В момента е: Вто 19 Фев 2019, 18:54 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Открит летателен ден на Графа-17 март 2011
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 3 [44 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
cyborga_bg
Здравейте ! Честит празник и от мен ! Днес си беше супер ден, както и да го погледнеш. Естествено можеше и още ако облаците бяха позволили но уви... На мен гледането на сложен пилотаж на толкова ниска височина ми беше предостатъчно за да осмилсли целият ми ден, като добавим и самолети рулиращи на <50м от мен и хората, с които се запознах (на които благодаря и за транспорта ![]() просто ще е грехота да се оплача от нещо ![]() Ето и малко снимков материал: Всички снимки Canon-чето в моите ръце и лошо време, толкова можем ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Байко
![]() Регистриран на: 14 Дек 2006 Мнения: 517 |
![]() ![]() ![]() _________________ ... И днес, когато бурята бушува над дългата и пуста полоса, тя пее песента на Вевесаря със вятъра отишъл на война. ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
cyborga_bg
и като добавим, че това всъщност не се състоя или ако се е състояло, то беше някъде из облаците.... ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Mig-28
![]() Регистриран на: 17 Апр 2009 Мнения: 981 Местожителство: Pld |
Направо мини авиошоу беше ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Имаше бая хора и нямаше къде да паркираме. Добре, че ни пуснаха вътре ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Mig-28
![]() Регистриран на: 17 Апр 2009 Мнения: 981 Местожителство: Pld |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Марко Марков
![]() Регистриран на: 02 Юни 2006 Мнения: 2200 |
Страшна снимка! Обожавам кръглите оранжеви стъкла. ![]() _________________ Родените да пълзят, не могат да летят! ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
![]() Поздрав и честит празник и на знаменосеца! Който по-горе се намеси вещо в темата. Да е жив и здрав! ![]() ------------------------------------------------------------------- |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
калло
кратък репортаж на нашия кореспондент в Пловдив (малко по-късно на същия линк ще се отваря и видео) http://www.novatv.bg/bg/news/view/13631/2011/03/17/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0 |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
WhiteWolf
![]() Регистриран на: 17 Сеп 2006 Мнения: 655 Местожителство: Провадия |
Супер снимки, браво! ![]() _________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
cyborga_bg
Съжалявам за може би грубият коментар но... Вече от 2 места виждам че се пише че днес е имало въздушен бой. Или аз съм го изтървал (чудно ми как, при положение че не свалих очи от небето/пистата докато и последният МиГ не се прибра) или нещо не е както трябва. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Preslav
[Admin] ![]() Регистриран на: 19 Яну 2006 Мнения: 42469 |
Спокойно и в сайта на БА пишат това.
http://www.bgarmy.eu/?action=news&id=11429 За това МО плащат бая пари на вестника... |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
калло
просто така са обявили пред медиите, а те толкова разбират |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
angeto
![]() Регистриран на: 13 Фев 2011 Мнения: 8 Местожителство: гр. Пловдив |
Поне лупинга на Миг-29 се видя целият. А така също и маневрите на малка височина. Но като цяло времето не беше с нас и не успяхме да се насладим на подготвената програма. Но се получи хубаво посещение. Успяхме да се качим и да разгледаме Спартана, а също така леката авиация направи много силно представяне. Свилен направи много красиви неща във въздуха. Снабдих се и с няколко плакатчета за стаята ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
airburner
![]() Регистриран на: 02 Дек 2006 Мнения: 692 |
Я да се включа и аз: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ Малко снимки И още малко тук |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 2 от 3 [44 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1063s ][ Queries: 12 (0.0048s) ][ Debug on ] |