извините - не се сдържах да отговоря. ![]() И изтрийте вече тази тема, че омръзнахме на хората с нея в Hot topics ![]() |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Zvezdichko
Ами да, нека потребителите знаят с какво се захващат ![]() Че имам достъп до личните съобщения във форума? И какво толкова? Те не са в криптиран вид и съществуват като отделна папка ![]() Но сега ще ви изненадам, чакайте ![]() В големите форуми се четат личните съобщения. Ако даден администратор не го прави - значи не знае къде е опцията. В Bautforum.com личните съобщения се четат, ами не стига това, че се четат, ами могат да се докладват на администратор и модератор. Изненада, нали? И понеже споменахте WoW... Blizzard също четат личните съобщения! Изненада! Ех, лош, лош капитализъм! Много лоши СРС-та. Боко Тиквата е лош. |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Preslav
Е виж, аз на това съм твърд противник - следенето, четенето на лични съобщения, или пък одобряването на мнение на даден потребител от админ, преди то да бъде пуснато. За мен това си е вид диктатура. За това този форум, нашия си е демократичен. Тук не насилвам никой да пише, не следим никой, нас ни следят от НСБОП, БОП, СДВР и ВП. ![]() През нашия форум минаха много хора изгонени от други форуми, някои си тръгват, други остават. За мен това не е проблем, стига съфорумеца да е полезен и инетресен за целта на форума. Да - банвал съм, но вече не го правя, ограничавам се с триене на мнения и предупреждения пред всички, от които някои хора не са доволни. Поздрави. |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Zvezdichko
Разбирам. И повечето българи са чувствителни на тема четене на лични съобщения, контрол, СРС-та и прочие.... Но разбирам защо западните форуми го правят. В случая одобряването на мнение от админ (аз не го правя) съществува, защото има много спамботове, които веднага щом се регистрират, и пускат рекламата... Същото е и с четенето на лични съобщения... Ако някой иска да рекламира услуги от трети лица, ще го направи най-вече на лични. Ако някой потребител се оплаче, че е получил заплаха - същата работа. Разбира се, има и други варианти... ЗАБЕЛЕЖКА: Никак не съм казал, че това не е диктатура!!! Дори западняците - собственици на форуми си го признават - справка - тук: http://www.dougellison.com/ |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Alexxx
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 778 |
Леле, тука се решават съдбините на Вселената. Директорите на Форуми срещу Народа. Мноооого е смешно ![]() |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Zvezdichko
Форумите са отживелица. Да живее Фейсбук! |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Preslav
Специално този не е. Другите не ме интересуват. А ФБ ще изчезне след време. |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
NEO
![]() Регистриран на: 12 Юни 2006 Мнения: 2121 Местожителство: Велинград |
Фейсбук, както и Туитър и всичко подобно, което се пръкне е голяма гнус. Извинявам се, нямах намерение да пиша, но като видя Фейсбук, нервите ми се взривяват. _________________ ![]() NEOфенщина https://www.youtube.com/watch?v=Dug-YEIvoe8 |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Simeon
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 705 |
Не съм искал да обидя колегата-просто се сетих как всичко започна навремето и как беше някакси по-истинско ![]()
Старият форум стартира през октомври 2002-ра. Декември 2003-та системата се срина и всичко отиде по дяволите. Сегашният форум стартира наново през януари 2004 година. Може би това беше една от причините старите кучета да спрат да пишат активно- цялата натрупана информация в старият форум не беше запазена. Незнам! Те да кажат! _________________ "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете" |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
integrall
![]() Регистриран на: 16 Сеп 2008 Мнения: 1772 Местожителство: Велико Търново www.spacebg.com |
Това не беше ли тема - съобщение до Ang със срок до 5-ти февруари ![]() Защо още съществува? |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Zvezdichko
Вълнуващо ![]() Вие така ли се покривате и защищавате? |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Preslav
Г-н Звездичко, не се покриваме, нито защиЩаваме... Ако вие правите нещо подобно във вашия форум, мойте съоблезнования. Научихме вече достатъчно за методите ви. Ако имате нещо да кажете по същество за темата Космонавтика, направете го в съответните теми. Лек ден. |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Страница 3 от 4 [48 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0680s ][ Queries: 12 (0.0043s) ][ Debug on ] |