|
В момента е: Чет 25 Фев 2021, 06:45 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Попитай знаещия - 2
Модератори: Super Flanker |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 14 [210 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 12, 13, 14 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
orka
Гледам че си от Плевен и за това ти предлагам това http://www.9mm.dir.bg/_wm/basic/?df=12&dflid=3 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
IceCool
![]() Регистриран на: 01 Сеп 2008 Мнения: 112 Местожителство: Плевен |
Така... Мисля, че знам какъв ще е отговора на следващият ми въпрос, но все пак да попитам... Нямам лично или служебно оръжие, както и разрешително за притежание на оръжие. Мога ли да отида и така да пострелям? _________________ Животът, съдбата е това, което се случва докато кроим други планове! Можеш да изкараш човека от селото, но не можеш да изкараш селото от човека! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
калло
да, срещу лична карта. е, и пари. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
IceCool
![]() Регистриран на: 01 Сеп 2008 Мнения: 112 Местожителство: Плевен |
Добре! Благодаря ви колеги! Нещо да ме ориентирате в цените ако може...? Интересува ме също и дали в Русе има стрелбище понеже няма да съм в Плевен доста дълго време. ![]() _________________ Животът, съдбата е това, което се случва докато кроим други планове! Можеш да изкараш човека от селото, но не можеш да изкараш селото от човека! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Гост |
http://postimage.org/image/1jgy3gh2c/ Да споделите мнения каква е тръбата? Благодаря предварително! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
калло
Фагот |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
прр1
Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 996 Местожителство: В. Търново |
ПУ - бойна. Снаряда - учебен. както и този, който се търкаля по земята. Ремъците за пренасяне на снарядите са свалени. Калъфа за пренасяне на ПУ не се вижда. _________________ Ако командира не може да прекрати безобразието, то той трябва да го оглави! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Гост |
Благодаря! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
COMMANDER_KEEN
![]() Регистриран на: 29 Яну 2004 Мнения: 2148 Местожителство: София |
Какво е това? ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
COMMANDER_KEEN
И още един въпрос. Възникна в един друг форум: Това е някаква явно стандартна аптечка ![]() ![]() ![]() Из указанията има следните писания: 15-20 минути преди навлизане в радиоактивна зона, по заповед на командира се взимат 1-3 таблетки номер 7 АЕТ При появата на гадене, повръщане, отпадналост и световъртеж след ядрен взрив, се взимат 1-2 таблетки номер 5 Пириметин Таблетка нумер 3 МКК-68 се гълта преди химическа атака. А обезболяващата инжекция подозирам, че е чист морфин. ?? Метациклинът е за всичко останало. Та въпросът е - някой да знае нещо повече за въпросния медикамент АЕТ? Какво е? А МКК-68 какво е? Въпросите бяха за евентуална потготовка на един "катаклизмен" комплект... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
1159
![]() Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 815 Местожителство: Варна |
Въпросната аптечка се води АИ-1(аптечка индивидуална-1,различава се от "цивилната" си версия АИ-2 по наличието на атропин/промедол в бялата шприц ампула).МКК-е производно на фенилалкаламина(влияе на миокарда и периферната хемодинамика)използва се в лекарствата против стенокардия,синусова тахикардия,сърдечна екстрасистулия,хипертония,хипертензия(цивилна версия-Финолтин).А таблетките АЕТ са калиев йодид. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
COMMANDER_KEEN
благодаря |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pepipv
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pepipv
|
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 2 от 14 [210 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 12, 13, 14 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0828s ][ Queries: 12 (0.0054s) ][ Debug on ] |